Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     kibel czy pisuar?
Autor Wiadomość
Malvolio 

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009   

vissour napisał/a:
niusia89 napisał/a:
Tylko na środku dziura o średnicy ok 1,5m i tyle. I kilku tubylców i połowa facetów z autokaru musiało na raz przecież nikt nie czekał aż drugi skończy. Wszyscy ustawili się dookoła i po prostu "olali" całą sprawę... :-)

To jakiś koszmar :D . W życiu nie potrafiłbym się załatwić przy czymś takim. I to nawet nie chodzi o wstyd, bo nie wstydzę się nagości, ale jakaś psychiczna blokada...

Ja zdecydowanie wolę do pisuaru! W kiblu zdarza mi się nachlapać na deskę a przy pisuarze nie ma tego problemu :D

A co do tego to powyżej to przypomina mi się jak kiedyś na wycieczce szkolnej w liceum mieliśmy wieczorem ognisko. No i trzeba było je zgasić na koniec. Nie było czym (potoku w pobliżu nie było a do schroniska było z pół kilometra) więc ...ustawiliśmy się półkolem (tak żeby wiatr na nas nie wiał :lol: ) i ugasiliśmy własnym sprzętem! Serio! Może byliśmy "wyzwoleni" (już wtedy! :lol: ) ale jakoś nikt się specjalnie nie krępował i - o ile pamiętam - nikt się nie uchylał od bycia strażakiem :lol: A nauczycielka po prostu zabrała nasze koleżanki do schroniska ze słowami "no chodźcie już, chłopcy zostaną jeszcze i zgaszą ognisko"... :lol:

arthuro
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009   

To bardzo mozliwe, bo "siki" posiadaja jakas subtancje, ktora wrecz "dusi" ogien - czyli odcina doplyw tlenu do ognia.

teida 

Wysłany: Pon 26 Sty, 2009   

Zawsze jak tylko mogę to do pisuaru, jak ktoś jest ciekawski to będzie się lampić co tam mam, dość wielu facetów ma taki kompleks że jak leje do pisuaru to obcina sąsiadów co mają miedzy nogami i co im tam się dynda.
Niech nacieszą się chłopaki. :)
Kibel to rzadkość jak jest pisuar.

penis.com.pl
penilarge krem
adamekk6 

Wysłany: Sob 31 Sty, 2009   

ja to bardzo rzadko korzystam z kibla a prawie wcale(tylko co w domu) a gdziec w sklepie, w galerii czy w pracy to do pisuaru ;-)

qwerty150 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2009   

Mi to obojente, ale slyszalem juz :twisted: wiele razy ze przy pisuarze mozna sie zarazic jakas grzybica... :twisted:

andrzejgadar 

A dotykasz pisuaru pisiorem?

BASF 

andrzejgadar napisał/a:
A dotykasz pisuaru pisiorem?

qwerty150 ma po częsci rację. Z każdej toalety można się zarazić czy to z muszli czy pisuaru i wcale nie trzeba dotykać penisem ceramiki. Przy oddawaniu moczu nie ma co ukrywać ale "pryskamy" i nie chodzi mi tu o widoczne krople lecz o prawie nie zauważalną mgiełkę. Dalej chyba już nie muszę tłumaczyć jak może dojść do zarażenia.

xselix 

Wysłany: Sro 28 Kwi, 2010   

Pisuar - podnieca mnie jak ktoś patrzy na mojego penisa. Nie wiem dlaczego :) Zawsze wystawiam całego penisa i jądra (nie schowam go).

Spoko 

Wysłany: Sob 07 Maj, 2011   

Pisuar wygodniejszy. A WC to chyba odpowiednie miejsce, więc czego się wstydzić? Problem z głowy

adam18 

Wysłany: Nie 07 Sie, 2011   

hej. masz ochote razem zwalić do pisuaru?:D marian966,

tomek15 

Wysłany: Wto 11 Paź, 2011   

pisuar oczywiście...

marcin23poznan 

Wysłany: Pią 14 Paź, 2011   

pisuar

sikora92 

Wysłany: Wto 01 Lis, 2011   

lubię pisuary chociaż czasami korzystam z kabin :)

penis.com.pl
andropenis
chico22
[Usunięty]

Wysłany: Czw 10 Kwi, 2014   

pisuar

legolas1 

Wysłany: Wto 15 Kwi, 2014   

również pisuar

Odpowiedz do tematu