paker... |
Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Maj, 2006 paker... |
|
| Czy ktoś z was może mi polecić jakieś dobre odżywki?Ćwiczę już pór roku na siłowni "na sucho" i teraz bym chciał wziąć jakąś kreatyne albo coś podobnego.Czy ktoś może mi coś dobrego polecić?Ktoś kto się zna i ćwiczy jak ja bez sterów? | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Maj, 2006 odp |
|
| dodam jeszcze że chcę coś na siłe i rzeźbe może ktoś mi pomoże? | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Pią 19 Maj, 2006 |
|
| Nie wiem co to ma wspólnego z penisem, ale cóż. Odżywki i inne suplementy powinno się dobierać wg odpowiedniej diety. Mój kolega bierze Magnum 5000 Treca i jeszcze jakąś kreatyne tejże firmy. Dodatkowo proteinę serwatkową i jakieś witaminy. To w jego przypadku jest dosyć dobre połączenie bo z tygodnia na tydzień jest coraz silniejszy, ale nie wiem czy coś takiego będzie dla Ciebie odpowiednie. [/b] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Tom-ash Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Nie 28 Maj, 2006 |
|
| Ja mam z tym styczność. Jeżeli chcesz porad to napisz na tom-ash@o2.pl Sam zazywam białko, kreatyne, gainery i dextroze i myśle że to udane połaczenie. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 31 Maj, 2006 odp |
|
| Pisałeś że możesz mi pomóc z siłownią.Cwiczę już z pór roku i kupiłem sobie kreatynke słabą na początek siteca i nawet poszlła siła przez 2 msce o 10 kg.Chce teraz coś lepszego na siłe i rzeźbę.Wiesz żeby spalić zbędny tłuszcz z brzucha. Możesz mi doradzić?Dodam jeszcze że nie biore sterów i mam swoją siłownie | |
| |
 |
uhnc Gość | Wysłany: Wto 13 Cze, 2006 |
|
| zarzyuc sobie theermo speed w jeden miescią a potem kreatyne+hmbo | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 |
|
| a nie próbowaliście ćwiczyc bez tej całej chemii???
zastanówcie się nad tym... poważnie... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 odp |
|
| Ja ćwiczyłem bez tego cały rok i teraz już bardzo słabo idzie siła | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 |
|
| chłopie!!!!!! ROK???
żeby były efekty to trzeba ćwiczyć 5, 7 lat!!!!!
PRZESTAŃCIE WIERZYĆ W CUDOWNE POWIEKSZENIA MASY MIĘŚNIOWEJ!!!!!!! | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 odp |
|
| Wiem ale pisałem ile wiczyłem na sucho chłopie!!A teraz chce wziąć jakieś odżywki... | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Wto 20 Cze, 2006 |
|
| i myslisz, że po roku będą widoczne efekty???
poza tym, po co pytasz, jeśli i tak wszystko wiesz najlepiej... | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sob 01 Lip, 2006 |
|
| Stary,jezeli cwiczysz pol roku to pocwicz kolejne pol na sucho i zobaczysz ze bedziesz o niebo lepiej wygladal,potem nastepny rok i juz bedziesz wygladal super nie tylko w swoich oczach. Ja cwicze juz 11 miesiecy(na sucho,3 razy w tygodniu,przed i po treningu bardzo duzo jem oraz w czasie cwiczen pije srednio 1.5 litra wody) i przytylem 9kg(doszla mi sama masa miesniowa).Pozdrawiam | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 |
|
| dokladnie Fantom17 ma racje te cale odzywki i sterydy niekturzy kolesie maja problemy ze wzwodem taki pudzian kocha sie raz na tydzien bo mu "odzywki "niepozwalaja heheh ja cwiczylem pare lat a moja rzezba byla ok sila tez ale sie ozenilem i zaprzestalem cwiczen owszem przytylem ale sila zostala niejeden mogl sie o tym przekonac kiedys szlem ulica i zaczepil mnie taki osilek po jednym ciosie poszedl na bruk i uciekl niepompuj sie na sile bo w rok bedziesz tego wygladal ale po zaprzestaniu cwiczen obwisniesz strasznie i stracisz cala sile pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 odp |
|
| To co mam ćwiczyć na rzeźbę? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 |
|
| raczej tak ale bez tych dodatkow naturalna sila zobaczysz ze to dziala twardym musisz byc nie nadmuchanym pozdro | |
| |
 |
|