Czy to stulejka? Jak usunąć? |
Autor | Wiadomość |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Pią 31 Lip, 2015 Czy to stulejka? Jak usunąć? |
|
| Kiedyś odkryłem, że mam stulejkę, a może poprostu nie zsuwałem napletka i jakoś to wyćwiczyłem że dało się ściągnąć napletek podczas wzwodu do rowka, ale czasem jak dalej chcę to już jest za wąski na tę grubszą część penisa i trochę boli a mam też za krótkie wędzidełko.
Co poradzić? | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pią 31 Lip, 2015 |
|
| Jeśli nie uda się napletka jeszcze porozciągać (wędzidełko też w pewnym stopniu się daje), i będzie to dalej dla Ciebie bolesne, to będziesz musiał skonsultować się z lekarzem - chirurgiem bądź urologiem. Nie widzę innej opcji.
Pozdrawiam | |
| |
 |
ged321 Dołączył: 26 Lut 2015 Posty: 44 Skąd: z domu | Wysłany: Pon 03 Sie, 2015 |
|
| Nie wiem czy to stulejka czy pierścień napletka. Mam też tam takie krostki lub blizny. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Pon 03 Sie, 2015 |
|
| Możliwe, że tak, zwlaszcza jeśli napletek jest długi.
Niepokojące są te blizny. Same nie powstały, coś je spowodowało.
Skonsultował bym to z lekarzem. Nie ma chyba na co czekać. Tym bardziej, że sprawa jest bolesna. A ból i blizny mogą świadczyć o jakiejś poważniejszej komplikacji, którą należy zdiagnozować i wyleczyć.
Pozdrawiam i napisz, co ustaliłeś | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 03 Sie, 2015 |
|
| może jak próbowałeś ściągać napletek na siłę, to uszkodziłeś skórę i stąd blizny? | |
| |
 |
|