Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!!
Autor Wiadomość
Koleżka

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!!

Witam
Mam problem.... o ktorym pewnie juz macie dosc czytac... no ale sprobuje mimo wszystko:)

Otoz moj penis ma zaledwie 12cm w zwodzie (maksymalnie 13, ale to rzadko) a w obwodzie cos kolo 11 lub maksymalnie 12. Ogolnie jednak nie lubie sie oszukiwac i odginac go podczas pomiarow, wiec oficjalnie uwzam, ze to 12 i 11 jesli chodzi o wymiary. No coz..... to bardzo skromnie:( Aha, moj wiek to 24 lata.
Poznalem fajna dziewczyne, dobrze sie rozumiemy i takie tam bla bla bla;P W koncu chcielibysmy zaczac wspolzyc, ale ... no wlasnie.... jestem pelen obaw... Czy w zwiazku z tym, jest tu ktos, kto np uprawial sex majac tak skromne wyposazeniem i moglby udzielic kilku rad i wskazowek?? Jak to w ogole jest z takim wymiarem i czy moze wszystko pojsc dobrze? Jak sie domyslacie, nie mam zbyt duzego doswiadczenia w tych sprawach. Najfajniej by bylo, gdyby na ten temat wypowiedzieli sie jacys "praktykanci", a nie tylko "teoretycy".... no i osoby, ktore maja wlasnie podobne rozmiary, co ja.... bo zwierzenia wszystkich 14 + beda mnie tylko dolowac:) Czy ktos z takim sprzetem z tego forum uprawial sex?? jak bylo?? jakie problemy?? o czym pamietac??
Prosze o pomoc:(
Podrawiam wszystkich!!

hipopotam

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   Re: Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!!

miestety mam troszkę większe wymiary ale kiedyś trafiła mi się dziewczyna z taaaaaaaaaaką dziurą po długotrwałym męczeniu się (oczywiście bez rezultatów bo wpadałem jak śliwka w kompot :? ) doszedłem do wniosku że trzeba dobrze celować.
podniosłem jej nogi aż po moją szyję i celowałem prosto w punkt g doszła po 15 min.- co jeszcze mnie nie satysłakcjonowało bo ja byłem nadal świerzywięc jeszcze troszkę się posexiliśmy tymrazem wsadziłem jej jeszcze palec w pupę ( wtedy doszła jeszcze raz) a następnie spytałem czy chciałaby do drugiej dziurki. zgodziła się - po następnych 20 min ona była już po 3 a ja po 1 i wszyscy byli szcześliwi
tak więc chyba udowodniłem że i koleś z małym sprzętem może dogodzić dziewczynie z normalną dziurką i kolo z normalnym sprzętem koleżance z wielką szparą.
powodzenia życzę.

Koleżka

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   Re: Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!!

Dzieki Hipo za odpowiedz. Chyba "na szczescie", a nie "niestety":) Troche wieksze wymiary, czyli jakie?? Czyli kochales sie z nia w pozycji klasycznej, w ktorej uniosles jej tak wysoko nogi??

Panowie, prosze o kolejne rady i komentarze... Bde bardzo wdzieczny.

penis.com.pl
viamax
Home

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   

Ponoc zeby zadowolic kobiete trzeba 10 cm 8) Wiec chyba powiniens byc spokojny. Ale jak chcesz miec pewnosc to zacznij cwiczyc na powiekszenie go 8)

Home

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   

Radzil bym Ci poszukac tez gdzies tematu o pozycjach bo to sie powinno bardzo wam przydac 8) 8) 8)
Pozdrawiam

hipopotam

Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006   

tak to była klasyczna tylko że miałem jej nogi na ramionach
a co do mojego penisa to jest podobno nawet spory ale to już pisałem w innych postach

Koleżka

Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006   

Dzieki panowie za odpowiedzi.
Pozycje juz wyszukalem. Ktos jeszcze moze ma jakies przemyslaenia na temat mojego problemu opisanego w poscie??

Hipo - nie znalazlem tej informacji. Ile cm ma Twoj penis? Ciekawi mnie to, ze wzgledu na sytuacje, ktora opisywales.

