Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!! |
Autor | Wiadomość |
Koleżka Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 10 | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!! |
|
| Witam
Mam problem.... o ktorym pewnie juz macie dosc czytac... no ale sprobuje mimo wszystko:)
Otoz moj penis ma zaledwie 12cm w zwodzie (maksymalnie 13, ale to rzadko) a w obwodzie cos kolo 11 lub maksymalnie 12. Ogolnie jednak nie lubie sie oszukiwac i odginac go podczas pomiarow, wiec oficjalnie uwzam, ze to 12 i 11 jesli chodzi o wymiary. No coz..... to bardzo skromnie:( Aha, moj wiek to 24 lata.
Poznalem fajna dziewczyne, dobrze sie rozumiemy i takie tam bla bla bla;P W koncu chcielibysmy zaczac wspolzyc, ale ... no wlasnie.... jestem pelen obaw... Czy w zwiazku z tym, jest tu ktos, kto np uprawial sex majac tak skromne wyposazeniem i moglby udzielic kilku rad i wskazowek?? Jak to w ogole jest z takim wymiarem i czy moze wszystko pojsc dobrze? Jak sie domyslacie, nie mam zbyt duzego doswiadczenia w tych sprawach. Najfajniej by bylo, gdyby na ten temat wypowiedzieli sie jacys "praktykanci", a nie tylko "teoretycy".... no i osoby, ktore maja wlasnie podobne rozmiary, co ja.... bo zwierzenia wszystkich 14 + beda mnie tylko dolowac:) Czy ktos z takim sprzetem z tego forum uprawial sex?? jak bylo?? jakie problemy?? o czym pamietac??
Prosze o pomoc:(
Podrawiam wszystkich!! | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 Re: Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!! |
|
| miestety mam troszkę większe wymiary ale kiedyś trafiła mi się dziewczyna z taaaaaaaaaaką dziurą po długotrwałym męczeniu się (oczywiście bez rezultatów bo wpadałem jak śliwka w kompot ) doszedłem do wniosku że trzeba dobrze celować.
podniosłem jej nogi aż po moją szyję i celowałem prosto w punkt g doszła po 15 min.- co jeszcze mnie nie satysłakcjonowało bo ja byłem nadal świerzywięc jeszcze troszkę się posexiliśmy tymrazem wsadziłem jej jeszcze palec w pupę ( wtedy doszła jeszcze raz) a następnie spytałem czy chciałaby do drugiej dziurki. zgodziła się - po następnych 20 min ona była już po 3 a ja po 1 i wszyscy byli szcześliwi
tak więc chyba udowodniłem że i koleś z małym sprzętem może dogodzić dziewczynie z normalną dziurką i kolo z normalnym sprzętem koleżance z wielką szparą.
powodzenia życzę. | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
Koleżka Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 10 | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 Re: Problem... nudny, ale moze.... Prosze O Pomoc!! |
|
| Dzieki Hipo za odpowiedz. Chyba "na szczescie", a nie "niestety":) Troche wieksze wymiary, czyli jakie?? Czyli kochales sie z nia w pozycji klasycznej, w ktorej uniosles jej tak wysoko nogi??
Panowie, prosze o kolejne rady i komentarze... Bde bardzo wdzieczny. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 |
|
| Ponoc zeby zadowolic kobiete trzeba 10 cm Wiec chyba powiniens byc spokojny. Ale jak chcesz miec pewnosc to zacznij cwiczyc na powiekszenie go | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 |
|
| Radzil bym Ci poszukac tez gdzies tematu o pozycjach bo to sie powinno bardzo wam przydac
Pozdrawiam | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 |
|
| tak to była klasyczna tylko że miałem jej nogi na ramionach
a co do mojego penisa to jest podobno nawet spory ale to już pisałem w innych postach | |
| |
 |
Koleżka Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 10 | Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 |
|
| Dzieki panowie za odpowiedzi.
Pozycje juz wyszukalem. Ktos jeszcze moze ma jakies przemyslaenia na temat mojego problemu opisanego w poscie??
