Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z synem
Autor Wiadomość
Robertos

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   Problem z synem

Mam taki PRoblem Bo syn(13 lat) ostatnio mi sie zwierzyl ze sie masturbuje i nie ma wytrysku czy w tym wieku chlopcy powinni miec juz wytrysk?? .Mowi ze po dwoch minutach ma bardzo mile uczucie i koniec i dalej juz nie moze sie masturbowac bo juz go czlonek boli .

Home

Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006   

Ja bylem mlodszy jak zaczelem sie masturbowac i o ile pamietam to zawsze cos tam lecialo moze nie zawiele ale zawsze chyba cos , dla pewnosci udal bym sie do urologa i wytlumaczyl wszystko.
Pozdrawiam

Ireneusz 

witam
Jak chlopak jest mocno rozwiniety
to powinien miec przy masturbacji wytrysk moze on byc maly nieznaczny i nawet niezauwazalny pogadaj z synam niech ci opisze jak to wyglada moze nawet niezauwazy jak wytryska namiastka spermy
chociaz ja w tym wieku pamietam juz normalnie lalem.ale jak zycie uczy bywa z tym roznie. Moze ma tzw zmazy nocne czyli polucje zapytaj go o to
moze po nocnych polucjach nie ma za tyle nasienia by móc je zobaczyc

penis.com.pl
tabletki penilarge
Grau

Nie ma powodu do zmartwienia. To normalne. Jądra i inne gruczoły nie pracują jeszcze pełną parą, więc nie ma wydzieliny. W końcu chłopiec ma dopiero 13 lat! Jego organizm dojrzewa płciowo. Zdolność do przeżywania orgazmu to już oznacza. Niedługo będzie miał wytryski. Spoko :wink:

[ Marcel Achard]

s0d

Wysłany: Pon 21 Sie, 2006   

Pamietam ze dopiero pierwszy wytrysk mialem cos kolo 14 lat a wczeniej to nic nie lecialo ;) wiec nie ma zmartwien. Teraz cieknie ja glupi

twarożek

nie wiem ocb w temacie

lecz

selfuck rulez

hildegrant

prosta sprawa: orgazm pojmowany jako przyjemne uczucie moga miec nawet kilkuletni chlopcy...pelnowartosciowa "tresc" pojawia sie kiedy cala fabryka zaczyna pracowac, co nawet wtedy nie oznacza, ze jadra sa na tyle dojrzale by produkowac zdrowe plemniki...
a swoja droga podziwiam cie, ze tak wychowales syna, ze mowi ci o takich sprawach, ja mam to przed soba bo moj szkrab ma dopiero rok :wink:

Gość

Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006   

ja mam 12 lat i jak zaczalem sie masturbowac to nagle dostalem orgazmu ze takie to dziwne bylo ze musialem na chwile przestac i tak co chwile
ze 3 razy noi dotklem cewki odciaglem palec i patrze a tu cos sie ciagnie to chyba wytrysk

lalala80

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

Ja w wieku 14, 5 zacząłem obserwować że wogle coś tam leci

[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2007 ]
a tak wogle pogratulować kontaktu z synem, nie wiem czy poszedłbym do swojego

love508 

msasz bardzo odwaznego syna, ja bym nie powiedzial ojcu - w koncu masturbacja to grzech :) ale przyjemny a czasem niezbedny

luter 

jw :lol:

mateuszeq
[Usunięty]

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

ech widać, że to pisało dziecko które ma ten problem a nie jakiś ojciec ;] lolki jesteśta ;d

Gość

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007   

Pamiętam moje początki. Też podczas orgazmu nie miałem wytrysku. Te suche orgazmy zupełnie odczuwałem inaczej, niż orgazmy obecne. Tamte na pewno były dłuższe. Teraz sperma tryska jak z fontanny i jest super :)

penis.com.pl
penilarge krem
showi2

Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007   

Tak, na początku bez orgazmu.

Teraz w ogóle co innego ;]]

ame

Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007   

mateuszeq napisał/a:
ech widać, że to pisało dziecko
pewnie, że pewnie. Który ojciec jest taki ciemny, żeby pytać o takie głupoty, tak jak by sam nie był młody...

Odpowiedz do tematu