Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy ktos wie ?
Autor Wiadomość
jarek2607 

Wysłany: Wto 11 Lis, 2014   Czy ktos wie ?

Witam ogólnie nie miałbym bym problemu z niczym gdybym nie zainteresowal sie tym forum mianowicie postanowilem powiekszyc swoj skarb i co sie okazalo gdy uzylem pompki penis faktycznie sie powiekszyl ale napletek nie wrocil i sie zrobila taka "oponka" poprostu potrzebuje doslownie minimalnego zabiegu ile by mnie taki zabieg kosztowal i jak ktos wie gdzie mozna sie uda w wawrszawie ?

xxxy
[Usunięty]

Wysłany: Wto 11 Lis, 2014   

Witaj, kiedy użyłeś ostatni raz pompki po czym naplet Ci napuchł ?

Patryczek00 

Musisz teraz caly czas pompowac aby nie było tega tak widac xD

penis.com.pl
tabletki penilarge
xxxy
[Usunięty]

Śmieszne jak paczka gwoździ

jarek2607 

To jest tak ze nigdy wcześniej jej nie używałem i czasem miałem wrażenie ze czuje lekki ucisk ale w chwili uniesienia było to mało ważne i jak użyłem tej pompki przez zalecane 30 min to był test to miałem parę h zgrozy ze opuchlizna nie zejdzie i mój mały wygląda nietypowo bo ciała jamiste napuchly i to one tworzyły 'oponke' a napletek był na przegranej pozycji nie miał jak wrócić coś jak byś chciał wsadzić śrubę 8 na nakretke 20 xddd ważne gdzie w Warszawie mnie ktoś 'ukruci' z tym napletem i za ile prywatnie

[ Dodano: Wto 11 Lis, 2014 ]
Nie róbcie se jaj xd wiem ze musze obciąć i tyle tylko gdzie i za ile xd

xxxy
[Usunięty]

PYTAM SIE KIEDY OSTATNIO UZYWAŁEŚ POMPKI a nie jak wygląda Twój trening, czytaj ze zrozumieniem.

jarek2607 

No napisałem ze to nie naplet napuchl tylko on nie dał rady wejść na opuchniętego penisa był opuszczony sporo poniżej zoledzia

[ Dodano: Wto 11 Lis, 2014 ]
Po pierwszym użyciu pompki to zauważyłem i więcej tego nie robiłem bo jak pisałem czułem czasami dyskomfort ale nie znaczny chodzi o nacisk napleta na małego podczas wzwodu

xxxy
[Usunięty]

No ja więc zapytam po raz kolejny, kiedy ostatnio używałem pompki ?. Pytam bo może niepotrzebnie panikujesz, ja jak pompowałęm tez zdarzały mi sie różne dziwne opuchlizny, które znikały np dopiero po 2-3 dniach.

jarek2607 

Wysłany: Sro 12 Lis, 2014   

Ah no ciężko nam się coś dogadać dobra to nie była jako taka opuchlizna z nikąd ze mi się pojawiła po pompowaniu po iluś dniach czy godzinach tylko nabrzmienie spowodowane tym pompowaniem poprostu moj naplet jest za wąski na większy rozmiar hehe i chce by mi wlazl wiec musze go podciac i głównie interesuje mnie ile taka przyjemność kosztuje i jak ktoś wie gdzie można w Warszawie pozdro a i nie piszcie ze nie pompuj i problem z głowy bo chce ten problem rozwiązać

xxxy
[Usunięty]

No ciężko skoro nie umiesz odpowiedziec na proste pytanie. Dlatego zapytam po raz 4, kiedy ostatnio używałeś pompki dzisiaj, wczoraj, 2 dni temu ?

jarek2607 

tydzien temu

xxxy
[Usunięty]

No to faktycznie problem lekki jest. Ja poczekałbym jeszcze z tydzien w celu zobaczenia czy jednak nie ustapi po czym udał się do lekarza jesli nieprzejdzie samo.

jarek2607 

Wysłany: Czw 13 Lis, 2014   

Ta opuchlizna zeszła mi po kilku godzinach nie mam jej nadal bym zwariował chyba. Ale spędziłem parę h trzymając lód żeby jak najszybciej wrócił do swoich śmiesznych rozmiarów xd. Czy ma ktoś jednak pojęcie ile by mnie kosztowało to prywatnie bo to jest bardzo istotne

penis.com.pl
bathmate
Odpowiedz do tematu