Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mam dosc dziwny problem przy stosunku i prosze o POMOC
Autor Wiadomość
hildegrant

Wysłany: Czw 30 Mar, 2006   Re: hmm

nietentego napisał/a:
nic tylko sie zalamac. Pozdrawiam

nic tylko odwiedzic razem z dziewczyna seksuologa...w koncu po cos on jest...

nietentego

Wysłany: Pią 31 Mar, 2006   heh

to nie takie proste ... moj penis od wczoraj strasznie spuchl ...nie wiem czemu i jeszcze dziwnie piecze. moze ktos napisac jak wyglada wizyta u seksuologa albo urologa ? licze na wasze opinie ...

VanCote

Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006   

myślę, że u seksuologa zazwyczaj się rozmawia. natomiast urolog na pewno będzie chciał zobaczyć przedmiot niepokoju. Tylko czego się wstydzić? :wink:

* Postać: lis do Małego Księcia

penis.com.pl
masturbator
nietentego

Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006   no ...

bylem u rodzinnego powiedzial mi ze do seksuologa nie potrzeba skierowan ... jak dobrze pojdzie to w ktorys dzien jak bede dosc wylewny pojde do niego, ale wolal bym wczesniej wiedziec cos na temat mojego problemu ... ja nawet nie wiem jak mam go opisc. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam

Home

Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006   

zgadzam sie z innymi ten problem jest w twojej glowie, moze sprobuj o tym nie myslec jak to robisz, wyluzuj sie jakos np. zapusc muzyczke

nietentego

Wysłany: Pon 24 Lip, 2006   

heh, problem sie sam rozwiazal, bez zadnych uzywek, bez zadnych lekarzy, porpsotu pokonalismy go razem, bardzo pomogla mi moja dziewczyna w tym, zaczela od lodzika a pozniej juz samo dalej poszlo, i teraz prosze, kochamy sie dosc czesto i zadnych problemow i jest bardzo zadowolona, zreszta to slychac

ncn

Wysłany: Czw 27 Lip, 2006   

Wiadomo tez ze alkohol i inne używki negatywnie wpływają na nasze małe "maszynki" to pytanie brzmi co powinno sie robic by z nasza potencja bylo wszystko w porządku moze jakies witaminy na pewno cos takiego jest duzo mleka czy cos w tym stylu tak tylko naprowadzam na temat by zainteresować wszystkich i ustalić można tak powiedzieć dietę i styl zycia bycia i jedzenia ktory moze nam pomoc by wszystko bylo w porządku...

Noob

Wysłany: Czw 27 Lip, 2006   

poproscie swoje kobiety aby dobrze zajeły sie waszymi ptakami (ręka usta) a napewno bedzie dobrze ;)

oli7

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006   

Dlugo trwala masturbacja moze prowadzic do uzaleznienia,krotko mowiac penisek sie przyzwyczaja do raczki i jej badzcow a nie do psioszki.Wiec widzicie sami czesta reczkowska niepoplaca.Ale jak to mowia trening czyni mistrza wiec glowy do gory i brac sie za dziewczeta :D

przem1985

Wysłany: Sro 16 Sie, 2006   

Panowie też tak miałem.. odpowiedź jest bardzo prosta i wydaje się głupia, a mianowicie: "NIe myśl o tym" -tak mi mówiła moja dziewczyna kiedy miałem problem.. (do tego stopnia że nie mogłem nałożyć prezerwatywy) zaczynaliśmy się wtedy całować, pieścić i jakoś dawałem rade (jak już wszedłem to było extra i wszystkie dolegliwości ustępowały), z czasem przestałęm się przejmować bo stałęm się pewny siebie i problem zniknął. Trzymam kciuki za was i życze powodzenia!!

oli7

Wysłany: Pią 18 Sie, 2006   

Popieram przedmowce.Glowa do gory chlopaki. :D

hwk

Wysłany: Czw 31 Sie, 2006   pomocy

Witam wszystkich, mam co maiara duży problem:( a mianowicie jak jestem ze swoją panną pieścimy się i wszystko jest ok, moj penis jest Twardy poprostu jest dobrze, a jezeli przechodzimy juz do sexu On opada... pomożcie Mi jakoś w tym, co mozna zrobic zeby bylo jak dawniej, bo mam zaledwie 19 lat, nie wiem co sie dzieje czy Ona Mnie nie podnieCa, czy co, bo mysle ze w moim przypadku nie leży to w psychice bo ja o tym nie myśle za bardzo, chce sie z nia tylko kochać i tyle..pomocy, pozdrawiam prosze o rady :(

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006   

[quote="hipopotam"]stary - mam pewną radę , może dziwną ale ( mam nadzieję ) skuteczną. też jestem zdania że jest to skutek stresu wywołąnego chęcią pokazania swojej męskości- dlatego trzeba go zwalczyć dopuki sie nie "obejdziesz" z sytuacją

primo - za namawianie do stotsowania substancji psychoaktywnych powinno się ciebie, kretynie, ciągnąć końmi po krakowskim rynku...

secundo - amfetamina... w większości przypadków po niej poprostu nie staje...

penis.com.pl
tabletki penilarge
Pinoki0 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2015   

nietentego napisał/a:
heh, problem sie sam rozwiazal, bez zadnych uzywek, bez zadnych lekarzy, porpsotu pokonalismy go razem, bardzo pomogla mi moja dziewczyna w tym, zaczela od lodzika a pozniej juz samo dalej poszlo, i teraz prosze, kochamy sie dosc czesto i zadnych problemow i jest bardzo zadowolona, zreszta to slychac

No i super. Dobra dziewczyna, że pomogła. Są takie, że tylko leżą i nic... beznadzieja ;) znam problem z autopsji. Trzeba się trochę skoncentrować, czasem pomoże odrobina alkoholu... no i doswiadczenie oczywiscie :) ale tak jak napisał przedmowca - amfa zje.bie sprawę ^^

Odpowiedz do tematu