Homo |
Autor | Wiadomość |
rapciu Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 09 Paź, 2009 Homo |
|
| Niestety musze się przyznać, że jestem homoseksualistą ze spodziectwem i to zaawansowanym. Poprostu mam obsesje na punkcie penisów, zwłaszcza gdy rozpoczoł się u mnie okres dojrzewania.. tak o przerzuciłem się z dziewczyn na chłopców, zaczoło mnie interesować to , co ja mam "niedorozwinięte" , ale kiedyś normalnie ganiałem za dziewczynami, zakochiwałem się ( w jednej nawet 6 lat) .. aż do okresu dojrzewania.. to jest straszne.. i nie piszcie tutaj głupot, że spodziectwo nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem, bo sam się o tym przekonałem.. Może wpłyneło na to jeszcze kilka czynników, to że nie mam ojca (kiedys ze mna mieszkał, ale mnie bił itp.), i do tego mam siostre, która też jest lesbijką .. ( Dziwny zbieg okoliczności ) . Ale najgorsze w tym wszystkim jest, że mam zaawansowane spodziectwo.. Skrzywienie żołędzia o 90 stopni, a długość mojego małego we wzwodzie wynosi zaledwie 6-7 cm . Przez to nie moge wogóle funkcjonować seksualnie i to jest t.j kalectwo ! ..
Powiedzcie mi, czy istnieje możliwość przeszczepu prącia od jakiegoś zmarłego dawcy ??
Czy medycyna poszła jakoś do przodu i możliwe jest już wytworzenie "sztucznego" prącia z własnej tkanki ? jestem załamany i coraz bardziej przekonuje się, że nie ma dla mnie ratunku. | _________________ " Gdy rozum śpi, rodzą się... bogowie. " | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | |
| |
 |
Tabs Dołączył: 14 Gru 2007 Posty: 24 Skąd: miasto | Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 |
|
| przeszczep od innego dawcy to jest temat wirtualny. Za kikla bądz kilkanaście lat czyli dokładnie ile 10 -15 czy 20. Jeśli ktoś dzisiaj ma 25 lat powiedzmy za 20 będzie pod 50. Perspektywa nie ciekawa. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
roni8888 Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 26 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 13 Gru, 2009 |
|
| Medycyna rozwija się bardzo szybko, wiec można mówić tu o 5 latach a nie 20 . | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Czw 28 Sty, 2010 Re: Homo |
|
| rapciu napisał/a: | Niestety musze się przyznać, że jestem homoseksualistą ze spodziectwem i to zaawansowanym. Poprostu mam obsesje na punkcie penisów, zwłaszcza gdy rozpoczoł się u mnie okres dojrzewania.. tak o przerzuciłem się z dziewczyn na chłopców, zaczoło mnie interesować to , co ja mam "niedorozwinięte" , ale kiedyś normalnie ganiałem za dziewczynami, zakochiwałem się ( w jednej nawet 6 lat) .. aż do okresu dojrzewania.. to jest straszne.. i nie piszcie tutaj głupot, że spodziectwo nie ma nic wspólnego z homoseksualizmem, bo sam się o tym przekonałem.. | Spodziectwo może nie mieć nic wspólnego z homoseksualizmem. Doświadczeń sprzed okresu dojrzewania po prostu nie ma co w ogóle brać pod uwagę. | |
| |
 |
Dominik79 Dołączył: 28 Paź 2007 Posty: 40 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 |
|
| Mam znajomego który również ma zaawansowane spodziectwo i tak się składa,że akurat jest gejem. | _________________ Tak, jestem gejem | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 29 Sty, 2010 |
|
| Po pierwsze fascynowało Cię oglądanie facetów i co mają w rozporku bo miałeś kłopoty ze swoim penem i tu nie ma się co dziwić i tłumaczyć homoseksualnymi zainteresowaniami.
Po drugie wychodzisz z założenia że jeśli się nie sprawdzisz z kobietą to z seksu będziesz korzystał inaczej ,dając swoją dziurkę. | |
| |
 |
|