Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pisuar
Autor Wiadomość
legolas1 

Wysłany: Sob 23 Lip, 2011   

Ja zawsze leje do pisuaru gdy jest tylko dostępny. Kwestia oszczędności czasu i higiena też jakby trochę większa. Kiedyś miałem pewne opory przed pisuarem ale się przełamałem i teraz nie mam najmniejszego problemu. Zawsze wyciągam całego, raczej bez jajek. Nie ma się co czaić :)

sikora92 

Wysłany: Wto 01 Lis, 2011   

Wyciągam całego bo tak mi wygodnie a i czasmi spoglądne obok ale z czystej ludzkiej ciekawości :)

bimalco 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011   

Kiedy korzystam z publicznej toalety, to zawsze sikam przy pisuarze. Jeśli to możliwe, to zajmuję miejsce oddalone od innych facetów przynajmniej o jeden wolny pisuar. Najpierw rozpinam spodnie i rozporek, potem wyjmuję ze slipek całego huja razem z jajami. Nigdy nie zasłaniam się - jak ktoś chce popatrzeć, to nie mam się czego wstydzić.
Kiedyś podczas sikania zorientowałem się, że stojący obok mnie faceci masturbują się. Chwilę potem zobaczyłem, jak facet po mojej prawej stronie tryska spermą. Ten widok wywołał u mjie erekcję i nie mogłem się do końca wysikać - musiałem natychmiast zwalić sobie konia.

penis.com.pl
orgasm contol
eek 

Wysłany: Sob 18 Maj, 2013   

A jak sikacie do pisuaru, czy nawet nie do pisuaru, ale w ogóle, to wyciągacie jaja też?No bo nie wiem, ja zawsze wyciągam, bo już się tak nauczyłem, i po prostu tak mi jest najwygodniej, wyciągać samego penisa a jądra zostawiać w środku jest dla mnie dziwne, i już nawet często jak podchodze do pisuaru to jaja też wyciągam, a dopiero potem dochodzi do mnie że znowu odruchowo to zrobiłem i że może to nie być w zbyt dobrym tonie, gdyby a nuż ktoś obok przy pisuarze stał. A wy jak?

sikor17 

Wysłany: Sro 12 Cze, 2013   

Ja teraz jakoś zacząłem, można powiedzieć nałogowo, z pisuarów xD jakoś lepiej mi i nigdy nie ma kolejki :P A co do pytania eek: to zależy - czasami jądra też wystawiam nieświadomie nawet, a czasami wyciągnę i od razu schowam.

olszesaa 

Wysłany: Czw 13 Cze, 2013   

Ja muszę zwrócić uwagę bo nawet nie wiem :D

altracyt 

Wysłany: Pią 28 Cze, 2013   

też lubię sikać do pisuarów, ale mam problem by skorzystać z niego jak ktoś inny już stoi..

Gorryl
[Usunięty]

Wysłany: Nie 07 Lip, 2013   

nigdy nie zwracałem na to uwagi jak sikam ani do głowy mi nie przyszło żeby podglądac innych, ale jeżeli dla jednych to okazja do zaprezentowania sprzetu... być może zacznę zwracać uwagę i bardziej wyciągać penisa :D Chyba mam skłonności ekshibicjonistyczne... :D

Trawit 

A co sądzicie o sikaniu do umywalki ?

legolas1 

nie powiem, żeby mi się to nigdy nie zdarzyło ale były to raczej wyjątkowe sytuacje. normalnie nie preferuję sikania do umywalki :)

haster69 

Wysłany: Pon 08 Lip, 2013   

Trawit napisał/a:

Nie do tego umywalka służy.

Trawit 

Wysłany: Pon 08 Lip, 2013   

haster69 napisał/a:
Trawit napisał/a:

Nie do tego umywalka służy.
Zawsze można spróbować.

haster69 

Wysłany: Wto 09 Lip, 2013   

Od tego jest wydzielona toaleta/pisuar, aby tam załatwiać swoje potrzeby, a nie do umywalki. To jest chore :?

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu