kibel czy pisuar? |
Autor | Wiadomość |
Malvolio Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 |
|
| vissour napisał/a: | niusia89 napisał/a: | Tylko na środku dziura o średnicy ok 1,5m i tyle. I kilku tubylców i połowa facetów z autokaru musiało na raz przecież nikt nie czekał aż drugi skończy. Wszyscy ustawili się dookoła i po prostu "olali" całą sprawę... |
To jakiś koszmar . W życiu nie potrafiłbym się załatwić przy czymś takim. I to nawet nie chodzi o wstyd, bo nie wstydzę się nagości, ale jakaś psychiczna blokada... |
Ja zdecydowanie wolę do pisuaru! W kiblu zdarza mi się nachlapać na deskę a przy pisuarze nie ma tego problemu
A co do tego to powyżej to przypomina mi się jak kiedyś na wycieczce szkolnej w liceum mieliśmy wieczorem ognisko. No i trzeba było je zgasić na koniec. Nie było czym (potoku w pobliżu nie było a do schroniska było z pół kilometra) więc ...ustawiliśmy się półkolem (tak żeby wiatr na nas nie wiał ) i ugasiliśmy własnym sprzętem! Serio! Może byliśmy "wyzwoleni" (już wtedy! ) ale jakoś nikt się specjalnie nie krępował i - o ile pamiętam - nikt się nie uchylał od bycia strażakiem A nauczycielka po prostu zabrała nasze koleżanki do schroniska ze słowami "no chodźcie już, chłopcy zostaną jeszcze i zgaszą ognisko"... | |
| |
 |
arthuro [Usunięty] | Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 |
|
| To bardzo mozliwe, bo "siki" posiadaja jakas subtancje, ktora wrecz "dusi" ogien - czyli odcina doplyw tlenu do ognia. | |
| |
 |
teida Wiek: 44 Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 13 Skąd: Gran Canaria | Wysłany: Pon 26 Sty, 2009 |
|
| Zawsze jak tylko mogę to do pisuaru, jak ktoś jest ciekawski to będzie się lampić co tam mam, dość wielu facetów ma taki kompleks że jak leje do pisuaru to obcina sąsiadów co mają miedzy nogami i co im tam się dynda.
Niech nacieszą się chłopaki.
Kibel to rzadkość jak jest pisuar. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adamekk6 Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 122 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 |
|
| ja to bardzo rzadko korzystam z kibla a prawie wcale(tylko co w domu) a gdziec w sklepie, w galerii czy w pracy to do pisuaru | |
| |
 |
qwerty150 Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 7 Skąd: daleko | Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 |
|
| Mi to obojente, ale slyszalem juz wiele razy ze przy pisuarze mozna sie zarazic jakas grzybica... | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 |
|
| A dotykasz pisuaru pisiorem? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 |
|
| andrzejgadar napisał/a: | A dotykasz pisuaru pisiorem? |
qwerty150 ma po częsci rację. Z każdej toalety można się zarazić czy to z muszli czy pisuaru i wcale nie trzeba dotykać penisem ceramiki. Przy oddawaniu moczu nie ma co ukrywać ale "pryskamy" i nie chodzi mi tu o widoczne krople lecz o prawie nie zauważalną mgiełkę. Dalej chyba już nie muszę tłumaczyć jak może dojść do zarażenia. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 28 Kwi, 2010 |
|
| Pisuar - podnieca mnie jak ktoś patrzy na mojego penisa. Nie wiem dlaczego Zawsze wystawiam całego penisa i jądra (nie schowam go). | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | |
| |
 |
Spoko Wiek: 41 Dołączył: 16 Kwi 2011 Posty: 25 Skąd: Pomorze | Wysłany: Sob 07 Maj, 2011 |
|
| Pisuar wygodniejszy. A WC to chyba odpowiednie miejsce, więc czego się wstydzić? Problem z głowy | |
| |
 |
adam18 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 2 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 |
|
| hej. masz ochote razem zwalić do pisuaru?:D marian966, | |
| |
 |
tomek15 Wiek: 29 Dołączył: 28 Maj 2011 Posty: 12 Skąd: Znad morza | Wysłany: Wto 11 Paź, 2011 |
|
| pisuar oczywiście... | _________________ Męskość to nie narządy ani słowa. To czyny | |
| |
 |
marcin23poznan Wiek: 37 Dołączył: 15 Sie 2011 Posty: 25 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 14 Paź, 2011 |
|
| pisuar | |
| |
 |
sikora92 Wiek: 32 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 234 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 |
|
| lubię pisuary chociaż czasami korzystam z kabin | _________________ sikora92 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
chico22 [Usunięty] | Wysłany: Czw 10 Kwi, 2014 |
|
| pisuar | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 15 Kwi, 2014 |
|
| również pisuar | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
|