Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z erekcją /25 lat
Autor Wiadomość
blubel 

Wysłany: Wto 04 Paź, 2011   Problem z erekcją /25 lat

Witam,

Krótka charakterystyka mojego trybu życia i problemu.

wiek 25
stan zdrowia - był bdb i chyba nadal jest.
nałogi - papierosy w ilości paczka na tydzień, alkohol sporadycznie
aktywność- duża , siłownia, sauna etc.
praca- siedząca, stresu trochę , ale ogólnie wszystko ok.
Odżywianie - dieta jest, jem dużo i zdrowo

Problem - osłabiony wzwód, krótka erekcja, przedwczesny strzał którego nie da rady powstrzymać.

Szczegółowo -

Nigdy ze wzwodem problemów nie miałem, wręcz przeciwnie, na każde zawołanie, jeszcze miesiąc temu bzykałem swoją nową partnerkę 8 razy pod rząd w nocy, strzelałem - łyk wody, dwa słowa, i dalej, choć codziennością to nigdy też nie było żeby aż tak.

Tak czy inaczej , wszystko było wporzo, prócz w sumie przedwczesnego wytrysku, któy i tak udało mi sie opanować ćwicząc kiedys mięsnie kegla i takie tam inne cuda ;-)

Od nie dawna (tydzień, 1,5. wczesniej zdarzyło sie kilka razy) się pojawił problem taki że , fajka nie jest twarda jak powinna, choć wejść mogę w moją lubą, ale już nie mogę utrzymać towaru, bo jak utrzymam chwilę i jadę dalej to fajka opada :evil: Partnerkę mam taką że ślinię się zawsze na jej widok, podnieca mnie nieprzeciętnie i dobrze mi z nią.Jak się kochamy, to problemów sobie w głowie nie rozpatruję, także też luz , jedyne co mnie dręczy to że od połowy wakacji w sumie sypiam 4-6 godzin, ostatnio się poprawiłem ze snem bo spałem w wekend raz 9 godzin nawet, ale odkąd zacząłem spać więcej to coraz gorzej z fajką, mysalałem że bedzie lepiej a tu w drugą stronę.

Zanim wybiorę się do specjalisty, uprzednio robiąc komplet badań może ktoś podpowie?
Może to ten brak snu? Może odzywki które brałem na siłowni? (kreatyna głównie i arginina) choć wczesniej brałem i problemów nie miałem? sterydów nigdy nie brałem.

Dodam tylko że mam trochę zaniżone tętno ostatnimi czasy , gdzie cisnienie jest 110-130 / 60-80 tak tętno 55-65

czy to ma związek?

Z góry dziękuję za chęci pomocy.

pozdrawiam.

PS. Dodam jeszcze że np. wczesniej przy cwiczeniach kegla nie opadał mi od razu, a teraz raz zacisnę mięsnie, na sucho i zaraz opada ;/

GordonGekko 

Wysłany: Wto 04 Paź, 2011   

blubel, przeczytaj: http://www.porozmawiajzle...%20pacjenta.pdf

blubel 

Wysłany: Czw 13 Paź, 2011   

Siemano.

Minął tydzień, czy tam trochę więcej.

Temat wygląda tak.

Lekarza rodzinnego odwiedziłem w pierwszej...w drugiej kolejności, najpierw było małe co nie

co z laską no i co? I nie wiem o co chodzi, tego samego dnia co napisałem posta tutaj,

zaliczyłem jakieś 1godz 20 minut seksu bez przystanku z moją lubą, i wszystko było ok , w j

jak najlepszym porządku, mało tego jak w końcu doszlismy, to penis lekko przysnął , tak do

połowy i znów na baczność, tylko że luba już sił nie miała.

Następnego dnia poszedłem do lekarza rodzinnego po skeirowanie na morfologię, i zapytać

ogólnie co może być nie halo, usłyszałem że przemęczenie, dużo pracy , no ...ciężko mi

było zaprzeczyć.

Kolejno przyszedł czwartek i .....ZONK! 10 minut i kapeć , wkurwiłem się , żeby nie było,

gadam z laską o tym itd, potem w sobotę....to samo. Roznosiło mnie już od środka.

I znów zauważyłem tą zgodność, póki nie muszę wstrzymać wytrysku jest wszystko ok,i

sztywny jak pal, wstrzymam raz, drugi trzeci i koniec....choć nie do końca bo w tamte dni

też wstrzymywałem , we wtorek to z 20 razy podczas tej ponad godzinki i nic sie nie działo.

Przyszła niedziela, i igraszki, i ... wszystko ok, baraszkowaliśmy z godzinę, bez seksu-

rączka, buźka i tak w kółko, skończyłem ja skończyła ona, 5 minut i znów, wstał jak

żołnierz.

w przyszłym tygodniu idę do urologa z wynikami morfologii i innymi ogólnymi, choć w krwi

wszystko jest na tip top.

przyjmuje wszelkie uwagi jbc.

Pozdrawiam

penis.com.pl
andropenis
andrzejgadarr 

Wysłany: Czw 13 Paź, 2011   

To raczej nie problem fizjologiczny a psychiczny. Rzeczywiście przyczyną może być np. przemęczenie, stres itp.

blubel 

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011   

Czyli co, psychiatra seksuolog mnie czeka? I tak uprzednio odwiedzę profilaktycznie tego

urologa, a nóż widelec coś powie mi ciekawego.

W nocy była powtórka :-/ znów po którymś wstrzymaniu padł jak ustrzelony ;/,

choć nie dołuję się z tego powodu jakoś, to lubię dogodzić swojej

lubej, a nie lubię patrzeć jak rozdrażniona idzie spać... to jest najgorsze :| , bo sam jako

sam czuję się nad wyraz dobrze, wiem że mi staje na zawołanie tylko to utrzymanie po

kilku razach daniu sobie na wstrzymanie mnie rozkłada na łopatki, a jeszcze luba mi

wczoraj oznajmiła że idzie w tabsy to już w ogóle się ucieszyłem że gumy będą zbędne. :mrgreen:

Elephant26 

Wysłany: Sro 12 Sie, 2015   

Moę dobrym pomysłem przy problemach z erekcja były by leki na potencję na recepte a jeśli nie to może zgłosić się do seksuologa...?

onesa 
onesa

Wysłany: Sro 12 Sie, 2015   

Elephant26, z pewnością jest to jakiś pomysł, ale miejmy nadzieję, że po takim czasie kolega blubel znalazł już rozwiązanie.

danielos1129 

Wysłany: Pon 12 Paź, 2015   

Hej, wspomóc się możesz specyfikami , żelami czy tabletkami. Ja stosuję zestaw od firmy i doznania są bardzo dobre. :twisted: Jestem zadowolon ze współżycia i moja parnerka równiez. Teraz mnie nawet chwali, że jestem dobry w te klocki. :lol:

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 13 Paź, 2015   

danielos1129, jak już spamujesz, to nie rób takich literówek.

Odpowiedz do tematu