Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     sikanie do pisuara
Autor Wiadomość
randy 

Wysłany: Pon 27 Lip, 2009   

Moim zdaniem trochę to takie naciągane z tym złodziejem. Przecież schować penisa w gaciach to ułamek sekundy, a rozporek można zapiąć później. Poza tym można go schować jedną ręką, więc druga jest niemal natychmiast gotowa do reakcji. Z równym powodzeniem można wyciągnąć komuś portfel jak będzie np. wkładał zakupy do bagażnika. Swoją drogą nie słyszałem chyba nigdy, aby kogoś okradziono przy pisuarze. Zna ktoś taki przypadek z autopsji?

Boss 

A jak jesteś w trakcie? Ja bym nie mógł zatrzymać. ;p

randy 

W trakcie, to jak pisałem, trzymasz małego jedną ręką, a druga w tym czasie już próbuje przytrzymać typa, albo przestawia mu nos. Ewentualnie można się po prostu odwrócić, a że ktoś przy okazji trochę zamoknie - :roll: chyba nie będziesz go żałował :twisted: . Tylko nagłówki w gazetach będą po takiej akcji krzykliwe...

penis.com.pl
masturbator
xselix 

Wysłany: Sro 28 Kwi, 2010   

Nie wiem dlaczego, ale mnie podnieca jak ktoś zobaczy mojego penisa. Jak jest pisuar, to zawsze z niego korzystam. Odsłaniam całego penisa z jajkami.

Boski89 

Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010   

xselix napisał/a:
Nie wiem dlaczego, ale mnie podnieca jak ktoś zobaczy mojego penisa. Jak jest pisuar, to zawsze z niego korzystam. Odsłaniam całego penisa z jajkami.

Mam to samo :lol: :lol: :) :P .

noemalny09 

Wysłany: Nie 02 Maj, 2010   

widzę że mam podobnie bo mi też się podoba jak ktoś zobaczy mojego penisa. Jak jest możliwość to tez korzystam z pisuaru.chociaz powiem ze niedawno miałem jeszcze pewną barierę przed oddaniem moczu przed pisuarem ale przeszlo mi

zwirek0074 

Wysłany: Pon 03 Maj, 2010   

A ja mam tzw. "nieśmiały pęcherz" i mimo że mi nie zależy czy ktoś widzi mojego penisa czy nie nie mogę się odpryskać. Jak mogę to korzystam żeby się pozbyć tej wady :cry: .

Boski89 

Wysłany: Wto 04 Maj, 2010   

Mam pytanie. Czy sikacie z obciągniętym penisem? I czy sikacie, kiedy wam "stoi"?

Malvolio 

Boski89 napisał/a:
Mam pytanie. Czy sikacie z obciągniętym penisem?

Ja tak. Uważam, że tak jest higieniczniej. Resztki moczu nie gromadzą się pod napletkiem (a przy pisuarze nie ma jak ich wytrzeć).

Boski89 napisał/a:
I czy sikacie, kiedy wam "stoi"?

Chyba nie daje się sikać przy pełnym wzwodzie!... :shock:

andrzejgadarr 

Cytat:
Boski89 napisał/a:
I czy sikacie, kiedy wam "stoi"?

Chyba nie daje się sikać przy pełnym wzwodzie!... :shock:

Nigdy nie sikałeś z porannym stojakiem?
Joe Monster napisał/a:
8 sposobów na porannego drąga

Jeśli jesteś posiadaczem penisa, to ten poranny dramat nie jest ci obcy. Budzisz się rano, desperacko gnasz do toalety, żeby się załatwić, ale na przeszkodzi stoi ona. Poranna erekcja, która sprawia, że czynność tak banalna jak trafienie do muszli staje się niewykonalna, a w niebezpieczeństwie są ściany. Jak sobie z tym poradzić?

#1. Silnoręki
To jest metoda brutalna - przytrzymujesz swojego aligatora siłowo nie pozwalając mu się wyrwać i zaatakować strumieniem ścian. Wadą tej metody jest to, że czasem faktycznie może wymagać tak wielkiej siły, która grozi złamaniem.

#2. Wykrok
Jeśli twój aligator naturalnie wygina się lekko w dół, możesz uznać się za szczęśliwca. Wszystko to czego potrzebujesz to wykrok do przodu, tak aby strumień moczu trafił bezpośrednio do toalety. To zapobiegnie "przestrzeleniu" muszli. Kończąc poranny sik, kiedy strumień słabnie, kontynuuj pochylanie się do przodu, tak aby uniknąć rozlewania go po podłodze.

