Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     efekty cwiczen
Autor Wiadomość
adi 

Wysłany: Sob 07 Lis, 2009   

i co ....tb33022.....
jak efekty twoich cwiczen...?? :?: :?: :mrgreen:

tomasz8771 

Wysłany: Wto 17 Lis, 2009   

...

roni8888 

Wysłany: Nie 06 Gru, 2009   

Ja moze zaczne cwiczyc ale jakos nie mam przekonania

penis.com.pl
masturbator
luckyluke88 

Wysłany: Pią 26 Mar, 2010   

To ja wam powiem tak... Jakoś dwa lata temu wszedłem na to forum bo za wcześnie kończyłem stosunek. I zacząłem ćwiczyć mięśnie PC. Ogólnie było tak, że nawet minuty nie wytrzymywałem... tak to bywa. Zerwałem z dziewczyną ale i tak trenowałem później tak się stało że ponad miesiąc jej nie widziałem aż tu nagle spotkaliśmy się na dyskotece. Po czym zaprosiła mnie do siebie, podczas stosunku po prostu prosiła, żebym przestał bo ona nie może już wytrzymać a ja dalej byłem wstanie się kochać i kontrolować wytrysk. Na drugi dzień aż sprawdzała co za gumek przedłużających stosunek używam. A tu wystarczyło trochę silnej woli. Później przestałem to robić... fakt teraz mogę krócej niż wtedy ale i tak dłużej niż przed rozpoczęciem ćwiczeń bo osłabł mi mięsień PC ale znów wracam do ćwiczeń bo daje na prawdę efekty

Boski89 

Wysłany: Sob 27 Mar, 2010   

A co to są za ćwiczenia?

warrior83 

Wysłany: Czw 15 Kwi, 2010   

luckyluke88, Siema, jaka intensywność ćwiczeń?

betonowy 

Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010   

Efekty moich ćwiczeń po czterech tygodniach:

Początkowy stan dla dlugosci i obwodu erekcji (16.03):
- Długość 140 mm
- Obwod 130 mm

17 kwietnia 2010
- Długość 150 mm
- Obwód 145 mm

Cel był zwiększenie w ciagu 4 tygodni dlugości i obwodu o 1 cm. Udało się chyba nawet lepiej. Bo w obwodzie jest +1,5 cm. Jednak erekcja erekcji nie równa, ale wzrost na pewno jest! Więc mogę stwierdzić, że ćwiczenia na mnie działają w 100%.

dodoxp 

Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010   

A które ćwiczenia wykonywałeś, wszystkie? Ile poswięcałeś na to czasu? Może masz jakieś wskazówki, ktore pomogły by w treningu.

betonowy 

Wysłany: Wto 20 Kwi, 2010   

http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5980 - tutaj troche pisalem o tym

wojciechsr 

Wysłany: Pon 10 Maj, 2010   

Cześć.
Jestem tu nowy i w temacie ćwiczeń interesuje temp wody mokrego ręcznika. Czy wydłużanie powoduje zmniejszenie średnicy ?

pozdrawiam

glados18 

Wysłany: Czw 26 Sie, 2010   

Witam wszystkich!
Mam 18 lat. Wczoraj rozpocząłem ćwiczenia i zamierzam ćwiczyć wytrwale przynajmniej do końca września.

Oto wymiary mojego penisa podczas wzwodu:
Długość - 15,5 cm,
Obwód - 12 cm.

Moim celem jest głównie przyrost na grubość. Odpowiadałby mi 2-3-centymetrowy przyrost. Nie zaszkodziłoby jednak, gdyby penis wydłużył się do jakichś 17 cm :)
Postaram się ćwiczyć po pół godziny dziennie wg tabelki dla początkujących, później dla zaawansowanych. Oprócz tego podczas siedzenia przed komputerem, TV będę ćwiczył mięśnie PC.
Myślę, że rozgrzewka gorącym ręcznikiem to trochę za mało. Będę moczyć penisa w gorącej wodzie przez przynajmniej 5 minut, aż poczuję się rozluźniony.

Wkrótce poinformuję o efektach. Pozdrawiam!

mario1021 

Wysłany: Pią 27 Sie, 2010   

betonowy, Ty chyba sobie żartujesz z tym wynikiem /sciema betonowy/

xbox 

Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010   

Witam jestem nowy na tym forum
mam 18 lat, i zastanawia mnie jedna sprawa...
do jakiego roku zycia moze urosnac penis?

czy to jest mniej wiecej tak jak ze wzrostem ciala?
ze podobno mozna urosnac do 21 roku zycia ale niektorzy przestaja rosnac np.
po 18 roku zycia, zastanawia mnie to bardzo poniewaz troche starsi meszczyzni przypuscimy po 30 roku
zycia maja przewaznie moze nie koniecznie dluzszy ale zapewne grubszy czlonek niz taka osoba w moim wieku, niewiem czy tylko mi sie tak wydaje teraz moje rozmiary wynosza:

podczas erekcji

dlugosc - 15,5 cm
obwod - 13 cm

wykonuje od 2 tygodni te cwiczenia glownie:

Power Stretch - mocne rozciaganie
Sit down Stretch - naciaganie na siedziaco
Standart Jelq
Horizontal Movement - na pogrubienie

ale jak narazie nie zauwazylem zadnych efektow chociarz przez chwile
wydawalo mi sie ze jest troche wiekszy i grubszy ale to pewnie dlatego ze byl
troche napuchniety jak na drugi dzien lukam na wacka to jest taki jak zawsze
i szczeze mowiac gdybym mial dlugosc 18 cm i grubosc 15 cm to juz bym byl zadowolony
ale czytajac te forum pozostalem przy tej samej wiedzy i ponownie z tymi samymi pytaniami zanim wogole zaczolem myslec o tym czy warto czy jest sens i czy to cos daje te cale cwiczenia

nie uprawialem seksu jeszcze ale mam mala teorie na temat wielkosci penisa czy wiekosc ma znaczenie?

wedlug mnie w pewnym sensie tak poniewaz kobiety czesto udaja ze wielkosc nie ma znaczenia ale za kazdym razem kiedy jestem na bokserkach dziwnie w te miejsca spogladaja, ktos napisal moze byc maly ale wariat wedlug mnie tez prawda ale tak samo jest z kobieta, powiedzmy ze kobieta ma bardzo male cycki i mowisz jej ze wielkosc nie ma dla ciebie znaczenia ale tak naprawde wolalbys zeby byly wieksze dlatego nie ktore kobiety powiekszaja cycki silikonem, uwazam ze gdy sie ma wiekszego wacka wygodniej uprawia sie seks bo mozesz wykorzystac wiecej pozycji seksulanych i gdy jest wiekszy tazke musisz sie mniej starac zeby kobieta doszla do orgazmu gdyz mozesz to robic wiekszym i powoli co sprawi tez ze sam dojdziesz nie za szybko do orgazmu

i nie wiem czy dalej kontynulowac te cwiczenia bo od poczatku wydawaly mi sie strasznie durne... moze bardziej mnie dreczy kompleks niz prawda sam niewiem to tez zalezy od odpowiedzi na moje pierwsze pytanie bo jesli moze jeszcze rosnac to chyba se odpuszcze i zobacze jak bedzie pozniej.

Pozdrawiam.

penis.com.pl
penilarge krem
mario1021 

xbox, Tak naprawdę to penis rośnie gdzieś do 16 roku życia. Ale to nie jest żadna zasada. Trudno oczekiwać rezultatów ćwiczeń po 2 tygodniach. :D

aaa68 

takie cwicze ia to najwieksza głupota, liczy sie jakosc a nie wielkosc

Odpowiedz do tematu