Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kopniak w jaja :)
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006   Kopniak w jaja :)

Witam mam pytanie ostatnio kolega kopnal mnie w jaja :cry: trochę bolało ale przeszło. Czy może coś się stać z nimi a dokładnie z jądrami.
Jeszcze jedno pytanko jak się rodzą dzieci chore (wspułczuje) to co ma wpływ że one takie są?
Dzięki

Piotrek87

Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006   

jak boli ponad godzine po udeżeniu trzeba sie do lekarza zgłosić jeżeli przechodzi szybciej to ok. tak kiedyś jakis lekarz mówił w jakims programie czy gdzieś. ogólnie to każdemu się zdażyło w życiu dostać w to miejsce choćby grając w piłke itd

Men84 

Kiedys w czasie gry w pilke kumpel dostal kopa w jajaka, tak go bolaly ze musilelismy go zawiesc na izbe przyjec. Ale nic mu sie nie stalo :)

penis.com.pl
masturbator
cocaine

Ja znam taki przypadek jak kolega koledza tak wywaliłz kopa, że lewe jądro mu zmiażdżył. Koleś teraz nie ma jednego jądra, ale to uderzenie było idealnie wycelowane i z taką siłą, że karateka by się nie powstydził :D

Elektron

Mnie bolało krócej niż przez godzinę, wszystko ok, a po miesiącu rozlał się jakiś torbiel jądra(objawiło się strasznym bólem), ciężka operacja i zagrożenie życia w przypadku niewykrycia.

love508 

taki kopniak chyba boli ......

Piotrek87

Wysłany: Sro 26 Kwi, 2006   

Elektron napisał/a:
Mnie bolało krócej niż przez godzinę, wszystko ok, a po miesiącu rozlał się jakiś torbiel jądra(objawiło się strasznym bólem), ciężka operacja i zagrożenie życia w przypadku niewykrycia.
no nie wątpie że to reguła że poniżej godziny to już ok ale podejrzewam że jakieś uszkodzenia samego układu sygnalizuje przewlekły ból... ja dostałem pare razy i to norma chyba hehe

Odpowiedz do tematu