| WKU |
| Autor | Wiadomość |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 |
|
| | dokłądnie nikt nie dotyka tylko na ok 3sekundy nie ściąga się ale odgina bieliznę i przestańcie pisać bajki, bo większość to głupoty. pójdziesz to zobaczysz jak to wygląda i na prawdę nie ma powodów do obaw. | |
| |
 |
gulk Dołączył: 28 Paź 2005 Posty: 28 | Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 |
|
| | andrzejgadar napisał/a: | | a jakby po wojnie trzebabyło zaludnić ponownie polskę? |
A jaki to ma związek ze sprawą? Brak jednego nic nie zmienia, dopiero brak dwóch. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 |
|
| No a jakby Ci odstrzelili na froncie jedno? To jak trzeba będzie zaludniać będziesz miał jeszcze 1 w zapasie, a mając na początku 1, po odstrzeleniu nie będziesz w stanie zapłodnić | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
gzymi Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 18 Skąd: kłodzko | Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 |
|
| A ja bylem na komisji wczoraj i nie było źle:) | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 |
|
| | gulk - nikt jąder nie dotyka, lekarz wzrokowo ogląda przez 5 sekund. I tyle. Raz czytałem na jakieś stronie, że brak obu jąder źle wpływa na morale żołnierza, oraz plutonu w którym jest. Dlatego dostaje się E. Bo pod prysznice to chodziło się na golasa. Medycznego wyjaśnienia w sprawie braku przydatności w celach obronnych nie ma !!! | |
| |
 |
zoton007 
Dołączył: 03 Paź 2007 Posty: 35 Skąd: google | Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 |
|
| gulk - heroes84 ma rację
w koszarach bardzo trudno jest ukryć brak jądra i może być to powodem do dyskryminacji, prześladowania - dlatego przydziela się kategorię E
a tak przy okazji to jeżeli jest to dla ciebie problem to możesz sobie wszczepić protezę i nikt nie pozna - powodzenia | |
| |
 |
Anaksymenes Wiek: 35 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 |
|
| Na mojej komisji marali jajka | |
| |
 |
Lukasz83 Wiek: 42 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 10 Skąd: poznan | Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 |
|
| | a ja mialem tak na komisji ze badala mnie chyba praktykantka, bo byla niewiele starsza ode mnie. na koniec powiedziala za parawan, kazala sciagnac gacie, 5s poogladala, potem chwycila za jadra, na pol mi stanal, lekko odciagnela napletka i po wszystkim. jakas niewyzyta chyba bo odciaganie napleta bylo niepotrzebne xd ale wyraz jej twarzy niezapomniany - tak jakby chciala do buzi :d potem sie na mnie spojrzala z usmiechem i jej powiedzialem 'podobal sie?' a ona ' taka praca' hehe. mile. | |
| |
 |
Sinep91 Wiek: 34 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 22 Skąd: łódzkie | Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 |
|
| Ja mam teraz we czwartek WKU, ciekawe jak będzie to u mnie wyglądało
[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 ]
No i już po. Teraz już mogę śmiało stwierdzić, ze to nic strasznego i ze nie ma sie czym stresować. Najgorsze jest tylko czekanie na swoj kolej, bo to nudne, a reszta to pikuś. Badanie wzorku, słychu, wzrost i waga to chyba tradycyjnie wszędzie. MNie sparwdzał koleś czy mam dwa jajka i jeszcze złapał za penisa przy nasadzie i kazał kaszleć, nie weim po co. ale takto spoko. z 5 sekund to trwało. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Czw 25 Mar, 2010 |
|
| | Sprawdzał Ci czy w miejscu zejśćia jąder nie masz przepuchliny, anie trzymał za nasadę penisa. | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 |
|
| Ja pamiętam, że mi nic nie sprawdzali (penis). Rozebrałem się do bielizny, zostałem zważony, zmierzony, sprawdzili mi wzrok. Poszedłem za kotarę i czekałem na lekarza, myślałem, że sprawdzi jądra, ale tylko otworzyłem usta, osłuchał mnie i goodbye. Kategoria A | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
adamsapa123 Dołączyła: 29 Lis 2009 Posty: 12 Skąd: ghy | Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 |
|
| | Mnie też nie kazali ściągać gatek. Standardowo ważenie, osłuchanie, wzrok. | |
| |
 |
maciex23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: w-w | Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 |
|
| | Sinep91 napisał/a: | Ja mam teraz we czwartek WKU, ciekawe jak będzie to u mnie wyglądało
[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 ]
No i już po. Teraz już mogę śmiało stwierdzić, ze to nic strasznego i ze nie ma sie czym stresować. Najgorsze jest tylko czekanie na swoj kolej, bo to nudne, a reszta to pikuś. Badanie wzorku, słychu, wzrost i waga to chyba tradycyjnie wszędzie. MNie sparwdzał koleś czy mam dwa jajka i jeszcze złapał za penisa przy nasadzie i kazał kaszleć, nie weim po co. ale takto spoko. z 5 sekund to trwało. |
to chyba jednak zależy od skrupulatności lekarza w komisji. jedni sprawdzają zawartość gaci, drudzy nie. co do sensownosci takiego badani to sie zastanawiam. na komisji stają przecież dorośli mężczyźni i w tym wieku chyba wiemy, że coś ze sprzetem jest cos nie tak. z drugiej strony opuszczenie gaci na pól minuty to chyba nie jest tragedia. jedyne co mnie wkurza to to, że niektórych badają a innych nie. mnie jajka sprawdzali a niektórym się udało przejść przez komisję bez konieczności pokazywania męskości. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 |
|
| | akurat to, że to są "dorośli" mężczyźni wcale nie oznacza, że dokładnie wiedzą czy wszystko z penisem, moszną itd jest ok | |
| |
 |
ametyst451 
Dołączył: 09 Gru 2009 Posty: 16 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010 |
|
| | to prawda, niestety nie wszyscy są ogarnięci w tych sprawach, ja nie miałem takiej przygody na WKU, ale jak by sprawdzali to nic by się nie stało o ile lekarzem byłby facet. | |
| |
 |
| |