moze głupie ale dla mnie bardzo istotne |
Autor | Wiadomość |
scientific Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 moze głupie ale dla mnie bardzo istotne |
|
| Witam wszystkich użytkowników,
przyznaje jesten tu nowy ale zanim napisalem tego posta to przeszukalem to forum zeby znalezc odpowiedz na moje pytanie,ale wiecie jak to jest w internecie jest wszystko ale ciezko to znalezc:)
Przyznam tez ze jestem bardzo mlodym facetem dlatego myśle że mozecie wybaczyc moją niewiedze:)
Przechodząc do sedna sprawy,niedawno zaczeliśmy z moją dziewczyną coś w rodzaju pieszczot intymnych,podczas tych pieszczot sa sytuacje ze nasze narządy są bardzo blisko siebie,tzn ocierają sie, ale do "wejścia" nie dochodzi:)powiem odrazu ze do wytrysku rowniez nie dochodzi,wydziela sie tylko ten plyn o którym wy tu mówicie, że służy do "smarowania" a w ktorym podobno są plemniki!Dlatego mam pytanie czy jest ryzyko a jesli jest to jakie duze,że dziewczyna zajdzie w ciąże?
dzieki za wyrozumialość
pozdrawiam | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 01 Cze, 2006 |
|
| preejakulat...
niewielkie ale nigdy nie wiadomo...
najlepiej w takim ukladzie nie dopuszczac do jakiegokolwiek kontaktu typu: gonady-gonady, czy w ogole...plemniki bywaja ruchliwe i zdradliwe | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 02 Cze, 2006 |
|
| biorąc pod uwagę, że nie jest wcale tak łatwo zajść w ciąże, ponieważ z teg ogromneg ilości plemników i tak przeżyje tylko jeden - nie martwiłbym się... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
scientific Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 2 | Wysłany: Sob 03 Cze, 2006 |
|
| po prostu super,nadal nic nie wiem:)jeden mowi tak a drugi tak:)ale nic,bede musial sam cos wymyslic!!
pozdro i dzieki | |
| |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 |
|
| ja bym sie staral nie dopuszczac do takiego kontaktu, zagrozenie jest zawsze. Sam kiedys zadawalem podobne pytania wiec luuz ^^ przynajmniej nie zrobiles to jak jakis nie dojrzaly szczeniak ktory wpada rozhistryzowany na forum i caly w nerwach zadaje pytanie ktorego nik albo nie rozumie, albo nie umie przeczytac. no
Tak wracajac do tematu - nie masz sie o co martwic. ^^ tylko unikaj lepiej. | |
| |
 |
P999m [Usunięty] | Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 ... |
|
| ... | | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 |
|
| albo z kolegami
najlepiej kilkoma na raz | |