Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy wybaczylibyście zdradę ?
Autor Wiadomość
mony1212 

Wysłany: Sob 10 Paź, 2015   Czy wybaczylibyście zdradę ?

Znaczne od siebie . Nigdy nie wybaczylbym zdrady,gdyż byłaby to dla mnie ujma na honorze i godnosci.Dla mnie kobieta latająca na dwa fronty jest po prostu prostytutką a facet ,kurwiarzem bez jaj.Alkohol,emocje,dzieci ? Nie ! Nie ma żadnego wytlumaczenia.Nie szanuje osob, które nie maja żadnych wartości w życiu,a osoby zdradzające takimi właśnie są.

mati8261 

Wysłany: Sob 10 Paź, 2015   

Jestem takiego samego zdania, no bo jak się z kimś już jest to nie powinno za innymi latać. A jeśli to już robi to po co jest jest w związku? Według mnie nie ma tzw. drugiej szansy, po zdradzie

mony1212 

Wysłany: Nie 11 Paź, 2015   

Jeżeli moderator ma możliwość zmiany tematu,to proszę poprawić błąd (wybaczelibyscie ) na wybaczylibyscie :) oraz zelachecam oczywiście do wyrażenia swojej opini na ten temat innych uzytkownikow.

penis.com.pl
orgasm contol
onesa 
onesa

Wysłany: Pon 12 Paź, 2015   

Już poprawione.
Jeśli o mnie chodzi to też zawsze byłam tego zdania, aczkolwiek gdy ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad tematem, to myślę, że są sytuacje, gdy można wybaczyć, choć oczywiście nie wiem, czy w praktyce bym potrafiła.

bear834 

latwo sie mowi i pisze ale gdy przydarzy sie wam taka sytuacja inaczej to odczujecie,
jesli jestescie w zwiazku opartym na milosci, powierzyliscie tej drugiej osobie doslownie wszystko - cala swoja intymnosc, uczucia, milosc. czujecie ze znacie sie na wylot i mozecie zaufac bezgranicznie a przychodzi dzien gdy partner Was zdradza a do tego dowiadujecie sie o tym zupelnie z innego zrodla - Wasz swiat w jednej sekundzie sie wali.
jest to chyba najgorsze uczucie i uwierzcie - ciezko po tym wybaczyc,
inna sprawa ze jesli macie jaja robicie tak - ok, zrobilas zle, wybaczam Ci ale to juz koniec. nie znam zwiazku ktory przetrfalby po zdradzie. predzej czy pozniej strawi ona zwiazek od srodka

mony1212 

bear834, Uwierz,ale ja jeżeli coś mam założone to się tego trxymam. Nie ma takiej sytuacji w której wybaczylbym zdrady.Gdybym to zrobił stracilbym do siebie szacunek.Jeżeli zdradzasz to Wez pod uwagę tego konsekwencje.

misiek9216 

Zdrady się nie wybacza, takie coś się piętnuje. Zarówno zdradę małżeńską, jak i np. przyjaciela. Jeżeli coś nie idzie w relacjach między ludźmi to lepiej to powiedzieć niż ukrywać coś na boku. Najgorsza prawda może być lepsza niż zdrada.

Nie wybaczyłem zdrady zarówno mojego ex przyjaciela jak i dziewczyny. Słabo skończyli.

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 13 Paź, 2015   

A ta zdrada przyjaciela to na czym może polegać?

misiek9216 

Wysłany: Sro 14 Paź, 2015   

Jeżeli hołdujesz pewnym zasadom, które są w relacjach przyjacielskich i nagle je łamiesz to stanowczo można uznać to zdradę. Przyjaźń jest czymś więcej niż zwykłą relacją między ludźmi i naruszenie tej różnicy w sposób naganny w mojej opinii jest zdradą.

Przykładem może być kiedy najlepszy przyjaciel podkopie ciebie by osiągnąć swój cel w błahej sprawie bądź np. wystawi do wiatru z byle powodu.

onesa 
onesa

Ja się ostatnio coraz częściej przekonuję, że nie mam prawdziwych przyjaciółek, co najwyżej dobre znajome.

mony1212 

onesa, Niestety takie czasy...słowo przyjaźń jest obecnie prawie nic nie warte,to samo co przysięga małżeńska.

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 15 Paź, 2015   

Chyba zależy, jak ktoś do tego podchodzi. Może, gdybym miała jedną przyjaciółkę to byłoby inaczej, ale jak jest cała grupka, te 5 czy 6 dziewczyn, to ciągle są jakieś obgadywanki, fochy itd.

Odpowiedz do tematu