Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Żółtawa żołądź
Autor Wiadomość
laguna15 

Wysłany: Wto 15 Mar, 2011   Żółtawa żołądź

Witam, mam 21 lat i ostatnio pojawił się pewien problem, moja żołądź w czasie spoczynku ma żółtawy kolor i w dodatku napletek się do niej przykleja.(myje go codziennie żeby nie było) Nie ma problemu ze ściągnięciem go ale jest tak jakby z nim sklejony i jeszcze ma taki "rybny zapach" (niezbyt przyjemny)

Czy to moze być spowodowane angina z której wyleczyłem się tydzień temu? Chorowalem przez 3 tygodnie a antybiotyk (Augmentin) brałem przez 2 tygodnie i do tego stosowałem nystatyne? Migdałki chyba się nie wyleczyły do końca bo są tam wciąż niewielkie ropne pozostalości. Prosze o pomoc bo nie wiem czy powinnienem udać się jak najszybciej do lekarza czy to przejściowe tylko.

andrzejgadarr 

Wysłany: Wto 15 Mar, 2011   

pewnie grzybica spowodowana osłabieniem organizmu w czasie choroby. najlepiej idź z tym do lekarza który zleci odpowiednie badania i do wyniku dobierze odpowiedni lek.
Oczywiście zaraz któryś z amatorów smarowania wszystkiego maścią clotrimazolum Ci ją poleci. Ale Niekiedy sama maść nic nie da, trzeba dołączyć do niego różne leki doustne bo inaczej się drożdżycy nigdy nie wyleczy.
Tak czy inaczej warto jeszcze łykać vitaminum B compositum- 1 dzien jako dawkę szokową- 3 razy/dzien po 2 kapsułki. A w kolejne dni 3-4 razy dziennie po 1 tabletce. Po tygodniu wystarczy po 2-3 razy dziennie po 1 szt.

laguna15 

Z takim czyms to najlepiej do dermatologa odrazu? A jeszcze chcialbym sie dowiedziec na jak dlugo trzeba ograniczyc kontakty plciowe, az do wyleczenia czy to nie jest zarazliwe dla kobiet?

penis.com.pl
andropenis
andrzejgadarr 

tak, jest zarazlwe. wiec trzeba poczekac do calkowitego wyleczenia.

laguna15 

A jak dlugo moze trwac takie leczenie?

andrzejgadarr 

2-3 tygodnie do całkowitego wyleczenia

Odpowiedz do tematu