Seks miejsca |
Autor | Wiadomość |
Luctus Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 5 | Wysłany: Sob 19 Sie, 2006 |
|
| Z moją żoną (wtedy rzecz jasna nią nie była) - w uczelnianej palarni | |
| |
 |
marians Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 22 | Wysłany: Sob 19 Sie, 2006 |
|
| Eee tam we wlasnym domqu to standard, nawet nie ma co pisac o takich akcjach . Moja najdziwniejsza jazda-w autobusie w bialy dzien, po powrocie ze szkoly sobie wacka zmarszczylem hehe, max ryzyka. moze ludzi nie bylo za duzo ale kierowca cos tak podejzliwie spogladal w tylne lusterko ;P | |
| |
 |
baligan Dołączył: 19 Sie 2006 Posty: 7 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 |
|
| na przystanku autobusowym w centrum miasta o 3 w poludnie, zoncia(jeszcze wtedy nie zoncia) zaczela mi.... skonczylismy w domu
bylo wtedy lato i cienkie ubrania wiec pewnie wszystko bylo widac ale sie tym nie przejmowalem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mary Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 80 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | Przecudowne wspomnienia mam z seksu w wannie, przy świecach i kadzidłach Sympatycznie też było w piwnicy |
taaaaaa w jaccuzi ihihihih
wiem cos o tym hiehe | |
| |
 |
kafel Gość | Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 |
|
| My z damą mojego serca mamy ich troszke , po prostu je wymienie , kazde maja swoje plusy i minusy :
-w namiocie
-w parku , jesienia było troszke przypałowo ale fajnie
-w ubikacji na politechnice ( na kilku wydziałach )
- w samochodzie zaparkowanym przy chodniku
- w pociagu , ale z racji odrazajacego wygladu tylko sex oralny
- u kumpla , na imprezie sylwestrowej , w pewnym momencie do pokuje weszla jego matka , lekko wstawion , bawili sie z mezem na imprezie u sasiadow , na szczescie bylo ciemno ..
- w lasie na"pikniku"
- w przyczepie kempingowej , fajna zabawa
- wanna , prysznic
Generalnie moja kobietka uwielbiam cimny pokoj , swiece , orientalne klimaty .
Super nam tak | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Wto 29 Sie, 2006 Re: Seks miejsca |
|
| Dugi Jo napisał/a: | pecado napisał/a: | Jakie są wasze najbardziej orginalne, podniecające miejsca w których uprawialiście seks lub masturbowaliście się. |
jako jedyny chyba robilem to z moja dziewczyna w kurniku (taki maly domek dla kur) bylem troche pijany wiec faja nie chciala bardzo stanac ale widok jaj kurzych na grzedach byl taki podniecajacy, ze wyjalem fajke z mojej dziewoi i zjechalem sie na taka stara kwoke ktora spala w rogu. |
buheheheheheheheehhehhe tekst miesiaca wedlug noddy'ego RESPECT | |
| |
 |
krisso Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 26 | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| marians napisał/a: | Eee tam we wlasnym domqu to standard, nawet nie ma co pisac o takich akcjach . Moja najdziwniejsza jazda-w autobusie w bialy dzien, po powrocie ze szkoly sobie wacka zmarszczylem hehe, max ryzyka. moze ludzi nie bylo za duzo ale kierowca cos tak podejzliwie spogladal w tylne lusterko ;P |
ja sobie zmarszczyłem w miejskim w londynie na dolnym pokładzie nikogo nie było ale ludzie z ulicy chyba niekiedy coś widzieli a poza tym tam w autobusach sa kamerki - bardzo podniecające | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 06 Gru, 2006 |
|
| krisso napisał/a: | marians napisał/a: | Eee tam we wlasnym domqu to standard, nawet nie ma co pisac o takich akcjach . Moja najdziwniejsza jazda-w autobusie w bialy dzien, po powrocie ze szkoly sobie wacka zmarszczylem hehe, max ryzyka. moze ludzi nie bylo za duzo ale kierowca cos tak podejzliwie spogladal w tylne lusterko ;P |
ja sobie zmarszczyłem w miejskim w londynie na dolnym pokładzie nikogo nie było ale ludzie z ulicy chyba niekiedy coś widzieli a poza tym tam w autobusach sa kamerki - bardzo podniecające |
a tak w ogole to wszystko z Toba oK ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
marek32 Dołączył: 14 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| Czytałem na te temat ostatnio spoko artykuł | |
| |
 |
|