| Czy to stulejka? Jak usunąć? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | ged321   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 31 Lip, 2015   Czy to stulejka? Jak usunąć? |   
 |                                              | 
 |                                              | Kiedyś odkryłem, że mam stulejkę, a może poprostu nie zsuwałem napletka i jakoś to wyćwiczyłem że dało się ściągnąć napletek podczas wzwodu do rowka, ale czasem jak dalej chcę to już jest za wąski na tę grubszą część penisa i trochę boli a mam też za krótkie wędzidełko. 
 Co poradzić?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Per Rectum   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 31 Lip, 2015 |   
 |                                              | Jeśli nie uda się napletka jeszcze porozciągać (wędzidełko też w pewnym stopniu się daje), i będzie to dalej dla Ciebie bolesne, to będziesz musiał skonsultować się z lekarzem - chirurgiem bądź urologiem. Nie widzę innej opcji. Pozdrawiam
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ged321   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 03 Sie, 2015 |   
 |                                              | Nie wiem czy to stulejka czy pierścień napletka. Mam też tam takie krostki lub blizny. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Per Rectum   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 03 Sie, 2015 |   
 |                                              | Możliwe, że tak, zwlaszcza jeśli napletek jest długi. Niepokojące są te blizny. Same nie powstały, coś je spowodowało.
 Skonsultował bym to z lekarzem. Nie ma chyba na co czekać. Tym bardziej, że sprawa jest bolesna. A ból i blizny mogą świadczyć o jakiejś poważniejszej komplikacji, którą należy zdiagnozować i wyleczyć.
 Pozdrawiam i napisz, co ustaliłeś
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                              | może jak próbowałeś ściągać napletek na siłę, to uszkodziłeś skórę i stąd blizny? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |