Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     przedwczesny "wytrysk" ?
Autor Wiadomość
qraq

Wysłany: Czw 25 Sie, 2011   przedwczesny "wytrysk" ?

Mój problem polega na tym, że przy zbliżeniu z dziewczyną, które polega np. na całowaniu lub innych uciechach penis nagle robi się mokry i to dość mocno. Śluz ten wygląda jak sperma ale nie czuje abym miał orgazm. Sam nie wiem o co chodzi ;/

legolas1 

Wysłany: Czw 25 Sie, 2011   

qraq, najprawdopodobniej Twój penis zaczyna wydzielać tzw. pre-ejakulat, którego celem jest oczyszczenie cewki moczowej i przygotowanie jej do transportu plemników oraz zapewnienie lubrykacji podczas stosunku. Jednym słowem Twój organizm przygotowuje się do czegoś więcej :) niektórzy faceci wytwarzają spore ilości pre-ejakulatu natomiast inni ilości wręcz znikome. widać taka już Twoja uroda, że produkujesz go sporo.

qraq

Wysłany: Czw 25 Sie, 2011   

Masturbowałem się sporo wcześniej i aż tyle nie leciało tej cieczy ;/ To się dzieje kiedy mój wzwód osiągnie może jakoś 50 % zresztą bardzo rzadko sam osiągam 100% bez masturbacji. Chyba muszę się wspomóc lekiej na polepszenie wzwodu ;/ Co o tym myślicie ? Mam 20 lat ;/ Myślę że przez częstą masturbacje mam z tym problem

penis.com.pl
bathmate
Dawid159 

Wysłany: Pią 26 Sie, 2011   

Moim zdaniem to nie przez masturbację.

qraq

Co nie przez masturbacje ? Problemy ze wzwodem czy sprawa którą na początku tutaj poruszyłem ?

legolas1 

być może problem ze wzwodem jest po części wynikiem masturbacji. przyzwyczaiłeś organizm do ręki i bez niej trudno się mu wystarczająco podniecić. to się zdarza. może powinieneś ograniczyć trochę waleni. a co do śluzu to czy jest on aż tak dużym problemem i odbiera komfort?

qraq

Wysłany: Sob 27 Sie, 2011   

Nie masturbuje się już tak często od pół roku. Może raz na dwa dni się zdarza. A śluz jest w miarę uciążliwy ale skoro takie mam ciało to pozostaje mi to zaakceptować ;/

Odpowiedz do tematu