Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     WKU
Autor Wiadomość
noemalny09 

Wysłany: Sob 27 Lut, 2010   

dokłądnie nikt nie dotyka tylko na ok 3sekundy nie ściąga się ale odgina bieliznę i przestańcie pisać bajki, bo większość to głupoty. pójdziesz to zobaczysz jak to wygląda i na prawdę nie ma powodów do obaw.

gulk

andrzejgadar napisał/a:
a jakby po wojnie trzebabyło zaludnić ponownie polskę?

A jaki to ma związek ze sprawą? Brak jednego nic nie zmienia, dopiero brak dwóch.

andrzejgadarr 

No a jakby Ci odstrzelili na froncie jedno? To jak trzeba będzie zaludniać będziesz miał jeszcze 1 w zapasie, a mając na początku 1, po odstrzeleniu nie będziesz w stanie zapłodnić :)

penis.com.pl
penilarge krem
gzymi 

A ja bylem na komisji wczoraj :) i nie było źle:)

heroes84 

gulk - nikt jąder nie dotyka, lekarz wzrokowo ogląda przez 5 sekund. I tyle. Raz czytałem na jakieś stronie, że brak obu jąder źle wpływa na morale żołnierza, oraz plutonu w którym jest. Dlatego dostaje się E. Bo pod prysznice to chodziło się na golasa. Medycznego wyjaśnienia w sprawie braku przydatności w celach obronnych nie ma !!!

zoton007 

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010   

gulk - heroes84 ma rację
w koszarach bardzo trudno jest ukryć brak jądra i może być to powodem do dyskryminacji, prześladowania - dlatego przydziela się kategorię E

a tak przy okazji to jeżeli jest to dla ciebie problem to możesz sobie wszczepić protezę i nikt nie pozna - powodzenia

Anaksymenes 

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010   

Na mojej komisji marali jajka :roll:

Lukasz83 

Wysłany: Wto 16 Mar, 2010   

a ja mialem tak na komisji ze badala mnie chyba praktykantka, bo byla niewiele starsza ode mnie. na koniec powiedziala za parawan, kazala sciagnac gacie, 5s poogladala, potem chwycila za jadra, na pol mi stanal, lekko odciagnela napletka i po wszystkim. jakas niewyzyta chyba bo odciaganie napleta bylo niepotrzebne xd ale wyraz jej twarzy niezapomniany - tak jakby chciala do buzi :d potem sie na mnie spojrzala z usmiechem i jej powiedzialem 'podobal sie?' a ona ' taka praca' hehe. mile.

Sinep91 

Wysłany: Pon 22 Mar, 2010   

Ja mam teraz we czwartek WKU, ciekawe jak będzie to u mnie wyglądało :D

[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 ]
No i już po. Teraz już mogę śmiało stwierdzić, ze to nic strasznego i ze nie ma sie czym stresować. Najgorsze jest tylko czekanie na swoj kolej, bo to nudne, a reszta to pikuś. Badanie wzorku, słychu, wzrost i waga to chyba tradycyjnie wszędzie. MNie sparwdzał koleś czy mam dwa jajka i jeszcze złapał za penisa przy nasadzie i kazał kaszleć, nie weim po co. ale takto spoko. z 5 sekund to trwało.

Hubertttus 

Wysłany: Czw 25 Mar, 2010   

Sprawdzał Ci czy w miejscu zejśćia jąder nie masz przepuchliny, anie trzymał za nasadę penisa.

Alex-sex 

Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010   

Ja pamiętam, że mi nic nie sprawdzali (penis). Rozebrałem się do bielizny, zostałem zważony, zmierzony, sprawdzili mi wzrok. Poszedłem za kotarę i czekałem na lekarza, myślałem, że sprawdzi jądra, ale tylko otworzyłem usta, osłuchał mnie i goodbye. Kategoria A 8)

adamsapa123 

Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010   

Mnie też nie kazali ściągać gatek. Standardowo ważenie, osłuchanie, wzrok.

maciex23 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010   

Sinep91 napisał/a:
Ja mam teraz we czwartek WKU, ciekawe jak będzie to u mnie wyglądało :D

[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 ]
No i już po. Teraz już mogę śmiało stwierdzić, ze to nic strasznego i ze nie ma sie czym stresować. Najgorsze jest tylko czekanie na swoj kolej, bo to nudne, a reszta to pikuś. Badanie wzorku, słychu, wzrost i waga to chyba tradycyjnie wszędzie. MNie sparwdzał koleś czy mam dwa jajka i jeszcze złapał za penisa przy nasadzie i kazał kaszleć, nie weim po co. ale takto spoko. z 5 sekund to trwało.

to chyba jednak zależy od skrupulatności lekarza w komisji. jedni sprawdzają zawartość gaci, drudzy nie. co do sensownosci takiego badani to sie zastanawiam. na komisji stają przecież dorośli mężczyźni i w tym wieku chyba wiemy, że coś ze sprzetem jest cos nie tak. z drugiej strony opuszczenie gaci na pól minuty to chyba nie jest tragedia. jedyne co mnie wkurza to to, że niektórych badają a innych nie. mnie jajka sprawdzali a niektórym się udało przejść przez komisję bez konieczności pokazywania męskości.

penis.com.pl
bathmate
kocurek 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010   

akurat to, że to są "dorośli" mężczyźni wcale nie oznacza, że dokładnie wiedzą czy wszystko z penisem, moszną itd jest ok

ametyst451 

Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010   

to prawda, niestety nie wszyscy są ogarnięci w tych sprawach, ja nie miałem takiej przygody na WKU, ale jak by sprawdzali to nic by się nie stało o ile lekarzem byłby facet.

Odpowiedz do tematu