Problem z erekcją /25 lat | Autor | Wiadomość | blubel Dołączył: 04 Paź 2011 Posty: 3 Skąd: WWa | Wysłany: Wto 04 Paź, 2011 Problem z erekcją /25 lat |
|
| Witam,
Krótka charakterystyka mojego trybu życia i problemu.
wiek 25
stan zdrowia - był bdb i chyba nadal jest.
nałogi - papierosy w ilości paczka na tydzień, alkohol sporadycznie
aktywność- duża , siłownia, sauna etc.
praca- siedząca, stresu trochę , ale ogólnie wszystko ok.
Odżywianie - dieta jest, jem dużo i zdrowo
Problem - osłabiony wzwód, krótka erekcja, przedwczesny strzał którego nie da rady powstrzymać.
Szczegółowo -
Nigdy ze wzwodem problemów nie miałem, wręcz przeciwnie, na każde zawołanie, jeszcze miesiąc temu bzykałem swoją nową partnerkę 8 razy pod rząd w nocy, strzelałem - łyk wody, dwa słowa, i dalej, choć codziennością to nigdy też nie było żeby aż tak.
Tak czy inaczej , wszystko było wporzo, prócz w sumie przedwczesnego wytrysku, któy i tak udało mi sie opanować ćwicząc kiedys mięsnie kegla i takie tam inne cuda
Od nie dawna (tydzień, 1,5. wczesniej zdarzyło sie kilka razy) się pojawił problem taki że , fajka nie jest twarda jak powinna, choć wejść mogę w moją lubą, ale już nie mogę utrzymać towaru, bo jak utrzymam chwilę i jadę dalej to fajka opada Partnerkę mam taką że ślinię się zawsze na jej widok, podnieca mnie nieprzeciętnie i dobrze mi z nią.Jak się kochamy, to problemów sobie w głowie nie rozpatruję, także też luz , jedyne co mnie dręczy to że od połowy wakacji w sumie sypiam 4-6 godzin, ostatnio się poprawiłem ze snem bo spałem w wekend raz 9 godzin nawet, ale odkąd zacząłem spać więcej to coraz gorzej z fajką, mysalałem że bedzie lepiej a tu w drugą stronę.
Zanim wybiorę się do specjalisty, uprzednio robiąc komplet badań może ktoś podpowie?
Może to ten brak snu? Może odzywki które brałem na siłowni? (kreatyna głównie i arginina) choć wczesniej brałem i problemów nie miałem? sterydów nigdy nie brałem.
Dodam tylko że mam trochę zaniżone tętno ostatnimi czasy , gdzie cisnienie jest 110-130 / 60-80 tak tętno 55-65
czy to ma związek?
Z góry dziękuję za chęci pomocy.
pozdrawiam.
PS. Dodam jeszcze że np. wczesniej przy cwiczeniach kegla nie opadał mi od razu, a teraz raz zacisnę mięsnie, na sucho i zaraz opada ;/ | | | |  | GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | | | |  | blubel Dołączył: 04 Paź 2011 Posty: 3 Skąd: WWa | Wysłany: Czw 13 Paź, 2011 |
|
| Siemano.
Minął tydzień, czy tam trochę więcej.
Temat wygląda tak.
Lekarza rodzinnego odwiedziłem w pierwszej...w drugiej kolejności, najpierw było małe co nie
co z laską no i co? I nie wiem o co chodzi, tego samego dnia co napisałem posta tutaj,
zaliczyłem jakieś 1godz 20 minut seksu bez przystanku z moją lubą, i wszystko było ok , w j
jak najlepszym porządku, mało tego jak w końcu doszlismy, to penis lekko przysnął , tak do
połowy i znów na baczność, tylko że luba już sił nie miała.
Następnego dnia poszedłem do lekarza rodzinnego po skeirowanie na morfologię, i zapytać
ogólnie co może być nie halo, usłyszałem że przemęczenie, dużo pracy , no ...ciężko mi
było zaprzeczyć.
Kolejno przyszedł czwartek i .....ZONK! 10 minut i kapeć , wkurwiłem się , żeby nie było,
gadam z laską o tym itd, potem w sobotę....to samo. Roznosiło mnie już od środka.
I znów zauważyłem tą zgodność, póki nie muszę wstrzymać wytrysku jest wszystko ok,i
sztywny jak pal, wstrzymam raz, drugi trzeci i koniec....choć nie do końca bo w tamte dni
też wstrzymywałem , we wtorek to z 20 razy podczas tej ponad godzinki i nic sie nie działo.
Przyszła niedziela, i igraszki, i ... wszystko ok, baraszkowaliśmy z godzinę, bez seksu-
rączka, buźka i tak w kółko, skończyłem ja skończyła ona, 5 minut i znów, wstał jak
żołnierz.
w przyszłym tygodniu idę do urologa z wynikami morfologii i innymi ogólnymi, choć w krwi
wszystko jest na tip top.
przyjmuje wszelkie uwagi jbc.
Pozdrawiam | | | |  | penis.com.pl | |  | andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 13 Paź, 2011 |
|
| To raczej nie problem fizjologiczny a psychiczny. Rzeczywiście przyczyną może być np. przemęczenie, stres itp. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | | | |  | blubel Dołączył: 04 Paź 2011 Posty: 3 Skąd: WWa | Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 |
|
| Czyli co, psychiatra seksuolog mnie czeka? I tak uprzednio odwiedzę profilaktycznie tego
urologa, a nóż widelec coś powie mi ciekawego.
W nocy była powtórka :-/ znów po którymś wstrzymaniu padł jak ustrzelony ;/,
choć nie dołuję się z tego powodu jakoś, to lubię dogodzić swojej
lubej, a nie lubię patrzeć jak rozdrażniona idzie spać... to jest najgorsze , bo sam jako
sam czuję się nad wyraz dobrze, wiem że mi staje na zawołanie tylko to utrzymanie po
kilku razach daniu sobie na wstrzymanie mnie rozkłada na łopatki, a jeszcze luba mi
wczoraj oznajmiła że idzie w tabsy to już w ogóle się ucieszyłem że gumy będą zbędne. | | | |  | Elephant26 Dołączył: 12 Sie 2015 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 12 Sie, 2015 |
|
| Moę dobrym pomysłem przy problemach z erekcja były by leki na potencję na recepte a jeśli nie to może zgłosić się do seksuologa...? | | | |  | onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 12 Sie, 2015 |
|
| Elephant26, z pewnością jest to jakiś pomysł, ale miejmy nadzieję, że po takim czasie kolega blubel znalazł już rozwiązanie. | | | |  | danielos1129 Wiek: 37 Dołączył: 20 Paź 2014 Posty: 2 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 12 Paź, 2015 |
|
| Hej, wspomóc się możesz specyfikami , żelami czy tabletkami. Ja stosuję zestaw od firmy i doznania są bardzo dobre. Jestem zadowolon ze współżycia i moja parnerka równiez. Teraz mnie nawet chwali, że jestem dobry w te klocki. | | | |  | onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5639 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 13 Paź, 2015 |
|
| danielos1129, jak już spamujesz, to nie rób takich literówek. | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|