Żółtawa żołądź |
Autor | Wiadomość |
laguna15 Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 Żółtawa żołądź |
|
| Witam, mam 21 lat i ostatnio pojawił się pewien problem, moja żołądź w czasie spoczynku ma żółtawy kolor i w dodatku napletek się do niej przykleja.(myje go codziennie żeby nie było) Nie ma problemu ze ściągnięciem go ale jest tak jakby z nim sklejony i jeszcze ma taki "rybny zapach" (niezbyt przyjemny)
Czy to moze być spowodowane angina z której wyleczyłem się tydzień temu? Chorowalem przez 3 tygodnie a antybiotyk (Augmentin) brałem przez 2 tygodnie i do tego stosowałem nystatyne? Migdałki chyba się nie wyleczyły do końca bo są tam wciąż niewielkie ropne pozostalości. Prosze o pomoc bo nie wiem czy powinnienem udać się jak najszybciej do lekarza czy to przejściowe tylko. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 |
|
| pewnie grzybica spowodowana osłabieniem organizmu w czasie choroby. najlepiej idź z tym do lekarza który zleci odpowiednie badania i do wyniku dobierze odpowiedni lek.
Oczywiście zaraz któryś z amatorów smarowania wszystkiego maścią clotrimazolum Ci ją poleci. Ale Niekiedy sama maść nic nie da, trzeba dołączyć do niego różne leki doustne bo inaczej się drożdżycy nigdy nie wyleczy.
Tak czy inaczej warto jeszcze łykać vitaminum B compositum- 1 dzien jako dawkę szokową- 3 razy/dzien po 2 kapsułki. A w kolejne dni 3-4 razy dziennie po 1 tabletce. Po tygodniu wystarczy po 2-3 razy dziennie po 1 szt. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
laguna15 Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 |
|
| Z takim czyms to najlepiej do dermatologa odrazu? A jeszcze chcialbym sie dowiedziec na jak dlugo trzeba ograniczyc kontakty plciowe, az do wyleczenia czy to nie jest zarazliwe dla kobiet? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 |
|
| tak, jest zarazlwe. wiec trzeba poczekac do calkowitego wyleczenia. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
laguna15 Dołączył: 15 Mar 2011 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 15 Mar, 2011 |
|
| A jak dlugo moze trwac takie leczenie? | |
| |
 |
|
| 2-3 tygodnie do całkowitego wyleczenia | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|