Gość

przyajcielu z "malym jamniczkiem" nie ma znaczenia jaki on jest aby byl na swoim miejscu... jesli masz juz sie kochac to poznaj jej dobrze cialo a jesli chodzi o wkladanie niektore kobiety bardzo dobrze czuja czlonka jak siedza na facecie inne z kolei wola od tylu... ja osobiscie wole jezykiem z penetrowac jej cudownosc a pozniej kiedy ostatecznie nawilze wtedy pozycje do wyboru...naprawde nie masz co sie przejmowac tym...gorzej by bylo gdybys nie umial kontrolowac swego wytrysku...bywaj zdrow

p.s :) ziomus i pamietaj dobrze nawilzaj kobiete...no chyba ze jest tak mokra i ponetna to wtedy nic innego jak dostosowac sie do palcowki...

Koleżka

Dzieki homi za rade i podtrzymanie na duchu:)
tylko nie za bardzo rozumiem, o co chodzi w P.S..... moglbys wyjasnic?? tzn wiem co to palcowka, hehehe, tylko o co chodzi w samej tresci tego zdania:)
z gory dzieki:)

Gość

widzisz ziomus jesli paluszkiem delikatnie wsadzisz do pochwy i przesuniesz paluszek bardziej do gornej scianki pochwy to mozesz natknac sie na punkt G ( najbardziej oczekiwany i ponetny przez kobiety punkt-nie udowodniony zreszto ale cos w tym jest)..ale zeby palcowke zrobic musi laska twoja byc odpowiednio wilgotna i podniecona...musisz troche tez zgiac paluszek...widzisz ziomus z racji tego ze czlonek nie ze wszystkim radzi wiec poradz sobie palcowka... najbardziej kobiety odczuwaja punkt G z pozycji z tylu...ale sa rozne opinie... przeczytaj sobie kamasutre indyjska dowiesz sie naprawde duzo...

rob tak aby ona byla podniecona dostatecznie wtedy twoj ptak odpowiednio sie zwiekszy...przytrzymuj tez orgazm swoj i nie dopuszczaj do erekcji a pozniej...zobaczysz...cale cialo twoje bedzie pulsowalo w pochwie tej dziewczyny...mmm same przyejmnosci...powodzenia

Koleżka

:) Wielkie dzieki homie za info:) postaram sie wprowadzic Twe rady w zycie:) Raz jeszcze dzieki:)

hipopotam

Koleżka napisał/a:
Hipo - nie znalazlem tej informacji. Ile cm ma Twoj penis? Ciekawi mnie to, ze wzgledu na sytuacje, ktora opisywales.
16, 5 / 13obwodu

marcin28

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006   

Wiesz co kolezka mialem ten sam problem co ty...tez mam nieduzego penisa(11,5cm)i poznalem ostatnio pewna kobiete ktora miala juz bogate zycie seksualne i tez bylem pewien obaw co do tego jak wypadne poprostu sie balem...co gorsze nigdy do tej pory tego nie robilem ale wiele z nia o tych sprawach rozmawialem zobaczylem jakie ma podejscie do tego tematu wszak wiedzialem ze juz z niejednego pieca jadla chleb i w koncu zaryzykowalem...na poczatku sie zajela mna a ja nia i to wlasnie jest rada dla ciebie...pracuj rekoma i ustami przy niej a to juz wiele daje jej radosci a pozniej dalem z siebie wszystko i mysle ze mi sie udalo sadze tak po jej reakcii i zachowaniu podczas stosunku i oczywiscie po jej slowach ze bylo swietnie...pamietaj jezeli to jest prawdziwa milosc to ile masz w spodniach przestaje byc najwazniejsze.pozdrawiam.3maj sie.

penis.com.pl
andropenis
Koleżka

Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006   

Hipo... no to naprawde niezle. Pozazdroscic:)

Marcin, dzieki za slowa otuchy. To dobrze, ze trafiles akurat na kobiete, ktora pomogla Ci sie przemoc. Raz jeszcze dzieki za slowa wsparcia! Pozdrawiam serdecznie!

hipopotam

Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006   

jak wixać pod moim ostem to jeszcze mam coś co mi nie odpowiada. a jeżeli to jest twój pierwszy raz to nie szykuj się na cuda bo pewnie będzie nie tka jakbyś chciał
sex zaczyna się po 10 razie
pierwsze 9 trzeba poporostu przetrwać próbując wynieść z niech tyle kożyści ilę się da.
pozdro.

Odpowiedz do tematu