| Zwolnienie lekarskie z wf-u |
| Autor | Wiadomość |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 Zwolnienie lekarskie z wf-u |
|
| Mam następujące pytanko. Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać zwolnienie lekarskie z wf-u na cały rok?Mam dość tej lekcji, nie umiem grać w piłkę, siatkę ani w kosza przez co jestem klasowym pośmiewiskiem. Mam tego dość! i wiem że inni też mają ten problem, tylko boją się o tym mówić. Kolejna lekcja wf-u jest dla mnie katorgą. Proszę o pomoc. Nie piszcie odpowiedzi typu "ciesz się że możesz ćwiczyć". Proszę o pomoc. | |
| |
 |
MasterM Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 33 | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| | cwicz bo bedziesz jescze wikekszym plackie, a ich miej w dupie, rob swoje, pzdro | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 37 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| hejo!!
ja tez nie cwicze, z jednego glownego powodu, ktorego nie da sie olac... nauczyciel od w-f to g... i oblech... blee... znalazlem u siebie kilka wad, a zwolniony jestem na astme (ktorej nie mam ), moja pani doktor jest suuuper sprobuj cos u siebie znalezc, moze sie uda, zycze powodzenia, narka!! | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Szymon7 Wiek: 37 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| | aha- moze po prostu powiedz lekarzowi o tym, co Cie trapi... moze okaze sie wyrozumialy, sprobuj, warto... | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| dziex wam spróbuję coś zrobić | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| Hmm idz do jakiegos nie bardzo znanego lekarza i powiedz ze potrzebujesz zwolnienie z WFu (za wizyte powinien wziasc nie wiecej jak 50 zł... ) | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| | _Maciek_ Myślisz że takie coś może się udać? A jeśli lekarz odmówi i jeszcze mnie wyda o łapówkarstwo? | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| i przez zwolnienie z w-f -u i nie uprawianiu sportów o hardkorowym sexie możecie sobie tylko pomażyć bo takie wymoczki gówno są w stanie zrobić.
to nie chłopak zazwyczaj leży i czeka na przyjemność.
weźcie to pod uwagę.
ps na w-f-y i tak nie chodze co nie znaczy ze nie ćwiczębo to robię ok 7 razy w tygodniu i moę sie tym szczycić że nei ja pikerwszy kończę rąbanko z wycieńczenia tylko ona
siedząc przed kompem trudno jest to osiągnąć. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 |
|
| | existenz napisał/a: | | _Maciek_ Myślisz że takie coś może się udać? A jeśli lekarz odmówi i jeszcze mnie wyda o łapówkarstwo? |
Powiesz ze to za wizyte za 50 zł mysle ze nie bedzie problemu i Cie nie wyda... | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 |
|
| ja przez 19 lat traktowałem wuef jak zło konieczne i teraz żałuję - zero kondycji, zero siły, niemal brak mięśni i oponka wokół pasa. dopiero teraz, na studiach, zrozumiałem, że źle robiłem obijając się na nielubianym wuefie. trochę poniewczasie existenz, nie popełniaj tego samego błędu. stawiam dolary przeciwko orzechom że kiedyś będziesz żałował. | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 37 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006 |
|
| ejze... czy to, ze ktos nie cwiczy na zajeciach w-f, to od razu calkowicie nic nie robi? ja na w-f nie cwicze, aczkolwiek sport uprawiam, kondycje mam, do tego nie potrzeba w-f... te same, a nawet lepsze cwiczenia, do ktorych nie jestem "zmuszany" moge wykonac w domu | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| | a potem się dziwią że mają wielkie brzuchy, grube dupy i zawał koło 40.... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
tomazzzo17 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 14 Skąd: wies | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| | ja tez nie nawidze cwiczyc, robie wszystko by unikac wfu, ni umiem grac w piłke i w ogole,m jakos tak i tez chce zalatwic takie zwolnienie | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
tomazzzo17 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 14 Skąd: wies | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| | a gdzie jest taki lekarz? | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| ja tez jestem zwolniony i mam do tego mocny powud poruszam si ena wozko inwalidzkim a moj glupi nauczyciel od wf przez trzy lata wstawial mi co lekcja po trzy jedynki i co pol rocz enie klasifikowanie i ladowalem u dyra i tak wkulko hehe glupi nie ?:D | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
| |