No to wkoncu jak z tym jest ?? |
Autor | Wiadomość |
gaceczek Dołączył: 12 Kwi 2006 Posty: 6 | Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 No to wkoncu jak z tym jest ?? |
|
| Witam mam pytanko. Przejżałem wiekszosc z tych tematow i w rezultacie nie wiem jak to jest z tymi efektami. Wiekszosc wypowiedzi to robienie sobie jaj. Wiec jak to jest mozna przy tym miec jakies rezultaty czy to tylko kolejna sciema. | |
| |
 |
gaceczek Dołączył: 12 Kwi 2006 Posty: 6 | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| hmmm albo nikt juz nie przeglada tego forum albo martne rezultaty z tych cwiczen | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| Z tego co czytalem na forum, to niektórzy widzą rezultaty... czyli mozliwe ze to działa.
A tak przy okazji: ile masz cm. ze chcesz powiekszac? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| nie chce powiekszac moze troche pogrubic ale narazie chciałbym sie dowiedziec czy to wogle ma jakis sens przydałbyby sie konkrety jak z tym jest | |
| |
 |
|
| i jeszce jedno sporo osob z tego co czytałem wypowiada sie ze niby cos tam powiekszyli ale sami nie wiedza czy to dlatego ze im spuchł czy faktycznie urósł | |
| |
 |
dzidek Dołączył: 21 Cze 2005 Posty: 2 | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| ale sami nie wiedza czy to dlatego ze im spuchł czy faktycznie urósł
a co za roznica? wazne, ze jest wiekszy. To tak samo jak z bicepsem - jak przestaniesz cwiczyc, to spadnie. Widzialem kiedys taki filmik - hindus najpierw robil z wackiem cos jakby walkowanie ciasta(takim kijem) a potem podniosl wackiem wielki kamien. Cos w tym musi byc... | |
| |
 |
|
| no wiesz nie bardzo chce całe zycie sie w to bawic i chodzic z opuchlizna a miesnie to troche inna sprawa miesnie utrzymujesz przez odpowiednia diete ciwcze troche wiec akurat do miesni sie nie mieszajmy | |
| |
 |
gaceczek Dołączył: 12 Kwi 2006 Posty: 6 | Wysłany: Pon 17 Kwi, 2006 |
|
| i co sa na tym forum chcoiarz 3 osoby ktore zastosowały cwiczenia i odnotowały jakies stałe przyrosty | |
| |
 |
royscop Dołączył: 13 Lut 2006 Posty: 25 Skąd: Południowa polska | Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006 |
|
| Są tylko że na efekty trzeba stosunkowo długo czekać. W moim przypadku w przeciągu 3 miesięcynierególarnego ćwiczenia dało to około 3-4 mm długości a poza tym wyglada dużo atrakcyjniej. Poprostu nie należy się zniechęcać ale ćwiczyc dalej. | |
| |
 |
|