przedwczesny "wytrysk" ? |
Autor | Wiadomość |
qraq Dołączył: 23 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 przedwczesny "wytrysk" ? |
|
| Mój problem polega na tym, że przy zbliżeniu z dziewczyną, które polega np. na całowaniu lub innych uciechach penis nagle robi się mokry i to dość mocno. Śluz ten wygląda jak sperma ale nie czuje abym miał orgazm. Sam nie wiem o co chodzi ;/ | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 |
|
| qraq, najprawdopodobniej Twój penis zaczyna wydzielać tzw. pre-ejakulat, którego celem jest oczyszczenie cewki moczowej i przygotowanie jej do transportu plemników oraz zapewnienie lubrykacji podczas stosunku. Jednym słowem Twój organizm przygotowuje się do czegoś więcej niektórzy faceci wytwarzają spore ilości pre-ejakulatu natomiast inni ilości wręcz znikome. widać taka już Twoja uroda, że produkujesz go sporo. | |
| |
 |
qraq Dołączył: 23 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 |
|
| Masturbowałem się sporo wcześniej i aż tyle nie leciało tej cieczy ;/ To się dzieje kiedy mój wzwód osiągnie może jakoś 50 % zresztą bardzo rzadko sam osiągam 100% bez masturbacji. Chyba muszę się wspomóc lekiej na polepszenie wzwodu ;/ Co o tym myślicie ? Mam 20 lat ;/ Myślę że przez częstą masturbacje mam z tym problem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dawid159 Dołączył: 18 Sie 2011 Posty: 107 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 26 Sie, 2011 |
|
| Moim zdaniem to nie przez masturbację. | |
| |
 |
qraq Dołączył: 23 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Pią 26 Sie, 2011 |
|
| Co nie przez masturbacje ? Problemy ze wzwodem czy sprawa którą na początku tutaj poruszyłem ? | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 26 Sie, 2011 |
|
| być może problem ze wzwodem jest po części wynikiem masturbacji. przyzwyczaiłeś organizm do ręki i bez niej trudno się mu wystarczająco podniecić. to się zdarza. może powinieneś ograniczyć trochę waleni. a co do śluzu to czy jest on aż tak dużym problemem i odbiera komfort? | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
qraq Dołączył: 23 Gru 2006 Posty: 21 | Wysłany: Sob 27 Sie, 2011 |
|
| Nie masturbuje się już tak często od pół roku. Może raz na dwa dni się zdarza. A śluz jest w miarę uciążliwy ale skoro takie mam ciało to pozostaje mi to zaakceptować ;/ | |
| |
 |
|