Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     moze głupie ale dla mnie bardzo istotne
Autor Wiadomość
scientific

Wysłany: Wto 30 Maj, 2006   moze głupie ale dla mnie bardzo istotne

Witam wszystkich użytkowników,
przyznaje jesten tu nowy ale zanim napisalem tego posta to przeszukalem to forum zeby znalezc odpowiedz na moje pytanie,ale wiecie jak to jest w internecie jest wszystko ale ciezko to znalezc:)
Przyznam tez ze jestem bardzo mlodym facetem dlatego myśle że mozecie wybaczyc moją niewiedze:)
Przechodząc do sedna sprawy,niedawno zaczeliśmy z moją dziewczyną coś w rodzaju pieszczot intymnych,podczas tych pieszczot sa sytuacje ze nasze narządy są bardzo blisko siebie,tzn ocierają sie, ale do "wejścia" nie dochodzi:)powiem odrazu ze do wytrysku rowniez nie dochodzi,wydziela sie tylko ten plyn o którym wy tu mówicie, że służy do "smarowania" a w ktorym podobno są plemniki!Dlatego mam pytanie czy jest ryzyko a jesli jest to jakie duze,że dziewczyna zajdzie w ciąże?

dzieki za wyrozumialość
pozdrawiam

hildegrant

Wysłany: Czw 01 Cze, 2006   

preejakulat...
niewielkie ale nigdy nie wiadomo...
najlepiej w takim ukladzie nie dopuszczac do jakiegokolwiek kontaktu typu: gonady-gonady, czy w ogole...plemniki bywaja ruchliwe i zdradliwe :wink:

Bruno Pelletier

Wysłany: Pią 02 Cze, 2006   

biorąc pod uwagę, że nie jest wcale tak łatwo zajść w ciąże, ponieważ z teg ogromneg ilości plemników i tak przeżyje tylko jeden - nie martwiłbym się...

penis.com.pl
bathmate
scientific

Wysłany: Sob 03 Cze, 2006   

po prostu super,nadal nic nie wiem:)jeden mowi tak a drugi tak:)ale nic,bede musial sam cos wymyslic!!

pozdro i dzieki

noid2600

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

ja bym sie staral nie dopuszczac do takiego kontaktu, zagrozenie jest zawsze. Sam kiedys zadawalem podobne pytania wiec luuz ^^ przynajmniej nie zrobiles to jak jakis nie dojrzaly szczeniak ktory wpada rozhistryzowany na forum i caly w nerwach zadaje pytanie ktorego nik albo nie rozumie, albo nie umie przeczytac. no :P

Tak wracajac do tematu - nie masz sie o co martwic. ^^ tylko unikaj lepiej.

P999m
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   ...

...

Bruno Pelletier

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006   

albo z kolegami ;)

najlepiej kilkoma na raz :P

noid2600

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006   

no raczej Bruno :twisted:

Odpowiedz do tematu