Czy ktos wie ? |
Autor | Wiadomość |
jarek2607 Dołączył: 16 Gru 2012 Posty: 6 Skąd: Giżycko | Wysłany: Wto 11 Lis, 2014 Czy ktos wie ? |
|
| Witam ogólnie nie miałbym bym problemu z niczym gdybym nie zainteresowal sie tym forum mianowicie postanowilem powiekszyc swoj skarb i co sie okazalo gdy uzylem pompki penis faktycznie sie powiekszyl ale napletek nie wrocil i sie zrobila taka "oponka" poprostu potrzebuje doslownie minimalnego zabiegu ile by mnie taki zabieg kosztowal i jak ktos wie gdzie mozna sie uda w wawrszawie ? | |
| |
 |
xxxy [Usunięty] | Wysłany: Wto 11 Lis, 2014 |
|
| Witaj, kiedy użyłeś ostatni raz pompki po czym naplet Ci napuchł ? | |
| |
 |
Patryczek00 Wiek: 26 Dołączył: 11 Lis 2014 Posty: 1 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Wto 11 Lis, 2014 |
|
| Musisz teraz caly czas pompowac aby nie było tega tak widac xD | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Śmieszne jak paczka gwoździ | |
| |
 |
jarek2607 Dołączył: 16 Gru 2012 Posty: 6 Skąd: Giżycko | Wysłany: Wto 11 Lis, 2014 |
|
| To jest tak ze nigdy wcześniej jej nie używałem i czasem miałem wrażenie ze czuje lekki ucisk ale w chwili uniesienia było to mało ważne i jak użyłem tej pompki przez zalecane 30 min to był test to miałem parę h zgrozy ze opuchlizna nie zejdzie i mój mały wygląda nietypowo bo ciała jamiste napuchly i to one tworzyły 'oponke' a napletek był na przegranej pozycji nie miał jak wrócić coś jak byś chciał wsadzić śrubę 8 na nakretke 20 xddd ważne gdzie w Warszawie mnie ktoś 'ukruci' z tym napletem i za ile prywatnie
[ Dodano: Wto 11 Lis, 2014 ]
Nie róbcie se jaj xd wiem ze musze obciąć i tyle tylko gdzie i za ile xd | |
| |
 |
|
| PYTAM SIE KIEDY OSTATNIO UZYWAŁEŚ POMPKI a nie jak wygląda Twój trening, czytaj ze zrozumieniem. | |
| |
 |
jarek2607 Dołączył: 16 Gru 2012 Posty: 6 Skąd: Giżycko | Wysłany: Wto 11 Lis, 2014 |
|
| No napisałem ze to nie naplet napuchl tylko on nie dał rady wejść na opuchniętego penisa był opuszczony sporo poniżej zoledzia
[ Dodano: Wto 11 Lis, 2014 ]
Po pierwszym użyciu pompki to zauważyłem i więcej tego nie robiłem bo jak pisałem czułem czasami dyskomfort ale nie znaczny chodzi o nacisk napleta na małego podczas wzwodu | |
| |
 |
|
| No ja więc zapytam po raz kolejny, kiedy ostatnio używałem pompki ?. Pytam bo może niepotrzebnie panikujesz, ja jak pompowałęm tez zdarzały mi sie różne dziwne opuchlizny, które znikały np dopiero po 2-3 dniach. | |
| |
 |
jarek2607 Dołączył: 16 Gru 2012 Posty: 6 Skąd: Giżycko | Wysłany: Sro 12 Lis, 2014 |
|
| Ah no ciężko nam się coś dogadać dobra to nie była jako taka opuchlizna z nikąd ze mi się pojawiła po pompowaniu po iluś dniach czy godzinach tylko nabrzmienie spowodowane tym pompowaniem poprostu moj naplet jest za wąski na większy rozmiar hehe i chce by mi wlazl wiec musze go podciac i głównie interesuje mnie ile taka przyjemność kosztuje i jak ktoś wie gdzie można w Warszawie pozdro a i nie piszcie ze nie pompuj i problem z głowy bo chce ten problem rozwiązać | |
| |
 |
xxxy [Usunięty] | Wysłany: Sro 12 Lis, 2014 |
|
| No ciężko skoro nie umiesz odpowiedziec na proste pytanie. Dlatego zapytam po raz 4, kiedy ostatnio używałeś pompki dzisiaj, wczoraj, 2 dni temu ? | |
| |
 |
jarek2607 Dołączył: 16 Gru 2012 Posty: 6 Skąd: Giżycko | Wysłany: Sro 12 Lis, 2014 |
|
| tydzien temu | |
| |
 |
xxxy [Usunięty] | Wysłany: Sro 12 Lis, 2014 |
|
| No to faktycznie problem lekki jest. Ja poczekałbym jeszcze z tydzien w celu zobaczenia czy jednak nie ustapi po czym udał się do lekarza jesli nieprzejdzie samo. | |
| |
 |
jarek2607 Dołączył: 16 Gru 2012 Posty: 6 Skąd: Giżycko | Wysłany: Czw 13 Lis, 2014 |
|
| Ta opuchlizna zeszła mi po kilku godzinach nie mam jej nadal bym zwariował chyba. Ale spędziłem parę h trzymając lód żeby jak najszybciej wrócił do swoich śmiesznych rozmiarów xd. Czy ma ktoś jednak pojęcie ile by mnie kosztowało to prywatnie bo to jest bardzo istotne | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|