Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pytanie do was
Autor Wiadomość
siatex 

Wysłany: Nie 21 Cze, 2015   

Ko2a11 napisał/a:
onesa napisał/a:
Ko2a11, Koleżankami? To znaczy, że obrzezany penis daje kobiecie inną przyjemność? Czy chodzi raczej o ich doświadczenia z pieszczotami dla panów?

One twierdzą, że czują różnice przy penetracji bez prezerwatywy ;)

A to ciekawe. Nigdy o tym nie słyszałem. Mógłbyś rozwinąć ten temat?

gitan 

No ja jestem ścięty od jakichś 8 lat. Powodem u mnie była stulejka. Teraz juz się do tego zupełnie przyzwyczaiłem, choć oczywiście początki po zabiegu były skomplikowane ;-)
Sam penis w użyciu moim zdaniem wymaga lekkiej wprawy, innego chwytu w trakcie masturbacji, delikatniejszego podejścia. W trakcie seksu raczej nie zauważam różnicy.
Pewnie jest nieco mniej wrażliwy, zwłaszcza na główce, ale z drugiej strony jeśli chcę, to mogę dojść i tak bardzo szybko, więc nie narzekam na tę kwestię. nie

Per Rectum 

gitan napisał/a:
No ja jestem ścięty od jakichś 8 lat. Powodem u mnie była stulejka. Teraz juz się do tego zupełnie przyzwyczaiłem, choć oczywiście początki po zabiegu były skomplikowane ;-)
Sam penis w użyciu moim zdaniem wymaga lekkiej wprawy, innego chwytu w trakcie masturbacji, delikatniejszego podejścia. W trakcie seksu raczej nie zauważam różnicy.
Pewnie jest nieco mniej wrażliwy, zwłaszcza na główce, ale z drugiej strony jeśli chcę, to mogę dojść i tak bardzo szybko, więc nie narzekam na tę kwestię. nie

Niektórzy nawet chwalą, że ich główka jest mniej wrażliwa, bo pozwala to na dłuższy seks. Nie wiem czy to aż taka różnica, ale czytałem nie raz takie opinie.

penis.com.pl
viamax
onesa 
onesa

Wysłany: Pon 22 Cze, 2015   

siatex napisał/a:
Ko2a11 napisał/a:
onesa napisał/a:
Ko2a11, Koleżankami? To znaczy, że obrzezany penis daje kobiecie inną przyjemność? Czy chodzi raczej o ich doświadczenia z pieszczotami dla panów?

One twierdzą, że czują różnice przy penetracji bez prezerwatywy ;)

A to ciekawe. Nigdy o tym nie słyszałem. Mógłbyś rozwinąć ten temat?

Też pierwszy raz o tym słyszę. Próbuję sobie wyobrazić, w czym miałaby być ta różnica, tym bardziej, że w erekcji, jak już ustaliliśmy, wyglądają podobnie.

siatex 

Wysłany: Sro 24 Cze, 2015   

[quote="Per Rectum"]
siatex napisał/a:
Jakieś brzydkie te zdjęcia na necie :-)

Chętnie popatrzę na Twoje zdjęcie/a/. Myślę, że koledzy i koleżanki też. Lubimy tu fotografie penisów :-)
Byłbyś tu, w forumowych galeriach, prawdziwym rodzynkiem. Jedyny "obrzezaniec" wśród całej plejady długoskórych. :-)

Zmotywowałeś mnie :) Wrzuciłem także na ogólny w "Fotki w spoczynku i polzwodzie"

http://pokazywarka.pl/m534pt/

Enjoy :)

Per Rectum 

siatex napisał/a:
Zmotywowałeś mnie :) Wrzuciłem także na ogólny w "Fotki w spoczynku i polzwodzie"

Wspaniały obrzezany penis! Jest na co popatrzeć. Dobrze, że motywacja była skuteczna.
Świetna robota chirurga - zupełnie nie widać jego interwencji. Jakbyś się urodził z takim.

Skoro tak dobrze Ci poszło, to ja poproszę jeszcze obrazek w pełnej erekcji...

siatex 

Per Rectum napisał/a:
siatex napisał/a:

Wspaniały obrzezany penis! Jest na co popatrzeć. Dobrze, że motywacja była skuteczna.
Świetna robota chirurga - zupełnie nie widać jego interwencji. Jakbyś się urodził z takim.

Skoro tak dobrze Ci poszło, to ja poproszę jeszcze obrazek w pełnej erekcji...

:)

W sumie wolałbym przeczytać, że jest ładny czy coś w tym stylu :) a tak, to Chirurg zebrał wszystkie laury :)

Per Rectum 

siatex napisał/a:

W sumie wolałbym przeczytać, że jest ładny czy coś w tym stylu :) a tak, to Chirurg zebrał wszystkie laury :)

Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Miałem na myśli to, że chirurg niespaprał tego dzieła sztuki :-)

siatex 

Wysłany: Czw 25 Cze, 2015   

Per Rectum napisał/a:
siatex napisał/a:

Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Miałem na myśli to, że chirurg niespaprał tego dzieła sztuki :-)

:-) dziękuję miło mi.

A może ktoś poza mną wrzuci jakieś zdjęcia? Gorąco zachęcam!

Odpowiedz do tematu