| Problem z synem |
| Autor | Wiadomość |
Robertos Dołączył: 06 Kwi 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 Problem z synem |
|
| | Mam taki PRoblem Bo syn(13 lat) ostatnio mi sie zwierzyl ze sie masturbuje i nie ma wytrysku czy w tym wieku chlopcy powinni miec juz wytrysk?? .Mowi ze po dwoch minutach ma bardzo mile uczucie i koniec i dalej juz nie moze sie masturbowac bo juz go czlonek boli . | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006 |
|
| Ja bylem mlodszy jak zaczelem sie masturbowac i o ile pamietam to zawsze cos tam lecialo moze nie zawiele ale zawsze chyba cos , dla pewnosci udal bym sie do urologa i wytlumaczyl wszystko.
Pozdrawiam | |
| |
 |
Ireneusz Dołączył: 07 Gru 2005 Posty: 5 Skąd: ślask | Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006 |
|
| witam
Jak chlopak jest mocno rozwiniety
to powinien miec przy masturbacji wytrysk moze on byc maly nieznaczny i nawet niezauwazalny pogadaj z synam niech ci opisze jak to wyglada moze nawet niezauwazy jak wytryska namiastka spermy
chociaz ja w tym wieku pamietam juz normalnie lalem.ale jak zycie uczy bywa z tym roznie. Moze ma tzw zmazy nocne czyli polucje zapytaj go o to
moze po nocnych polucjach nie ma za tyle nasienia by móc je zobaczyc | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Grau Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 16 Skąd: dolina pewnej rzeki | Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006 |
|
| Nie ma powodu do zmartwienia. To normalne. Jądra i inne gruczoły nie pracują jeszcze pełną parą, więc nie ma wydzieliny. W końcu chłopiec ma dopiero 13 lat! Jego organizm dojrzewa płciowo. Zdolność do przeżywania orgazmu to już oznacza. Niedługo będzie miał wytryski. Spoko | _________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze.
[ Marcel Achard] | |
| |
 |
s0d Dołączył: 19 Sie 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 |
|
| Pamietam ze dopiero pierwszy wytrysk mialem cos kolo 14 lat a wczeniej to nic nie lecialo wiec nie ma zmartwien. Teraz cieknie ja glupi | |
| |
 |
twarożek Dołączył: 29 Cze 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 |
|
| nie wiem ocb w temacie
lecz
selfuck rulez | _________________
 | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 21 Sie, 2006 |
|
| prosta sprawa: orgazm pojmowany jako przyjemne uczucie moga miec nawet kilkuletni chlopcy...pelnowartosciowa "tresc" pojawia sie kiedy cala fabryka zaczyna pracowac, co nawet wtedy nie oznacza, ze jadra sa na tyle dojrzale by produkowac zdrowe plemniki...
a swoja droga podziwiam cie, ze tak wychowales syna, ze mowi ci o takich sprawach, ja mam to przed soba bo moj szkrab ma dopiero rok | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006 |
|
| ja mam 12 lat i jak zaczalem sie masturbowac to nagle dostalem orgazmu ze takie to dziwne bylo ze musialem na chwile przestac i tak co chwile
ze 3 razy noi dotklem cewki odciaglem palec i patrze a tu cos sie ciagnie to chyba wytrysk | |
| |
 |
lalala80 Wiek: 34 Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 43 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| Ja w wieku 14, 5 zacząłem obserwować że wogle coś tam leci
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2007 ]
a tak wogle pogratulować kontaktu z synem, nie wiem czy poszedłbym do swojego | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| msasz bardzo odwaznego syna, ja bym nie powiedzial ojcu - w koncu masturbacja to grzech ale przyjemny a czasem niezbedny | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| jw | |
| |
 |
mateuszeq [Usunięty] | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | ech widać, że to pisało dziecko które ma ten problem a nie jakiś ojciec ;] lolki jesteśta ;d | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Pamiętam moje początki. Też podczas orgazmu nie miałem wytrysku. Te suche orgazmy zupełnie odczuwałem inaczej, niż orgazmy obecne. Tamte na pewno były dłuższe. Teraz sperma tryska jak z fontanny i jest super | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
showi2 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 33 | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| Tak, na początku bez orgazmu.
Teraz w ogóle co innego ;]] | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 |
|
| | mateuszeq napisał/a: | | ech widać, że to pisało dziecko | pewnie, że pewnie. Który ojciec jest taki ciemny, żeby pytać o takie głupoty, tak jak by sam nie był młody... | |
| |
 |
| |