JP 90 beginner routine - let's go! |
Autor | Wiadomość |
masak911 Dołączył: 12 Sie 2009 Posty: 30 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2015 |
|
| Ok, mały update.
Prawie 1 miesiąc ćwiczeń za mną. Ostatni tydzień ćwiczenia pn-pt, wcześniej 1 dzień trening, 1 dzień odpoczynek. Przyrostów nie odnotowałem. Raz w trakcie ćwiczeń, z ciekawości, zmierzyłem i było 13 cm, a więc +1 cm i 15 cm z dociskiem.
Wszystko przede mną zatem Od dzisiaj ćwiczeń 5 dni w tyg (pon-pt).
A spadek porannych erekcji, rzeczywiście przetrenowanie miało na to wpływ. Ale najbardziej fakt, że robiłem odwrócone kegle, a zwykłych kegli prawie w ogóle nie robiłem poza w/w treningiem. Doszło do tego, że np. mimo silnego podniecenia penis ledwo wstawał. A odwrócone kegle robiłem przeważnie w trakcie sikania (wiele razy dziennie). Po zaprzestaniu tego i zwiększeniu zwykłych kegli problem zmalał. Poranny drąg wrócił i ma się dobrze | |
| |
 |
Heretyk Wiek: 31 Dołączył: 24 Sty 2015 Posty: 316 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2015 |
|
| Jeśli za pierwszym razem nie mierzyles podczas ćwiczen to nie dodawaj sobie 1cm. Ja też podczas ćwiczen wzrasta mi na długości i grubości ale nie dodaje tego bo to schodzi. | |
| |
 |
KVCPER Wiek: 30 Dołączył: 13 Lis 2015 Posty: 13 Skąd: Włocławek | Wysłany: Sro 17 Lut, 2016 |
|
| Mam pytanie do Was Panowie odnośnie tego zestawu treningowego. Ile Wam zajmuje cały taki trening od WARM UP do WARM DOWN?
Mi to zajmuje od 1h20m do 1h30m co dla mnie jest b. długo. Co więcej nie robię 300 jelq i 90 v-jelq, a 150 jelq i 45 v-jelq. Jeżeli robiłbym pełny trening to chyba by mi to zajęło z 2h . Jestem ciekaw, ile Wam to zajmuje. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Don Vito Wiek: 48 Dołączył: 22 Lis 2015 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 04 Kwi, 2016 |
|
| Ciekawy temat ale patrząc obiektywnie na daty i ilość odpowiedzi w nim to chyba już umarł a szkoda!
Jeżeli chodzi o pytanie co do rozgrzewki to ja używam do rozgrzania penisa słoika po oliwkach, jest długi i ma dość wąski otwór, przypomina klosz od pompki. Zalewam go bardzo ciepłą wodą a jak już mi się penis do niej przyzwyczai to dolewam gorącej. oczywiście nie dolewam do końca wody tyko zostawiam tyle powietrza by po włożeniu do słoika pena pozostała tylko woda. Po kilku minutach, bez rozlewania i moczenia całego krocza, mam rozgrzanego i gotowego do ćwiczeń. Sposób wymaga kilku prób ale jest bardzo skuteczny. Uwaga! Pierwsza woda nie może być zbyt gorąca bo można się poparzyć! | _________________ Natura nie dała wiele, ja naturalnie wiele dam by to odmienić | |
| |
 |
|