Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Seks miejsca
Autor Wiadomość
Luctus

Wysłany: Sob 19 Sie, 2006   

Z moją żoną (wtedy rzecz jasna nią nie była) - w uczelnianej palarni :wink:

marians

Wysłany: Sob 19 Sie, 2006   

Eee tam we wlasnym domqu to standard, nawet nie ma co pisac o takich akcjach ;) . Moja najdziwniejsza jazda-w autobusie w bialy dzien, po powrocie ze szkoly sobie wacka zmarszczylem hehe, max ryzyka. moze ludzi nie bylo za duzo ale kierowca cos tak podejzliwie spogladal w tylne lusterko ;P

baligan

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   

na przystanku autobusowym w centrum miasta o 3 w poludnie, zoncia(jeszcze wtedy nie zoncia) zaczela mi.... skonczylismy w domu
bylo wtedy lato i cienkie ubrania wiec pewnie wszystko bylo widac ale sie tym nie przejmowalem

penis.com.pl
masturbator
mary

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   

Bruno Pelletier napisał/a:
Przecudowne wspomnienia mam z seksu w wannie, przy świecach i kadzidłach :) Sympatycznie też było w piwnicy ;)

taaaaaa w jaccuzi ihihihih
wiem cos o tym hiehe

kafel
Gość
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006   

My z damą mojego serca mamy ich troszke , po prostu je wymienie , kazde maja swoje plusy i minusy :

-w namiocie
-w parku , jesienia było troszke przypałowo ale fajnie
-w ubikacji na politechnice ( na kilku wydziałach :) )
- w samochodzie zaparkowanym przy chodniku
- w pociagu , ale z racji odrazajacego wygladu tylko sex oralny
- u kumpla , na imprezie sylwestrowej , w pewnym momencie do pokuje weszla jego matka , lekko wstawion , bawili sie z mezem na imprezie u sasiadow , na szczescie bylo ciemno ..
- w lasie na"pikniku"
- w przyczepie kempingowej , fajna zabawa :)
- wanna , prysznic

Generalnie moja kobietka uwielbiam cimny pokoj , swiece , orientalne klimaty .
Super nam tak :)

noddy

Wysłany: Wto 29 Sie, 2006   Re: Seks miejsca

Dugi Jo napisał/a:
pecado napisał/a:
Jakie są wasze najbardziej orginalne, podniecające miejsca w których uprawialiście seks lub masturbowaliście się.

jako jedyny chyba robilem to z moja dziewczyna w kurniku (taki maly domek dla kur) bylem troche pijany wiec :) faja nie chciala bardzo stanac ale widok jaj kurzych na grzedach byl taki podniecajacy, ze wyjalem fajke z mojej dziewoi i zjechalem sie na taka stara kwoke ktora spala w rogu.

buheheheheheheheehhehhe tekst miesiaca wedlug noddy'ego RESPECT

krisso

Wysłany: Sro 06 Gru, 2006   

marians napisał/a:
Eee tam we wlasnym domqu to standard, nawet nie ma co pisac o takich akcjach ;) . Moja najdziwniejsza jazda-w autobusie w bialy dzien, po powrocie ze szkoly sobie wacka zmarszczylem hehe, max ryzyka. moze ludzi nie bylo za duzo ale kierowca cos tak podejzliwie spogladal w tylne lusterko ;P

ja sobie zmarszczyłem w miejskim w londynie na dolnym pokładzie nikogo nie było ale ludzie z ulicy chyba niekiedy coś widzieli a poza tym tam w autobusach sa kamerki - bardzo podniecające

harold mckee 

Wysłany: Sro 06 Gru, 2006   

krisso napisał/a:
marians napisał/a:

ja sobie zmarszczyłem w miejskim w londynie na dolnym pokładzie nikogo nie było ale ludzie z ulicy chyba niekiedy coś widzieli a poza tym tam w autobusach sa kamerki - bardzo podniecające

a tak w ogole to wszystko z Toba oK ?

marek32

Wysłany: Sro 13 Gru, 2006   

Czytałem na te temat ostatnio spoko artykuł

Odpowiedz do tematu