Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     paker...
Autor Wiadomość
Strikerx 

Wysłany: Pon 03 Lip, 2006   odp

czyli nie brać też odżywek?No i może napisz jakie Ty robiłeś ćwiczenia na rzeżbę?

noddy

Wysłany: Pią 07 Lip, 2006   

sam chodze na silownie od bezmala kilku lat i ja polecilbym ci 1.codziennie makaron ryz i do tego produkty bialkowe w innym wypadku mieso z ryby lub kurczaka nie smazone. To wszystko na mase idzie bo duzo weglowodanow posiada
2. co do odzywek to (jak masz mase) to kreatyne z dekrozą oraz jakies weglowodany tez na mase. Kreta z dektrozą najtansza kupisz za 35zł ale to dziadostwo ze ch...j :)
3. Jak ci sie nie chce to Mega Mase i zastrzyk z mózgu szympansa za 10 tys. i bedziesz wygladal jak pudzianowski :)
4. zacznij brac odzywki bo nie maja skutkow ubocznych procz tych sterydow z 3 pkt. polecam ci kilka cwiczen:
a) 6 Weidera (42 dni jak masz plaski brzuch robisz kaloryfer (mi sie udalo))
b) klate na laweczce niskiej (prostej(boki cycków)) i na podwyrzszanej (gora dol cycka)
c)Modlitewnik dobry na biceps
d)no i Francuskie Wyciskanie na triceps
e) kaputry i motyle tez rob hantlami( motyle to na boki a kapturki robisz podnoszac ciezarki samymi tymi barkami)
TO WSIO :)

hildegrant

Wysłany: Sob 08 Lip, 2006   

noddy napisał/a:
ja polecilbym ci codziennie makaron ryz i do tego produkty bialkowe w innym wypadku mieso z ryby lub kurczaka nie smazone. To wszystko na mase idzie bo duzo weglowodanow posiada

przespales sporo lekcji biologii, jesli juz radzisz to zajrzyj najpierw do encyklopedii: masa miesniowa nie jest "budowana" u czlowieka z weglowodanow...te sa mozliwie jak najszybciej zuzywane na potrzeby energetyczne organizmu, a kiedy jest ich zbyt wiele, szybko zostaja przetworzone w lipidy...

noddy napisał/a:
co do odzywek to (jak masz mase) to kreatyne z dekrozą oraz jakies weglowodany tez na mase.

i znow zle przeczytales na ulotce: ten monosacharyd nazywa sie dekstroza... i jednoczesnie na twoja zgube jest wlasnie weglowodanem...:P

a teraz maly wyklad: jesli nie macie zielonego pojecia o chemii organicznej i bezmyslnie cytujecie "madre" nazwy z ulotek informacyjnych, nie majac pojecia co one oznaczaja to poprostu darujcie sobie wypowiedzi...po 1. bo sa na tym 4um ludzie, ktorzy sie na tym znaja, po 2. swoimi radami mozecie komus wyrzadzic krzywde...

penis.com.pl
andropenis
boka

Zgadzam sie z hildegrantem !! masy nie zbudujesz na weglowodanach :D jak cos to jakies polaczenie weglo+bialeczko ;) jak przesadzisz z weglo to obrosniesz w tluszczyk :D a wtedy czekac cie bedzie dluga droga zeby sie go pozbyc :twisted: ja cwicze juz ponad rok na poczatku bralem kreatyne Olimpa,przed zapisaniem sie na silke wazylem cos 68 kg przy wzroscie 182 ;/ po kreatynce troche mi poszla waga i sila naturalnie :D pozniej bralem gainera no i tez cos mi masa skoczyla,w styczniu bralem amionokwasy bialka serwatkowego i tz mi cos podskoczylo :) w marcu wazylem niecale 76 kg a teraz mi spadlo i waze niecale 71 :twisted: :twisted: ale to raczej wina stresu :/ a nie odzywek ;) teraz zastanawiam sie na Kre-Alkalynem olimpa slyszalem ze podobno dobry specyfik :D chodze na silke 2 razy w tygodniu ;) pozdro sorki mylnelo mi sie chodze 3 razy ;)

Gość

Szybko zrobiona masa miesniowa, szybko wam zleci.. moze nie w calosci ale jednak spadniecie z wagi.. Taki miesnien zrobiony w optymalnych warunkach ( czyli z ciaglymi dostawami bialka ) szybko ulegnie rozpadowi, przyzwyczaicie miesnie do ciaglych dostaw tego syntetycznego syfu, a po jego ograniczeniu, miecho poleci w pissdu. To cos jak hmm, uzaleznienie.. rosnie puki go karmisz, przestajesz i wszystko sie cofa.

A miesko zrobione naturalnie, jest zahartowane, lepszej jakosci.. i wogole warto w nie zainwestowac.. Nawet kosztem czasu :)

Odpowiedz do tematu