| Pisuar |
| Autor | Wiadomość |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 23 Lip, 2011 |
|
| Ja zawsze leje do pisuaru gdy jest tylko dostępny. Kwestia oszczędności czasu i higiena też jakby trochę większa. Kiedyś miałem pewne opory przed pisuarem ale się przełamałem i teraz nie mam najmniejszego problemu. Zawsze wyciągam całego, raczej bez jajek. Nie ma się co czaić | |
| |
 |
sikora92 Wiek: 33 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 247 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Wto 01 Lis, 2011 |
|
| Wyciągam całego bo tak mi wygodnie a i czasmi spoglądne obok ale z czystej ludzkiej ciekawości | _________________ sikora92 | |
| |
 |
bimalco Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 17 Skąd: wrocek | Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 |
|
| Kiedy korzystam z publicznej toalety, to zawsze sikam przy pisuarze. Jeśli to możliwe, to zajmuję miejsce oddalone od innych facetów przynajmniej o jeden wolny pisuar. Najpierw rozpinam spodnie i rozporek, potem wyjmuję ze slipek całego huja razem z jajami. Nigdy nie zasłaniam się - jak ktoś chce popatrzeć, to nie mam się czego wstydzić.
Kiedyś podczas sikania zorientowałem się, że stojący obok mnie faceci masturbują się. Chwilę potem zobaczyłem, jak facet po mojej prawej stronie tryska spermą. Ten widok wywołał u mjie erekcję i nie mogłem się do końca wysikać - musiałem natychmiast zwalić sobie konia. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
eek 
Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 10 Skąd: stamtąd | Wysłany: Sob 18 Maj, 2013 |
|
| | A jak sikacie do pisuaru, czy nawet nie do pisuaru, ale w ogóle, to wyciągacie jaja też?No bo nie wiem, ja zawsze wyciągam, bo już się tak nauczyłem, i po prostu tak mi jest najwygodniej, wyciągać samego penisa a jądra zostawiać w środku jest dla mnie dziwne, i już nawet często jak podchodze do pisuaru to jaja też wyciągam, a dopiero potem dochodzi do mnie że znowu odruchowo to zrobiłem i że może to nie być w zbyt dobrym tonie, gdyby a nuż ktoś obok przy pisuarze stał. A wy jak? | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sro 12 Cze, 2013 |
|
| Ja teraz jakoś zacząłem, można powiedzieć nałogowo, z pisuarów xD jakoś lepiej mi i nigdy nie ma kolejki A co do pytania eek: to zależy - czasami jądra też wystawiam nieświadomie nawet, a czasami wyciągnę i od razu schowam. | |
| |
 |
olszesaa Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 102 Skąd: Ciechanów | Wysłany: Czw 13 Cze, 2013 |
|
| Ja muszę zwrócić uwagę bo nawet nie wiem | |
| |
 |
altracyt Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 15 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 28 Cze, 2013 |
|
| | też lubię sikać do pisuarów, ale mam problem by skorzystać z niego jak ktoś inny już stoi.. | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Nie 07 Lip, 2013 |
|
| nigdy nie zwracałem na to uwagi jak sikam ani do głowy mi nie przyszło żeby podglądac innych, ale jeżeli dla jednych to okazja do zaprezentowania sprzetu... być może zacznę zwracać uwagę i bardziej wyciągać penisa Chyba mam skłonności ekshibicjonistyczne... | |
| |
 |
Trawit Dołączył: 15 Cze 2013 Posty: 47 Skąd: yyy | Wysłany: Nie 07 Lip, 2013 |
|
| | A co sądzicie o sikaniu do umywalki ? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 07 Lip, 2013 |
|
| nie powiem, żeby mi się to nigdy nie zdarzyło ale były to raczej wyjątkowe sytuacje. normalnie nie preferuję sikania do umywalki | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Pon 08 Lip, 2013 |
|
| | Trawit napisał/a: | | A co sądzicie o sikaniu do umywalki ? |
Nie do tego umywalka służy. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
Trawit Dołączył: 15 Cze 2013 Posty: 47 Skąd: yyy | Wysłany: Pon 08 Lip, 2013 |
|
| | haster69 napisał/a: | | Trawit napisał/a: | | A co sądzicie o sikaniu do umywalki ? |
Nie do tego umywalka służy. | Zawsze można spróbować. | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Wto 09 Lip, 2013 |
|
| Od tego jest wydzielona toaleta/pisuar, aby tam załatwiać swoje potrzeby, a nie do umywalki. To jest chore | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |