pytanie do was |
Autor | Wiadomość |
siatex Dołączył: 16 Cze 2015 Posty: 12 Skąd: Polska/ Warszawa | Wysłany: Nie 21 Cze, 2015 |
|
| Ko2a11 napisał/a: | onesa napisał/a: | Ko2a11, Koleżankami? To znaczy, że obrzezany penis daje kobiecie inną przyjemność? Czy chodzi raczej o ich doświadczenia z pieszczotami dla panów? |
One twierdzą, że czują różnice przy penetracji bez prezerwatywy |
A to ciekawe. Nigdy o tym nie słyszałem. Mógłbyś rozwinąć ten temat? | |
| |
 |
gitan Wiek: 41 Dołączył: 20 Cze 2015 Posty: 9 Skąd: Poznań | Wysłany: Nie 21 Cze, 2015 |
|
| No ja jestem ścięty od jakichś 8 lat. Powodem u mnie była stulejka. Teraz juz się do tego zupełnie przyzwyczaiłem, choć oczywiście początki po zabiegu były skomplikowane
Sam penis w użyciu moim zdaniem wymaga lekkiej wprawy, innego chwytu w trakcie masturbacji, delikatniejszego podejścia. W trakcie seksu raczej nie zauważam różnicy.
Pewnie jest nieco mniej wrażliwy, zwłaszcza na główce, ale z drugiej strony jeśli chcę, to mogę dojść i tak bardzo szybko, więc nie narzekam na tę kwestię. nie | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Nie 21 Cze, 2015 |
|
| gitan napisał/a: | No ja jestem ścięty od jakichś 8 lat. Powodem u mnie była stulejka. Teraz juz się do tego zupełnie przyzwyczaiłem, choć oczywiście początki po zabiegu były skomplikowane
Sam penis w użyciu moim zdaniem wymaga lekkiej wprawy, innego chwytu w trakcie masturbacji, delikatniejszego podejścia. W trakcie seksu raczej nie zauważam różnicy.
Pewnie jest nieco mniej wrażliwy, zwłaszcza na główce, ale z drugiej strony jeśli chcę, to mogę dojść i tak bardzo szybko, więc nie narzekam na tę kwestię. nie |
Niektórzy nawet chwalą, że ich główka jest mniej wrażliwa, bo pozwala to na dłuższy seks. Nie wiem czy to aż taka różnica, ale czytałem nie raz takie opinie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 22 Cze, 2015 |
|
| siatex napisał/a: | Ko2a11 napisał/a: | onesa napisał/a: | Ko2a11, Koleżankami? To znaczy, że obrzezany penis daje kobiecie inną przyjemność? Czy chodzi raczej o ich doświadczenia z pieszczotami dla panów? |
One twierdzą, że czują różnice przy penetracji bez prezerwatywy |
A to ciekawe. Nigdy o tym nie słyszałem. Mógłbyś rozwinąć ten temat? |
Też pierwszy raz o tym słyszę. Próbuję sobie wyobrazić, w czym miałaby być ta różnica, tym bardziej, że w erekcji, jak już ustaliliśmy, wyglądają podobnie. | |
| |
 |
siatex Dołączył: 16 Cze 2015 Posty: 12 Skąd: Polska/ Warszawa | Wysłany: Sro 24 Cze, 2015 |
|
| [quote="Per Rectum"] siatex napisał/a: | Jakieś brzydkie te zdjęcia na necie |
Chętnie popatrzę na Twoje zdjęcie/a/. Myślę, że koledzy i koleżanki też. Lubimy tu fotografie penisów
Byłbyś tu, w forumowych galeriach, prawdziwym rodzynkiem. Jedyny "obrzezaniec" wśród całej plejady długoskórych.
Zmotywowałeś mnie Wrzuciłem także na ogólny w "Fotki w spoczynku i polzwodzie"
http://pokazywarka.pl/m534pt/
Enjoy | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 24 Cze, 2015 |
|
|
Wspaniały obrzezany penis! Jest na co popatrzeć. Dobrze, że motywacja była skuteczna.
Świetna robota chirurga - zupełnie nie widać jego interwencji. Jakbyś się urodził z takim.
Skoro tak dobrze Ci poszło, to ja poproszę jeszcze obrazek w pełnej erekcji... | |
| |
 |
siatex Dołączył: 16 Cze 2015 Posty: 12 Skąd: Polska/ Warszawa | Wysłany: Sro 24 Cze, 2015 |
|
| Per Rectum napisał/a: |
Wspaniały obrzezany penis! Jest na co popatrzeć. Dobrze, że motywacja była skuteczna.
Świetna robota chirurga - zupełnie nie widać jego interwencji. Jakbyś się urodził z takim.
Skoro tak dobrze Ci poszło, to ja poproszę jeszcze obrazek w pełnej erekcji... |
W sumie wolałbym przeczytać, że jest ładny czy coś w tym stylu a tak, to Chirurg zebrał wszystkie laury | |
| |
 |
Per Rectum 
Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 1410 Skąd: Wawa/Mazury | Wysłany: Sro 24 Cze, 2015 |
|
| siatex napisał/a: |
W sumie wolałbym przeczytać, że jest ładny czy coś w tym stylu :) a tak, to Chirurg zebrał wszystkie laury :) |
Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Miałem na myśli to, że chirurg niespaprał tego dzieła sztuki :-) | |
| |
 |
siatex Dołączył: 16 Cze 2015 Posty: 12 Skąd: Polska/ Warszawa | Wysłany: Czw 25 Cze, 2015 |
|
| Per Rectum napisał/a: | siatex napisał/a: |
W sumie wolałbym przeczytać, że jest ładny czy coś w tym stylu a tak, to Chirurg zebrał wszystkie laury |
Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Miałem na myśli to, że chirurg niespaprał tego dzieła sztuki |
dziękuję miło mi.
A może ktoś poza mną wrzuci jakieś zdjęcia? Gorąco zachęcam! | |
| |
 |
|