Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     [DKDP] Dyskusyjny klub dużego penisa ;)
Autor Wiadomość
bear834 

Wysłany: Czw 11 Lut, 2016   

dla tych ktorzy maja watpliwosci kiedy penis jest maly a kiedy duzy
http://www.xvideos.com/vi...mall_cock_part2
:)

MałyPotworek 

Wysłany: Czw 11 Lut, 2016   

Dobre dobre, nie powiem :D

onesa 
onesa

Wysłany: Pią 12 Lut, 2016   

no jak dla mnie, to większość jest duża... Mam za małe wymagania, czy co? :wink:

penis.com.pl
orgasm contol
boy2010 

Wysłany: Pią 12 Lut, 2016   

bym powiedział że czarny poza skala a biały też do dużych bym zaliczył :lol:

-------------------------------------------------

Lowicz 

Wysłany: Pon 15 Lut, 2016   

Kto ma największego penisa na forum ?

MałyPotworek 

Wysłany: Pon 15 Lut, 2016   

DuzeBerlo

bear834 

Wysłany: Czw 14 Kwi, 2016   

Panowie, pora odswiezyc nieco ten temat:)
ostatnio mialem ciekawa wymiane zdan z jedna kobitka (fitnesiarka, swietnie zbudowana blondi, duzy cyc, mega waska talia i konkretny tyleczek), ktora byla pare lat z bardzo dobrze wyposazonym facetem-wczesniej miala zwiazki z chlopakami z malymi penami. Zdecydowanie mowila ze absolutnie nie ma porownania do tych malych, w koncu poczula co to zycie seksualne, mogla poszalec w pozycjach o ktorych wczesniej nie bylo mowy. Laska bardzo otwarta i mowila wprost jak to bylo. Teraz po rozstaniu tez twierdzi ze tylko duze rozmiary ja kreca, trafila na goscia z 13cm, mowi ze to byla masakra-co chwila wypadal, wyslizgiwal sie, o jej ulubionych pozycjach (na stojaca) nie bylo mowy bo nawet nie siegal. Wg mnie to okrutne z jej strony ale powiedziala mu co o tym mysli i wyciagnela foto bylego i pokazala mu jak penis faceta ma wygladac i to co on ma to zenada.
No coz, facet sie sploszyl i rozkleil...
Spotykacei takie laski? ktore nie owijaja w bawelne, wala prosto z mostu? Wg mnie to juz przegiecie no bo jaki czlowiek moze miec wplyw na rozmiar sprzetu... gosc pewnie z niezlym urazem zostanie.

onesa 
onesa

bear834, no według mnie to trochę nienormalna ta kobieta... sex w życiu jest ważny wiadomo! ale żeby stawiać na pierwszym miejscu wielkość penisa? jest jeszcze wiele innych aspektów które musi spełniać potencjalny partner - i jakoś nie wyobrażam sobie żeby rozmiar członka znajdował się na pierwszym miejscu. Może ta kobieta potrzebuje się wyszaleć?
Trochę według mnie dziwne.. bo spotykasz super atrakcyjnego, mądrego, zadbanego faceta - ale nie wiesz przecież co ma w spodniach :P

bear834 

no coz ona raczej z tych co to lubia poszalec ;) wiadomo-idealem wg niej bylby mily,przystojny, wysoki, bogaty ...i z ogromnym sprzetem.

onesa 
onesa

bear834, a jaka kolejność tych cech? bo z historii którą podałeś, wnioskuje iż to właśnie penis był na pierwszym miejscu :P trafić w takiego który spełniałby te wszystkie wymogi to jak w totka :P

bear834 

haha, dokladnie, u niej kasa, rozmiar fiuta - i dalej cala reszta ;)

remek90 

Wysłany: Pią 15 Kwi, 2016   

Dla zdecydowanej większości kobiet jest ważne by facet po prostu nie był impotentem i potrafił się posługiwać tym co ma. To faceci są przewrażliwienie na punkcie wielkości, grubości i długości. Oczywiście są wyjątki jak zawsze (kobieta może mieć fetysz dużego penisa), ale z reguły oceniają faceta po całokształcie a nie przez pryzmat penisa.

Krzysztofff 

Wysłany: Pią 15 Kwi, 2016   

bear834 napisał/a:
Panowie, pora odswiezyc nieco ten temat:)
ostatnio mialem ciekawa wymiane zdan z jedna kobitka (fitnesiarka, swietnie zbudowana blondi, duzy cyc, mega waska talia i konkretny tyleczek), ktora byla pare lat z bardzo dobrze wyposazonym facetem-wczesniej miala zwiazki z chlopakami z malymi penami. Zdecydowanie mowila ze absolutnie nie ma porownania do tych malych, w koncu poczula co to zycie seksualne, mogla poszalec w pozycjach o ktorych wczesniej nie bylo mowy. Laska bardzo otwarta i mowila wprost jak to bylo. Teraz po rozstaniu tez twierdzi ze tylko duze rozmiary ja kreca, trafila na goscia z 13cm, mowi ze to byla masakra-co chwila wypadal, wyslizgiwal sie, o jej ulubionych pozycjach (na stojaca) nie bylo mowy bo nawet nie siegal. Wg mnie to okrutne z jej strony ale powiedziala mu co o tym mysli i wyciagnela foto bylego i pokazala mu jak penis faceta ma wygladac i to co on ma to zenada.
No coz, facet sie sploszyl i rozkleil...
Spotykacei takie laski? ktore nie owijaja w bawelne, wala prosto z mostu? Wg mnie to juz przegiecie no bo jaki czlowiek moze miec wplyw na rozmiar sprzetu... gosc pewnie z niezlym urazem zostanie.

a może ty jesteś bajko-pisarzewm ? tak sądze :lol:

penis.com.pl
viamax
onesa 
onesa

Wysłany: Nie 17 Kwi, 2016   

Krzysztofff, tego nikt nie wie:P

bear834 

Wysłany: Wto 19 Kwi, 2016   

niestety, chcialbym byc w tym przypadku. sa po prostu takie dziewczyny z jasno okreslonymi wymaganiami;)
jest ich stosunkowo niewiele i zdecydowana większość Pań w temacie wielkości stara sie uważać aby nie urazic partnera - a wiadomo, nie lubimy jak sa jakies uwagi odnosnie wielkosci ;)

Odpowiedz do tematu