Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zwolnienie lekarskie z wf-u
Autor Wiadomość
existenz

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006   Zwolnienie lekarskie z wf-u

Mam następujące pytanko. Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać zwolnienie lekarskie z wf-u na cały rok?Mam dość tej lekcji, nie umiem grać w piłkę, siatkę ani w kosza przez co jestem klasowym pośmiewiskiem. :cry: Mam tego dość! i wiem że inni też mają ten problem, tylko boją się o tym mówić. Kolejna lekcja wf-u jest dla mnie katorgą. Proszę o pomoc. Nie piszcie odpowiedzi typu "ciesz się że możesz ćwiczyć". Proszę o pomoc. :cry:

MasterM

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006   

cwicz bo bedziesz jescze wikekszym plackie, a ich miej w dupie, rob swoje, pzdro

Szymon7 

hejo!!

ja tez nie cwicze, z jednego glownego powodu, ktorego nie da sie olac... nauczyciel od w-f to g... i oblech... blee... znalazlem u siebie kilka wad, a zwolniony jestem na astme (ktorej nie mam :D ), moja pani doktor jest suuuper :wink: sprobuj cos u siebie znalezc, moze sie uda, zycze powodzenia, narka!!

penis.com.pl
bathmate
Szymon7 

aha- moze po prostu powiedz lekarzowi o tym, co Cie trapi... moze okaze sie wyrozumialy, sprobuj, warto...

existenz

dziex wam :) spróbuję coś zrobić

Gość

Hmm idz do jakiegos nie bardzo znanego lekarza i powiedz ze potrzebujesz zwolnienie z WFu (za wizyte powinien wziasc nie wiecej jak 50 zł... :wink: )

existenz

_Maciek_ Myślisz że takie coś może się udać? A jeśli lekarz odmówi i jeszcze mnie wyda o łapówkarstwo?

hipopotam

i przez zwolnienie z w-f -u i nie uprawianiu sportów o hardkorowym sexie możecie sobie tylko pomażyć bo takie wymoczki gówno są w stanie zrobić.
to nie chłopak zazwyczaj leży i czeka na przyjemność.
weźcie to pod uwagę.
ps na w-f-y i tak nie chodze co nie znaczy ze nie ćwiczębo to robię ok 7 razy w tygodniu i moę sie tym szczycić że nei ja pikerwszy kończę rąbanko z wycieńczenia tylko ona
siedząc przed kompem trudno jest to osiągnąć.

Gość

Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006   

existenz napisał/a:
_Maciek_ Myślisz że takie coś może się udać? A jeśli lekarz odmówi i jeszcze mnie wyda o łapówkarstwo?

Powiesz ze to za wizyte :) za 50 zł mysle ze nie bedzie problemu i Cie nie wyda...

addam

Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006   

ja przez 19 lat traktowałem wuef jak zło konieczne i teraz żałuję - zero kondycji, zero siły, niemal brak mięśni i oponka wokół pasa. dopiero teraz, na studiach, zrozumiałem, że źle robiłem obijając się na nielubianym wuefie. trochę poniewczasie :| existenz, nie popełniaj tego samego błędu. stawiam dolary przeciwko orzechom że kiedyś będziesz żałował.

Szymon7 

Wysłany: Sob 15 Kwi, 2006   

ejze... czy to, ze ktos nie cwiczy na zajeciach w-f, to od razu calkowicie nic nie robi? ja na w-f nie cwicze, aczkolwiek sport uprawiam, kondycje mam, do tego nie potrzeba w-f... te same, a nawet lepsze cwiczenia, do ktorych nie jestem "zmuszany" moge wykonac w domu :wink:

paulinka 

Wysłany: Czw 27 Gru, 2007   

a potem się dziwią że mają wielkie brzuchy, grube dupy i zawał koło 40....

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

tomazzzo17 

ja tez nie nawidze cwiczyc, robie wszystko by unikac wfu, ni umiem grac w piłke i w ogole,m jakos tak i tez chce zalatwic takie zwolnienie

penis.com.pl
tabletki penilarge
tomazzzo17 

a gdzie jest taki lekarz?

mirek18 

ja tez jestem zwolniony i mam do tego mocny powud :) poruszam si ena wozko inwalidzkim :) a moj glupi nauczyciel od wf przez trzy lata wstawial mi co lekcja po trzy jedynki i co pol rocz enie klasifikowanie i ladowalem u dyra i tak wkulko hehe glupi nie ?:D

Odpowiedz do tematu