Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Spuchnięty napletek
Autor Wiadomość
jakmutam 

Wysłany: Czw 17 Lis, 2011   Spuchnięty napletek

cześć ! wczoraj zciągnąłem napletek , od wczoraj jedyne co się zmieniło to to że skóra tuż za napletkiem jest dość spuchniętą i przy ocieraniu o bieliznę boli a napletek jest lekko fioletowy , czy to dobrze i kiedy to minie?
nie mam apartu więc nie poda zdjęć ;/ prsze o pomoc

legolas1 

Wysłany: Czw 17 Lis, 2011   

hej! mógłbyś opisać to trochę dokładniej bo ciężko się połapać o co dokładnie chodzi. po pierwsze ile masz lat? wczoraj ściągnąłeś napletek i co zostawiłeś główkę odkrytą przez całą noc? opuchlizna i ból rzadko kiedy są dobrymi objawami. ciężko powiedzieć kiedy to minie skoro nie bardzo wiadomo co jest przyczyną.

jakmutam 

16 lat
zostaiłem na całą noc , skóra tuż za napletkiem spuchnięta

penis.com.pl
andropenis
randy 

Nie chcę cię martwić, ale z opisu to prawdopodobnie nabawiłeś się załupka. Postaraj się nasunąć napletek z powrotem na żołądź. Jeżeli się nie uda to marsz do lekarza i to jak najszybciej (nawet na pogotowie) :!:

GordonGekko 

randy, dobrze radzi, załupek to poważna sprawa.

Ktoś? 

Wysłany: Wto 22 Lis, 2011   

Witam. Wczoraj podczas oddawania moczu zauważyłem, że skórka (napletek) na żołędziu się zsuwa, więc mu pomogłem i całkowicie się zsunął, a to nigdy się nie zdarzało nawet gdy sam próbowałem. Po jakimś czasie skórka za żołędziem zaczęła się pogrubiać jakby spuchnięta, a żołądź był troszkę sinawy miejscami. Wspomnę, że podczas zakładania bielizny, szybszych ruchów czy chodzenia sprawiało mi to ból taki trudny do opisania, który zapewne wynikał z ocierania.

Postanowiłem więc opuchnięty napletek (który spowił się przed żałędziem) posmarować jakaś łagodną maścią na skórkę, więc użyłem jej na patyczek do uszu i delikatnie posmarowałem dużą ilością penisa. Po kilku godzinach napletek nasunął się na żołądź w taki stan jak wcześniej. Wiecie dlaczego tak się stało? Dlaczego ściągnięty napletek sprawiał ból?

GordonGekko 

Ktoś?, może masz stulejkę? pokaż zdjęcie.

Ktoś? 

Zrobiłbym zdjęcie, ale już napletek zakrył żołądź jak wcześniej. Z tego co się przypatrzyłem podczas zsuniętego napletku to skórka nie zachodziła na żołądź, nawet milimetr, a ponoć tym się stulejka symbolizuje.

GordonGekko 

Ktoś?, poczekaj, masz taki np. pierścień: http://img30.imageshack.u...braz001copy.jpg
a skoro nie może zejść to czy wygląda to tak: http://eurologia.pl/userf...jkaniepelna.jpg

Odpowiedz do tematu