Masturbacja i jej wpływ na penisa |
Autor | Wiadomość |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 |
|
|
gg 3522834 | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 |
|
| noddy ty sam jestes pojeb*ny wiec sie zamknij dziecko... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 |
|
| hildegrant napisał/a: | addam, zdziwilbys sie, mam kolege rowiesnika, ktory od lat pod przysiega utrzymuje ze tego nigdy nie zrobil bo mu to niepotrzebne... |
Niewie co traci. Ja bym to nazwał impotencja, a to nie powod do dumy. | |
| |
 |
|
| onogi napisał/a: | noddy ty sam jestes pojeb*ny wiec sie zamknij dziecko... |
DZIECKO to ze jeste mlodszy to nie znaczy ze jestem DZIECKIEM, ale w porownaniu do Ciebie inteligencja Cie przewyzszam o krocie no i kto tu jest poj... | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 |
|
| noddy napisał/a: |
pier... sie w banie smieciu! i daj sobie siana a jak nei to zwal sobie bo widze ze juz Ci na dekiel i na starosc odpier...a chcesz pogadac to na gg 3522834 | wypisujesz totalne brednie, to licz się z tym, że tak właśnie ktoś je oceni. | |
| |
 |
|
| addam napisał/a: | noddy napisał/a: |
pier... sie w banie smieciu! i daj sobie siana a jak nei to zwal sobie bo widze ze juz Ci na dekiel i na starosc odpier...a chcesz pogadac to na gg 3522834 | wypisujesz totalne brednie, to licz się z tym, że tak właśnie ktoś je oceni. |
To juz przeszlosc... mam nadzieje i powiedzialem ze nie chce drazyc tego tematu | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| chlopaki, jeszcze jeden cytowany cytat, cytowanego cytatu i umre na oczoplas...ja chce zyc | |
| |
 |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| noddy to totalny ignorant i egocentryk... | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Wto 08 Sie, 2006 |
|
| Tak masz racje... Popatrz na siebie... Ty sie chyba za duzo "Klanu" naogladales... Napisalbym ci cos ale ustapie... Powiem jedno i zaamietaj moje slowa --- pupa geja twarzy nie ma! | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| noddy napisał/a: | systematyczne walenie konia(nazywajmy rzeczy po imieniu) powoduje ŚLEPOTE! i ja naprawde mowie! gdzies to czytalem ale nie pamietam poprostu pogarsza sie wzrok |
Tak? A co ma piernik do wiatraka? Podaj gdzie to czytałeś. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| //systematyczne walenie konia(nazywajmy rzeczy po imieniu) powoduje ŚLEPOTE! i ja naprawde mowie! gdzies to czytalem ale nie pamietam Smile poprostu pogarsza sie wzrok//
"Dowiedzieć się z nich można, że z tysiąca badanych studentów aż dwie trzecie było przekonanych o szkodliwości samogwałtu dla zdrowia. Niektórzy z nich uwierzyli, że wynikiem samogwałtu są w kolejności: choroby psychiczne, nerwice, choroby weneryczne, paraliż, niepłodność, padaczka, ślepota, guzy mózgu i nowotwory".
Jak ktos bedzie jeszcze wypisywal takie idiotyzmy to zostanie zbanowany
Pozniej sie dziwicie ze sa pytania o nieletnich na forum , jak sa tacy wyksztalceni i doswiadczeni "mezczyzni"udzielajacy dzieciom rad. | |
| |
 |
zwierzak Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| Odnośnie masturbacji a ćwiczeń PP - zobaczcie sobie wyniki internetowej ankiety jaką przeprowadzili na zachodzie - wyraźnie widać, że osoby, które masturbowały się częściej osiągały niższe wyniki. Nikt nie potrafi tego naukowo, lub pseudonaukowo wytłumaczyć, taka po prostu jest tendencja. Ów fakt, stosowanie się do tej wskazówki, może np pomóc wyleczyć się z przesadnego masturbowania ćwiczącym, którzy maja z tym problem.
pozdro | _________________ ------------
Poradnik dla początkujących
------------ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| Wszystko co jest przesadą jest złe. Takie jednak są wyniki i opisy z badan lekarskich. Wiadomo co zrodlo to inne wyniki ale tak jest. [/quote] | |
| |
 |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 |
|
| Jedyny negatywny wpływ jaki znam... to:
1) uzależnia się od uścisku dłoni i później reaguje tylko na uchwyt dłoni.. Prościej mówiąc - problemy z erekcją..
2) jak jesteś praworęczny to nie z dziw się z czasem jak on będzie się odchylał w lewo :> | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
|