Kopniak w jaja :) |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006 Kopniak w jaja :) |
|
| Witam mam pytanie ostatnio kolega kopnal mnie w jaja trochę bolało ale przeszło. Czy może coś się stać z nimi a dokładnie z jądrami.
Jeszcze jedno pytanko jak się rodzą dzieci chore (wspułczuje) to co ma wpływ że one takie są?
Dzięki | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| jak boli ponad godzine po udeżeniu trzeba sie do lekarza zgłosić jeżeli przechodzi szybciej to ok. tak kiedyś jakis lekarz mówił w jakims programie czy gdzieś. ogólnie to każdemu się zdażyło w życiu dostać w to miejsce choćby grając w piłke itd | |
| |
 |
Men84 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 19 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| Kiedys w czasie gry w pilke kumpel dostal kopa w jajaka, tak go bolaly ze musilelismy go zawiesc na izbe przyjec. Ale nic mu sie nie stalo | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| Ja znam taki przypadek jak kolega koledza tak wywaliłz kopa, że lewe jądro mu zmiażdżył. Koleś teraz nie ma jednego jądra, ale to uderzenie było idealnie wycelowane i z taką siłą, że karateka by się nie powstydził | |
| |
 |
Elektron Dołączył: 02 Kwi 2006 Posty: 27 | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| Mnie bolało krócej niż przez godzinę, wszystko ok, a po miesiącu rozlał się jakiś torbiel jądra(objawiło się strasznym bólem), ciężka operacja i zagrożenie życia w przypadku niewykrycia. | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| taki kopniak chyba boli ...... | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Sro 26 Kwi, 2006 |
|
| Elektron napisał/a: | Mnie bolało krócej niż przez godzinę, wszystko ok, a po miesiącu rozlał się jakiś torbiel jądra(objawiło się strasznym bólem), ciężka operacja i zagrożenie życia w przypadku niewykrycia. | no nie wątpie że to reguła że poniżej godziny to już ok ale podejrzewam że jakieś uszkodzenia samego układu sygnalizuje przewlekły ból... ja dostałem pare razy i to norma chyba hehe | |
| |
 |
|