Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     stulejka??
Autor Wiadomość
Krzysiek20 

Wysłany: Sro 29 Cze, 2011   stulejka??

Witam. co to jest te na zdjeciu?? czy to jest załupek? bo nie moge sobie cofnac skorkii na zoledzia od wczoraj;/

http://imageshack.us/phot...0110629001.jpg/

http://imageshack.us/phot...0110629002.jpg/

http://imageshack.us/phot...0110629004.jpg/

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 29 Cze, 2011   

Tak. Najprawdopodobniej załupek. Powinieneś jak najszybciej zgłosić się do lekarza. Nawet na pogotowie.

GordonGekko 

Na moje oko, stulejka! tak czy inaczej do lekarza migiem.

penis.com.pl
penilarge krem
Krzysiek20 

Czyli to nie jest załupek?? :) tego sie boje bardzo, ale nie boli mnie, nic nie robi sie fioletowy ani nic, ale jutro ide do rodzinnego po skierowanie i niech oceni i od razu na zabieg sie umowie :)

johny17l 

chłopie po co do rodzinnego do szpitala?? widzisz że puchnie, wiesz że coś jest nie tak, to czego nie idziesz od razu. nie rozumiem po jaką cholerę czekać, z czekania to nic dobrego jeszcze nigdy nikomu nie wyszło.

andrzejgadarr 

Wysłany: Czw 30 Cze, 2011   

Często takie czekanie kończy się tym, że lekarz niema już praktycznie co ratować. Pozostaje tylko amputacja lub w najlepszym przypadku częściowa resekcja.

Krzysiek20 

Wysłany: Czw 30 Cze, 2011   

Bylem u lekarza i to jest niby od mocniejszego sciagniecia skorki i sie zrobilo zapalenie, i jest ranka w 1 miejscu ktory pobolewa i dala mascie 2 i jesli do jutra nie zejdzie to od razu mam sie zgłosić do chirurga :P

a mam pytanie, jak pojde normalnie do szpitala wojewódzkiego na chirurgie to bede musial płacic za zabieg??

[ Dodano: Pią 01 Lip, 2011 ]
No i po wizycie u urologa :) mieliscie racje, aby isc szybko :D wiecej strachu niz warto :) a mam pytanie, skoro obylo sie bez zabiegu tylko tam naciagala :P i nie wspomniala nic o stulejce czyli jej nie mam ??:) prosze o odp jeszcze :D

johny17l 

Wysłany: Sob 02 Lip, 2011   

na tej pierwszej fotce wygląda jak stulejka. wrzuc fotke jak ci ta opuchlizna zejdzie.

Odpowiedz do tematu