Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     co robiliscie
Autor Wiadomość
onogi

Wysłany: Sob 05 Sie, 2006   co robiliscie

mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem :evil: ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal :lol: nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum :oops:

noddy

Wysłany: Sob 05 Sie, 2006   

No to miales zona :) ja to robie po tajniaku :) sciagam majty do poldupka i jak ktos idzie to tylko alt+f4 (wylaczam 89.com:P) zakladam gacie na fujare i siedze jak gdyby nigdy nic :)

existenz

Ja zacząłem interesować się swoim fiutem, kiedy miałem 10 lat :D

penis.com.pl
viamax
addam

rany koguta! jak kobiety nie mają pojęcia o życiu... pewnie katoliczka jeszcze :o
ja się interesuję odkąd pamiętam :lol:

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 13 Sie, 2006   

onogi wyjaśnij Twojej Matce, żeby nie pakowała Ci pierdół do głowy!!!

Masturbacja nie jest nienormalna...

antares 

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006   co robiliscie

Ja penisem zaczałem się interesować gdy miałem 9 lat

con brio

Wysłany: Sro 23 Sie, 2006   Re: co robiliscie

antares napisał/a:
Ja penisem zaczałem się interesować gdy miałem 9 lat

Bardzo póżno zacząłeś. Ja już w przedszkolu :D

mary

Wysłany: Czw 24 Sie, 2006   Re: co robiliscie

onogi napisał/a:
mnie ostatnio mama nakryla jak se walilem gruche przed komputerem :evil: ale mialem lyso!!!! ;/ powiedziala, ze to nie normalne i zebym przestal :lol: nie wiedzialem co jej powiedziec... mialem ochote ja zabic albo samemu schowac sie pod ziemie... buehehehehehehehe
nastepne pytanie: od kiedy zaczeliscie sie bardziej interesowac Waszym wackiem?? bo ja od 1 klasy gimnazjum :oops:

moja mi nie wchodzi do pokoju bez pukania!!!!!!! boże człowieku co Ty masz za rodzine?? żeby tak po chamsku , bez pardonu wchodzic dziecku do pokoju???!!!!! no cos ty!!!! jestem oburzona....... :D :D :D ale lepiej by było gdybys namówił swoja matke na pogaduszki na jakims temacie na forum ...wtedy by cie moze zrozumiała......pozdrawiam!!!!!

zxcdg

Wysłany: Sro 30 Sie, 2006   

To miałes akcję

noddy

Wysłany: Czw 31 Sie, 2006   

oho mialem akcje... Myslalem ze nikogo nie ma... Wale sobie i wlasnie dostalem orgazmu jak mama weszla ... ja sie spuszczam na swoja klate a ona jak wmurowana i uciekla z pokoju... myslalem ze sie schowam pod ziemie :oops: teraz nie wychodze w pokoju albo siedze na kompie albo spie dopiero w nocy jadam obiad :(

zxcdg

Musisz uważać a nie...wpadasz nie potrzebnie.

marians

OMG :shock: , no to miales akcje synu nie zazdroszcze :lol: taka akcja przed mamuska!!! swoja droga co to za pomysl zeby sie w takiej sytuacji jeszcze na siebie spuszczac? trzeba po tajniacku hehe ja zawsze ide do kibla ze niby klocka przywalic to nikt wtedy nue wejdzie i w spokoju to robie. Niezla jazda stary ale sie usmialem wspolczuje :wink:

Marcin_14

Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006   Re: co robiliscie

onogi napisał/a:

noddy napisał/a:
oho mialem akcje... Myslalem ze nikogo nie ma... Wale sobie i wlasnie dostalem orgazmu jak mama weszla ... ja sie spuszczam na swoja klate a ona jak wmurowana i uciekla z pokoju... myslalem ze sie schowam pod ziemie :oops: teraz nie wychodze w pokoju albo siedze na kompie albo spie dopiero w nocy jadam obiad :(

Ludzie czy wy nie macie dzwi do pokoju :?: :?: Czy nie wiecie że dzwi są na klucz :?: :?: Każdy ma prawo do prywatności.
Ja tam wale sobie jak nikogo nie ma albo jak kloca puszczam (lub pod prysznicem albo w wannie) bo wiem ze już do kibla mi nikt nie wejdzie (mam zamek) :D :D

I nie ma się czego wstydzić przecież wasi rodzice seks uprawiają i wy nie możecie mieć nic przeciwko. :wink:

penis.com.pl
masturbator
archie480 

Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006   

:lol:

krzysiosław

Wysłany: Czw 16 Lis, 2006   

Niezły hardkor.

Odpowiedz do tematu