stulejka?? |
Autor | Wiadomość |
Krzysiek20 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 6 Skąd: Elb | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 |
|
| Tak. Najprawdopodobniej załupek. Powinieneś jak najszybciej zgłosić się do lekarza. Nawet na pogotowie. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 |
|
| Na moje oko, stulejka! tak czy inaczej do lekarza migiem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Krzysiek20 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 6 Skąd: Elb | Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 |
|
| Czyli to nie jest załupek?? tego sie boje bardzo, ale nie boli mnie, nic nie robi sie fioletowy ani nic, ale jutro ide do rodzinnego po skierowanie i niech oceni i od razu na zabieg sie umowie | |
| |
 |
johny17l Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 |
|
| chłopie po co do rodzinnego do szpitala?? widzisz że puchnie, wiesz że coś jest nie tak, to czego nie idziesz od razu. nie rozumiem po jaką cholerę czekać, z czekania to nic dobrego jeszcze nigdy nikomu nie wyszło. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 |
|
| Często takie czekanie kończy się tym, że lekarz niema już praktycznie co ratować. Pozostaje tylko amputacja lub w najlepszym przypadku częściowa resekcja. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Krzysiek20 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 6 Skąd: Elb | Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 |
|
| Bylem u lekarza i to jest niby od mocniejszego sciagniecia skorki i sie zrobilo zapalenie, i jest ranka w 1 miejscu ktory pobolewa i dala mascie 2 i jesli do jutra nie zejdzie to od razu mam sie zgłosić do chirurga
a mam pytanie, jak pojde normalnie do szpitala wojewódzkiego na chirurgie to bede musial płacic za zabieg??
[ Dodano: Pią 01 Lip, 2011 ]
No i po wizycie u urologa mieliscie racje, aby isc szybko wiecej strachu niz warto a mam pytanie, skoro obylo sie bez zabiegu tylko tam naciagala i nie wspomniala nic o stulejce czyli jej nie mam ??:) prosze o odp jeszcze | |
| |
 |
johny17l Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sob 02 Lip, 2011 |
|
| na tej pierwszej fotce wygląda jak stulejka. wrzuc fotke jak ci ta opuchlizna zejdzie. | |
| |
 |
|