Całonocna erekcja |
Autor | Wiadomość |
Mścisław Dołączył: 26 Kwi 2013 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 Całonocna erekcja |
|
| Witam
Przez całą noc kiedy śpię, mój penis jest w ciągłym wzwodzie, co przeszkadza mi w spaniu, a poza tym odczuwam przez to lekki dykomfort, bo ból to za dużo powiedziane. Nie wiem czy to normalne, dlatego pytam Was Faceci, czy też tak macie? Nie rozmawiałem nigdy z nikim o tym. Mam 38 lat, wzwody są również jak nie mam snów erotycznych. Nie mam nocnych wytrysków. | |
| |
 |
sirtech 
Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 Nocne wzwody |
|
| A walisz kapucyna? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 |
|
| Oddajesz mocz przed snem? W dużym skrócie- mocz w pęcherzu uciska na naczynia krwionośne doprowadzające krew do penisa powodując erekcję. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Mścisław Dołączył: 26 Kwi 2013 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 |
|
| sirtech napisał/a: | A walisz kapucyna? |
Tak. Uprawiam też sex, ale nie widzę związku.
andrzejgadarr napisał/a: | Oddajesz mocz przed snem? W dużym skrócie- mocz w pęcherzu uciska na naczynia krwionośne doprowadzające krew do penisa powodując erekcję. |
Tak. To ciekawa teoria, ale coś mi się nie zgadza. Faktycznie w nocy często chce mi się lać, tzn pęcherz pełny + erekcja. Ale jak chwilę poleżę przebudzony, bez oddawania moczu to erekcja zanika. Poza tym w ciągu dnia też często chce mi się lać, czyli pęcherz pełny, ale jakoś nie staje mi od tego.
Pytałem czy Wam też stoi całą noc? | |
| |
 |
Miły Dołączył: 26 Mar 2012 Posty: 11 Skąd: Po blizszym poznaniu | Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 |
|
| Ja tam nocą śpię, a nie sprawdzam, czy mi penis uniósł się w wzwodzie.
Rano czasami się budzę z "namiocikiem" ale to chyba nie jest jakieś obce nam zjawisko. | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pią 09 Sie, 2013 |
|
| Wzwód podczas snu to naturalna rzecz, ale nie to żeby podczas całego snu brykał. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Sob 10 Sie, 2013 |
|
| Jak to mówią - kązdy Polak z rańca ma w spodniach powstańca. W czasie snu dochodzi do kilkunast wzwodów. Jeżeli ci to przeszkadza to z reguły oddanie moczu pomaga. | |
| |
 |
|