Hipo - nie znalazlem tej informacji. Ile cm ma Twoj penis? Ciekawi mnie to, ze wzgledu na sytuacje, ktora opisywales. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 |
|
| przyajcielu z "malym jamniczkiem" nie ma znaczenia jaki on jest aby byl na swoim miejscu... jesli masz juz sie kochac to poznaj jej dobrze cialo a jesli chodzi o wkladanie niektore kobiety bardzo dobrze czuja czlonka jak siedza na facecie inne z kolei wola od tylu... ja osobiscie wole jezykiem z penetrowac jej cudownosc a pozniej kiedy ostatecznie nawilze wtedy pozycje do wyboru...naprawde nie masz co sie przejmowac tym...gorzej by bylo gdybys nie umial kontrolowac swego wytrysku...bywaj zdrow
p.s ziomus i pamietaj dobrze nawilzaj kobiete...no chyba ze jest tak mokra i ponetna to wtedy nic innego jak dostosowac sie do palcowki... | |
| |
 |
|
| Dzieki homi za rade i podtrzymanie na duchu:)
tylko nie za bardzo rozumiem, o co chodzi w P.S..... moglbys wyjasnic?? tzn wiem co to palcowka, hehehe, tylko o co chodzi w samej tresci tego zdania:)
z gory dzieki:) | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 |
|
| widzisz ziomus jesli paluszkiem delikatnie wsadzisz do pochwy i przesuniesz paluszek bardziej do gornej scianki pochwy to mozesz natknac sie na punkt G ( najbardziej oczekiwany i ponetny przez kobiety punkt-nie udowodniony zreszto ale cos w tym jest)..ale zeby palcowke zrobic musi laska twoja byc odpowiednio wilgotna i podniecona...musisz troche tez zgiac paluszek...widzisz ziomus z racji tego ze czlonek nie ze wszystkim radzi wiec poradz sobie palcowka... najbardziej kobiety odczuwaja punkt G z pozycji z tylu...ale sa rozne opinie... przeczytaj sobie kamasutre indyjska dowiesz sie naprawde duzo...
rob tak aby ona byla podniecona dostatecznie wtedy twoj ptak odpowiednio sie zwiekszy...przytrzymuj tez orgazm swoj i nie dopuszczaj do erekcji a pozniej...zobaczysz...cale cialo twoje bedzie pulsowalo w pochwie tej dziewczyny...mmm same przyejmnosci...powodzenia | |
| |
 |
|
| Wielkie dzieki homie za info:) postaram sie wprowadzic Twe rady w zycie:) Raz jeszcze dzieki:) | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 |
|
| Koleżka napisał/a: | Hipo - nie znalazlem tej informacji. Ile cm ma Twoj penis? Ciekawi mnie to, ze wzgledu na sytuacje, ktora opisywales. | 16, 5 / 13obwodu | |
| |
 |
marcin28 Dołączył: 19 Sty 2006 Posty: 8 | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| Wiesz co kolezka mialem ten sam problem co ty...tez mam nieduzego penisa(11,5cm)i poznalem ostatnio pewna kobiete ktora miala juz bogate zycie seksualne i tez bylem pewien obaw co do tego jak wypadne poprostu sie balem...co gorsze nigdy do tej pory tego nie robilem ale wiele z nia o tych sprawach rozmawialem zobaczylem jakie ma podejscie do tego tematu wszak wiedzialem ze juz z niejednego pieca jadla chleb i w koncu zaryzykowalem...na poczatku sie zajela mna a ja nia i to wlasnie jest rada dla ciebie...pracuj rekoma i ustami przy niej a to juz wiele daje jej radosci a pozniej dalem z siebie wszystko i mysle ze mi sie udalo sadze tak po jej reakcii i zachowaniu podczas stosunku i oczywiscie po jej slowach ze bylo swietnie...pamietaj jezeli to jest prawdziwa milosc to ile masz w spodniach przestaje byc najwazniejsze.pozdrawiam.3maj sie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Koleżka Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 10 | Wysłany: Wto 11 Kwi, 2006 |
|
| Hipo... no to naprawde niezle. Pozazdroscic:)
Marcin, dzieki za slowa otuchy. To dobrze, ze trafiles akurat na kobiete, ktora pomogla Ci sie przemoc. Raz jeszcze dzieki za slowa wsparcia! Pozdrawiam serdecznie! | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 |
|
| jak wixać pod moim ostem to jeszcze mam coś co mi nie odpowiada. a jeżeli to jest twój pierwszy raz to nie szykuj się na cuda bo pewnie będzie nie tka jakbyś chciał
sex zaczyna się po 10 razie
pierwsze 9 trzeba poporostu przetrwać próbując wynieść z niech tyle kożyści ilę się da.
pozdro. | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
|