Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     No to wkoncu jak z tym jest ??
Autor Wiadomość
gaceczek

Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006   No to wkoncu jak z tym jest ??

Witam mam pytanko. Przejżałem wiekszosc z tych tematow i w rezultacie nie wiem jak to jest z tymi efektami. Wiekszosc wypowiedzi to robienie sobie jaj. Wiec jak to jest mozna przy tym miec jakies rezultaty czy to tylko kolejna sciema.

gaceczek

Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006   

hmmm albo nikt juz nie przeglada tego forum albo martne rezultaty z tych cwiczen

Gość

Z tego co czytalem na forum, to niektórzy widzą rezultaty... czyli mozliwe ze to działa.
A tak przy okazji: ile masz cm. ze chcesz powiekszac?

penis.com.pl
viamax
gaceczek

nie chce powiekszac moze troche pogrubic ale narazie chciałbym sie dowiedziec czy to wogle ma jakis sens :) przydałbyby sie konkrety jak z tym jest

gaceczek

i jeszce jedno sporo osob z tego co czytałem wypowiada sie ze niby cos tam powiekszyli ale sami nie wiedza czy to dlatego ze im spuchł czy faktycznie urósł :)

dzidek

ale sami nie wiedza czy to dlatego ze im spuchł czy faktycznie urósł :)

a co za roznica? wazne, ze jest wiekszy. To tak samo jak z bicepsem - jak przestaniesz cwiczyc, to spadnie. Widzialem kiedys taki filmik - hindus najpierw robil z wackiem cos jakby walkowanie ciasta(takim kijem) a potem podniosl wackiem wielki kamien. Cos w tym musi byc...

gaceczek

no wiesz nie bardzo chce całe zycie sie w to bawic i chodzic z opuchlizna :) a miesnie to troche inna sprawa :) miesnie utrzymujesz przez odpowiednia diete :) ciwcze troche wiec akurat do miesni sie nie mieszajmy :)

gaceczek

Wysłany: Pon 17 Kwi, 2006   

i co sa na tym forum chcoiarz 3 osoby ktore zastosowały cwiczenia i odnotowały jakies stałe przyrosty

royscop

Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006   

Są tylko że na efekty trzeba stosunkowo długo czekać. W moim przypadku w przeciągu 3 miesięcynierególarnego ćwiczenia dało to około 3-4 mm długości a poza tym wyglada dużo atrakcyjniej. Poprostu nie należy się zniechęcać ale ćwiczyc dalej. :)

Odpowiedz do tematu