Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Całonocna erekcja
Autor Wiadomość
Mścisław 

Wysłany: Pią 09 Sie, 2013   Całonocna erekcja

Witam

Przez całą noc kiedy śpię, mój penis jest w ciągłym wzwodzie, co przeszkadza mi w spaniu, a poza tym odczuwam przez to lekki dykomfort, bo ból to za dużo powiedziane. Nie wiem czy to normalne, dlatego pytam Was Faceci, czy też tak macie? Nie rozmawiałem nigdy z nikim o tym. Mam 38 lat, wzwody są również jak nie mam snów erotycznych. Nie mam nocnych wytrysków.

sirtech 

Wysłany: Pią 09 Sie, 2013   Nocne wzwody

A walisz kapucyna?

andrzejgadarr 

Wysłany: Pią 09 Sie, 2013   

Oddajesz mocz przed snem? W dużym skrócie- mocz w pęcherzu uciska na naczynia krwionośne doprowadzające krew do penisa powodując erekcję.

penis.com.pl
andropenis
Mścisław 

sirtech napisał/a:
A walisz kapucyna?

Tak. Uprawiam też sex, ale nie widzę związku.

andrzejgadarr napisał/a:
Oddajesz mocz przed snem? W dużym skrócie- mocz w pęcherzu uciska na naczynia krwionośne doprowadzające krew do penisa powodując erekcję.

Tak. To ciekawa teoria, ale coś mi się nie zgadza. Faktycznie w nocy często chce mi się lać, tzn pęcherz pełny + erekcja. Ale jak chwilę poleżę przebudzony, bez oddawania moczu to erekcja zanika. Poza tym w ciągu dnia też często chce mi się lać, czyli pęcherz pełny, ale jakoś nie staje mi od tego.

Pytałem czy Wam też stoi całą noc?

Miły 

Ja tam nocą śpię, a nie sprawdzam, czy mi penis uniósł się w wzwodzie.
Rano czasami się budzę z "namiocikiem" ale to chyba nie jest jakieś obce nam zjawisko.

haster69 

Wzwód podczas snu to naturalna rzecz, ale nie to żeby podczas całego snu brykał.

Gorryl
[Usunięty]

Wysłany: Sob 10 Sie, 2013   

Jak to mówią - kązdy Polak z rańca ma w spodniach powstańca. W czasie snu dochodzi do kilkunast wzwodów. Jeżeli ci to przeszkadza to z reguły oddanie moczu pomaga.

Odpowiedz do tematu