co robiliscie |
Autor | Wiadomość |
onogi Dołączył: 25 Lip 2006 Posty: 27 | Wysłany: Sob 05 Sie, 2006 co robiliscie |
|
| mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Sob 05 Sie, 2006 |
|
| No to miales zona ja to robie po tajniaku sciagam majty do poldupka i jak ktos idzie to tylko alt+f4 (wylaczam 89.com:P) zakladam gacie na fujare i siedze jak gdyby nigdy nic | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sob 05 Sie, 2006 |
|
| Ja zacząłem interesować się swoim fiutem, kiedy miałem 10 lat | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Sob 05 Sie, 2006 |
|
| rany koguta! jak kobiety nie mają pojęcia o życiu... pewnie katoliczka jeszcze
ja się interesuję odkąd pamiętam | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 |
|
| onogi wyjaśnij Twojej Matce, żeby nie pakowała Ci pierdół do głowy!!!
Masturbacja nie jest nienormalna... | |
| |
 |
antares Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 46 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 co robiliscie |
|
| Ja penisem zaczałem się interesować gdy miałem 9 lat | |
| |
 |
con brio Dołączył: 30 Kwi 2006 Posty: 107 | Wysłany: Sro 23 Sie, 2006 Re: co robiliscie |
|
| antares napisał/a: | Ja penisem zaczałem się interesować gdy miałem 9 lat |
Bardzo póżno zacząłeś. Ja już w przedszkolu | |
| |
 |
mary Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 80 | Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 Re: co robiliscie |
|
| onogi napisał/a: | mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum |
moja mi nie wchodzi do pokoju bez pukania!!!!!!! boże człowieku co Ty masz za rodzine?? żeby tak po chamsku , bez pardonu wchodzic dziecku do pokoju???!!!!! no cos ty!!!! jestem oburzona....... ale lepiej by było gdybys namówił swoja matke na pogaduszki na jakims temacie na forum ...wtedy by cie moze zrozumiała......pozdrawiam!!!!! | |
| |
 |
zxcdg Dołączył: 30 Sie 2006 Posty: 10 | Wysłany: Sro 30 Sie, 2006 |
|
| To miałes akcję | |
| |
 |
noddy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 115 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 |
|
| oho mialem akcje... Myslalem ze nikogo nie ma... Wale sobie i wlasnie dostalem orgazmu jak mama weszla ... ja sie spuszczam na swoja klate a ona jak wmurowana i uciekla z pokoju... myslalem ze sie schowam pod ziemie teraz nie wychodze w pokoju albo siedze na kompie albo spie dopiero w nocy jadam obiad | |
| |
 |
zxcdg Dołączył: 30 Sie 2006 Posty: 10 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 |
|
| Musisz uważać a nie...wpadasz nie potrzebnie. | |
| |
 |
marians Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 22 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 |
|
| OMG , no to miales akcje synu nie zazdroszcze taka akcja przed mamuska!!! swoja droga co to za pomysl zeby sie w takiej sytuacji jeszcze na siebie spuszczac? trzeba po tajniacku hehe ja zawsze ide do kibla ze niby klocka przywalic to nikt wtedy nue wejdzie i w spokoju to robie. Niezla jazda stary ale sie usmialem wspolczuje | |
| |
 |
Marcin_14 Dołączył: 04 Maj 2006 Posty: 17 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 Re: co robiliscie |
|
| onogi napisał/a: | mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum |
noddy napisał/a: | oho mialem akcje... Myslalem ze nikogo nie ma... Wale sobie i wlasnie dostalem orgazmu jak mama weszla ... ja sie spuszczam na swoja klate a ona jak wmurowana i uciekla z pokoju... myslalem ze sie schowam pod ziemie teraz nie wychodze w pokoju albo siedze na kompie albo spie dopiero w nocy jadam obiad |
Ludzie czy wy nie macie dzwi do pokoju Czy nie wiecie że dzwi są na klucz Każdy ma prawo do prywatności.
Ja tam wale sobie jak nikogo nie ma albo jak kloca puszczam (lub pod prysznicem albo w wannie) bo wiem ze już do kibla mi nikt nie wejdzie (mam zamek)
I nie ma się czego wstydzić przecież wasi rodzice seks uprawiają i wy nie możecie mieć nic przeciwko. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
archie480 Dołączyła: 10 Wrz 2006 Posty: 21 Skąd: LoLing | Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 |
|
| | | |
| |
 |
krzysiosław Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 19 | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 |
|
| Niezły hardkor. | |
| |
 |
|