Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krwiak na żołędzi?
Autor Wiadomość
dziuniox 

Wysłany: Czw 09 Lip, 2015   Krwiak na żołędzi?

Witajcie,
mam mały kłopot ze stulejką, więc nigdy nie ściągałem napletka, ale ostatnio partner ściągnął mi go ustami, gdy penis był dobrze nawilżony. Mam bardzo dużą żołądź, więc zawsze bałem się odsłaniać, myśląc, że mam stulejkę... Po dość intensywnym sexie oralnym zauważyłem, że na żołędzi pojawił się krwiak (taka malutka krwista plamka), która potem ściemniała... Czy to groźne? Kiedy mi to zniknie? Czy to znaczy, że za mocno ssał?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

lolloko 

Wysłany: Czw 09 Lip, 2015   

Ciężko co kolwiek powiedzieć bez zdjęć. Jeżeli masz stulejkę to każda forma seksu będzie mało przyjemna i musisz coś z tym zrobić, jeśli nie masz stulejki to może być krwiak, ale bez zdjęcia ciężko co kolwiek powiedzieć.

dziuniox 

Wysłany: Pią 10 Lip, 2015   

Mam chyba delikatną stulejkę, gdyż partner bez większego problemu mógł mi ściągnąć napletek (nigdy wcześńiej nie ściągałem bo ma chyba za mały otwór i penis ma za dużą główkę, mam 22 lata). Po Możliwe, że z czasem się trochę rozciągnął, przez co stulejka się zmniejszyła. Ściągnięty napletek trochę ściska żołądź, jednak nie jest to bolesne. Po odsłonięciu główka była naprawdę duża. Niestety póki co nie mogę zrobić fotki, gdyż nie chcę na sucho ściągać napletka (penis musi być porządnie naśliniony). Ten krwiak to tak jak pisałem - krwista mała kropka. Mam nadzieję, że po kilku dniach zniknie.

penis.com.pl
andropenis
lolloko 

Pójdź do lekarza. To że główka jest duża nie znaczy że ma powodować ból. Napletek powinien Ci zejść i wrócić nawet na sucho, jak się troche podnieisz i Ci stanie, jeśli tak nie masz pójdź do urologa.

dziuniox 

Mam nadzieję, że napletek się naturalnie rozciągnie. Tutaj możesz zobaczyć ogólnie na fotce jak mam http://www.fotosik.pl/pok...87a125d92b.html

Per Rectum 

Fakty wg mnie są takie: masz bardzo dużą żołądź i wąski napletek, co razem daje efekt niegroźnej stulejki (niegroźnej, czyli takiej, że jak się "popracuje" nad napletkiem, pozsuwa się go delikatnie i porozciąga palcami, to sytuacja się unormuje).
Gdybyś mógł jeszcze uściślić taką rzecz - nie możesz zrobić zdjęcia krwiaka na żołędzi nawet gdy penis jest luźny, bo z trudem ściągasz napletek, ale jednocześnie piszesz, że Twój partner bez problemu ściągnął go ustami w trakcie seksu oralnego, czyli podczas gdy Twój penis był twardy. Jest tu pewna sprzeczność, dlatego dopytuję.

dziuniox 

W stanie spoczynku mój penis jest suchy i napletek trochę ciężej schodzi. W wolnej chwili może spróbuję sam ściągnąć... On ściągnął mi ustami, kiedy penis był bardzo dobrze nawilżony, przez co napletek też był bardziej rozciągliwy.

Per Rectum 

Koniecznie porozciągaj ten Twój napletek. W stanie spoczynku członka powinien w miarę łatwo się zsuwać i to bez nawilżania.
Poza tym uważam, że już na to najwyższy czas. 22-letni mężczyzna, który nigdy wcześniej nie widział swojej żołędzi (skądinąd wspaniałej, wielkiej), bo nigdy nie ściągał napletka, to prawdziwy ewenement.
Również ze względów utrzymania higieny to istotne, żebyś mógł sam bez problemów odsłaniać żołądź, a szczególnie rowek zażołędny, gdzie może zbierać się mastka (lub smegma, jak kto woli).
Oczywiście zrób zdjęcia krwiaka. To ważne, żeby ustalić jego pochodzenie i zaobserwować czy się wchłania, czy nie.
Pozdrawiam

h0rniii 

mój były też miał coś podobnego, taką małą czerwoną plamkę na żołędzi i tak już miał, nie było to groźne, po prostu taki był jego urok, więc myślę, że nie musisz się martwić, ale tak czy siak dla pewności powinieneś pójść do lekarza :)

onesa 
onesa

Szkoda, że nie masz zdjęcia tego krwiaka, wtedy na pewno byłoby łatwiej ocenić. W sumie mogło pęknąć jakieś naczynko krwionośne, może też to być mały siniak.

dziuniox 

Wysłany: Nie 12 Lip, 2015   

Przepraszam za brak odpowiedzi ale nie miałem dostępu do komputera. Krwiak już mi zniknął (po dwóch dniach). Pokazuję fotki z odkrytą główką
http://www.fotosik.pl/pok...ec522d4883.html
http://www.fotosik.pl/pok...45be1ce0e7.html

Per Rectum 

Wysłany: Pon 13 Lip, 2015   

dziuniox napisał/a:
Przepraszam za brak odpowiedzi ale nie miałem dostępu do komputera. Krwiak już mi zniknął (po dwóch dniach). Pokazuję fotki z odkrytą główką
http://www.fotosik.pl/pok...ec522d4883.html
http://www.fotosik.pl/pok...45be1ce0e7.html

Na zdjęciach na szczęście jest wszystko w normie. Rozmaite wybroczyny przy seksie się zdarzają (sam miałem kiedyś siniaka po zbyt energicznej masturbacji). Na wrażliwej żołędzi jeszcze łatwiej o obtarcie czy skaleczenie, przy seksie oralnym łatwo np. niechcący zahaczyć o żołądź zębem.
Najważniejsze, że wchłonęło się to bez śladu. Na wszelki wypadek jednak obserwuj jakiś czas to miejsce, w którym krwiak był umiejscowiony.
Koniecznie rozciągaj napletek, luźniejszy bardzo ułatwi Ci prawidłową "obsługę" twego narządu.
Pozdrawiam i życzę Ci udanego seksu z Twoim partnerem

Odpowiedz do tematu