Mam dosc dziwny problem przy stosunku i prosze o POMOC |
Autor | Wiadomość |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 Re: hmm |
|
| nietentego napisał/a: | nic tylko sie zalamac. Pozdrawiam |
nic tylko odwiedzic razem z dziewczyna seksuologa...w koncu po cos on jest... | |
| |
 |
nietentego Dołączył: 17 Sty 2006 Posty: 12 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Pią 31 Mar, 2006 heh |
|
| to nie takie proste ... moj penis od wczoraj strasznie spuchl ...nie wiem czemu i jeszcze dziwnie piecze. moze ktos napisac jak wyglada wizyta u seksuologa albo urologa ? licze na wasze opinie ... | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 |
|
| myślę, że u seksuologa zazwyczaj się rozmawia. natomiast urolog na pewno będzie chciał zobaczyć przedmiot niepokoju. Tylko czego się wstydzić? | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
nietentego Dołączył: 17 Sty 2006 Posty: 12 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006 no ... |
|
| bylem u rodzinnego powiedzial mi ze do seksuologa nie potrzeba skierowan ... jak dobrze pojdzie to w ktorys dzien jak bede dosc wylewny pojde do niego, ale wolal bym wczesniej wiedziec cos na temat mojego problemu ... ja nawet nie wiem jak mam go opisc. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006 |
|
| zgadzam sie z innymi ten problem jest w twojej glowie, moze sprobuj o tym nie myslec jak to robisz, wyluzuj sie jakos np. zapusc muzyczke | |
| |
 |
nietentego Dołączył: 17 Sty 2006 Posty: 12 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 |
|
| heh, problem sie sam rozwiazal, bez zadnych uzywek, bez zadnych lekarzy, porpsotu pokonalismy go razem, bardzo pomogla mi moja dziewczyna w tym, zaczela od lodzika a pozniej juz samo dalej poszlo, i teraz prosze, kochamy sie dosc czesto i zadnych problemow i jest bardzo zadowolona, zreszta to slychac | |
| |
 |
ncn Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 4 | Wysłany: Czw 27 Lip, 2006 |
|
| Wiadomo tez ze alkohol i inne używki negatywnie wpływają na nasze małe "maszynki" to pytanie brzmi co powinno sie robic by z nasza potencja bylo wszystko w porządku moze jakies witaminy na pewno cos takiego jest duzo mleka czy cos w tym stylu tak tylko naprowadzam na temat by zainteresować wszystkich i ustalić można tak powiedzieć dietę i styl zycia bycia i jedzenia ktory moze nam pomoc by wszystko bylo w porządku... | |
| |
 |
Noob Dołączył: 05 Lip 2005 Posty: 7 | Wysłany: Czw 27 Lip, 2006 |
|
| poproscie swoje kobiety aby dobrze zajeły sie waszymi ptakami (ręka usta) a napewno bedzie dobrze | |
| |
 |
oli7 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 15 | Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 |
|
| Dlugo trwala masturbacja moze prowadzic do uzaleznienia,krotko mowiac penisek sie przyzwyczaja do raczki i jej badzcow a nie do psioszki.Wiec widzicie sami czesta reczkowska niepoplaca.Ale jak to mowia trening czyni mistrza wiec glowy do gory i brac sie za dziewczeta | |
| |
 |
przem1985 Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 3 Skąd: wołomin | Wysłany: Sro 16 Sie, 2006 |
|
| Panowie też tak miałem.. odpowiedź jest bardzo prosta i wydaje się głupia, a mianowicie: "NIe myśl o tym" -tak mi mówiła moja dziewczyna kiedy miałem problem.. (do tego stopnia że nie mogłem nałożyć prezerwatywy) zaczynaliśmy się wtedy całować, pieścić i jakoś dawałem rade (jak już wszedłem to było extra i wszystkie dolegliwości ustępowały), z czasem przestałęm się przejmować bo stałęm się pewny siebie i problem zniknął. Trzymam kciuki za was i życze powodzenia!! | |
| |
 |
oli7 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 15 | Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 |
|
| Popieram przedmowce.Glowa do gory chlopaki. | |
| |
 |
hwk Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 18 | Wysłany: Czw 31 Sie, 2006 pomocy |
|
| Witam wszystkich, mam co maiara duży problem:( a mianowicie jak jestem ze swoją panną pieścimy się i wszystko jest ok, moj penis jest Twardy poprostu jest dobrze, a jezeli przechodzimy juz do sexu On opada... pomożcie Mi jakoś w tym, co mozna zrobic zeby bylo jak dawniej, bo mam zaledwie 19 lat, nie wiem co sie dzieje czy Ona Mnie nie podnieCa, czy co, bo mysle ze w moim przypadku nie leży to w psychice bo ja o tym nie myśle za bardzo, chce sie z nia tylko kochać i tyle..pomocy, pozdrawiam prosze o rady | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 |
|
| [quote="hipopotam"]stary - mam pewną radę , może dziwną ale ( mam nadzieję ) skuteczną. też jestem zdania że jest to skutek stresu wywołąnego chęcią pokazania swojej męskości- dlatego trzeba go zwalczyć dopuki sie nie "obejdziesz" z sytuacją
primo - za namawianie do stotsowania substancji psychoaktywnych powinno się ciebie, kretynie, ciągnąć końmi po krakowskim rynku...
secundo - amfetamina... w większości przypadków po niej poprostu nie staje... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Pinoki0 Dołączył: 18 Maj 2015 Posty: 75 Skąd: Dolnośląskie | Wysłany: Wto 19 Maj, 2015 |
|
| nietentego napisał/a: | heh, problem sie sam rozwiazal, bez zadnych uzywek, bez zadnych lekarzy, porpsotu pokonalismy go razem, bardzo pomogla mi moja dziewczyna w tym, zaczela od lodzika a pozniej juz samo dalej poszlo, i teraz prosze, kochamy sie dosc czesto i zadnych problemow i jest bardzo zadowolona, zreszta to slychac |
No i super. Dobra dziewczyna, że pomogła. Są takie, że tylko leżą i nic... beznadzieja znam problem z autopsji. Trzeba się trochę skoncentrować, czasem pomoże odrobina alkoholu... no i doswiadczenie oczywiscie ale tak jak napisał przedmowca - amfa zje.bie sprawę ^^ | |
| |
 |
|