#3. Cyrkowy
Jeśli erekcja sprawia, że celujesz w sufit to masz pecha. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zainstalowanie trapezu cyrkowego nad muszlą, tak że kiedy zawiśniesz nad nią, grawitacja zrobi swoje. Uwaga! Użycie zasłony prysznicowej zamiast trapezu grozi poważnymi uszkodzeniami głowy!

#4. Pochylony pies

Ta pozycja zadziała dla każdego, ale jest dość trudna, dodatkowo jeśli ktoś przypadkiem wejdzie, to będzie bardzo zawstydzająca. Stań w rozkroku nad toaletą ze stopami po obu stronach zbiornika z wodą, pochyl się do przodu i oprzyj ręce o podłogę lub ścianę (zależnie od rozkładu twojej łazienki). Przymierz dobrze przed rozpoczęciem!

UWAGA: Ta pozycja skłoni cię do większego skupienia uwagi, gdyż wystarczy jeden nieprzemyślany ruch a oblejesz sam siebie.

WSKAZÓWKA: Jeśli jednak zostaniesz przyłapany, powiedz, że po prostu ćwiczysz poranną asanę jogi.

#5. Deska
Kolejny pomysł dla facetów, których aligatory celują poziomo lub lekko w dół. Stań 30-50 cm od toalety i wychyl się do przodu opierając ciężar ciała na ścianie nad muszlą. Przyceluj i usztywnij ciało.

UWAGA: Ta pozycja także wzmacnia twoje mięśnie ramion i brzucha!

#6. Na dziewczynkę
Czasem po prostu musisz to wydusić z siebie na siedząco. Siądź z rozszerzonymi nogami i nachyl się do przodu, tak, żeby twój aligator mierzył do muszli. Możesz lekko go docisnąć, żeby przypadkiem nie nasikał na przednią cześć klozetu. Nie, nie czyni cię to mniej męskim, szczególnie jeśli są okoliczności łagodzące. No chyba, że aligator ci zanurkuje w wodospadzie...

#7. Z nogą w górze
Nie jest aż taką rzadkością posiadanie aligatora, który jest lekko zakręcony. Jeśli dotyczy to też ciebie, musisz to właściwie skompensować. Użyj ścian łazienki, żeby podeprzeć się kiedy będziesz łapał równowagę na jednej nodze jednocześnie celując do muszli. Możesz też zastanowić się nad zamontowanie w łazience odpowiedniego uchwytu.

#8. Superman
Skoro rano jesteś facetem ze stali, to równie dobrze możesz być superbohaterem. Owiń prześcieradło na desce sedesowej i ułóż się na niej jakbyś leciał. Ulga dla pechęrza będzie miała porównywalną moc z działką Kryptonitu dla Supermana.

Master1989 

Wysłany: Sro 05 Maj, 2010   

@Boski 89

Takie samo pytanie właśnie chciałem dziś tutaj zadać, ale mnie ubiegłeś he he. Ja też odciagam napletek jest znacznie lepiej i przede wszystkim higieniczniej:)

Boski89 

Wysłany: Sro 05 Maj, 2010   

Ja zawsze jak sobie obciągnę, to zaraz mi staje... :mrgreen: :lol:

Master1989 

Wysłany: Czw 06 Maj, 2010   

he he no zobacz, w sumie to nawet dobrze bo zawsze jesteś gotów do akcji :lol:

penis.com.pl
viamax
Boski89 

Master1989 napisał/a:
he he no zobacz, w sumie to nawet dobrze bo zawsze jesteś gotów do akcji :lol:

Ja cale życie mam pól-wzwód. To znaczy, nigdy nie przybiera tej "najmniejszej" postaci. No chyba, że co dopiero zwaliłem i jest zimno jakoś bardzo... Ale też mi kondycja słabnie, bo kiedyś to spokojnie moglem 3 razy pod rząd sobie zwalić, a teraz to dwa razy a i namęczyć się już "trochę" muszę. Będę musiał nad tym popracować, ale jak... ?

Master1989 

ciężko mi powiedziec, gdyż ja nigdy tak nie miałem ale wydaje mi się, że najlepszym sposobem będzie wstrzemięźliwość na kilka dni:)

Odpowiedz do tematu